FIV Dr. ALBU DRAGOS 26

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Ana mi-au dat lacrimile ,felicitari iubita,ma bucur enorm ,nu stiu cind citesc ca aveti reusite ma umpleti de energie,ma bucur enom pt tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

bai va rog s ama iertati insa am mai stat prin spital pentru perfuzii cu albumina!

DAAAA!!! deci DA sunt si eu gravida :), mi-a spus domnul Albu in persoana si-mi venea sa-l pup dragul de el.

beta hcg 300.79

anna, vezi ma! :) a fost de bine. bravo, felicitari suntem GRAVIDUTEEEE!!! youpppyyyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

FELICITAAAAAAAARIIIIIII! VEEESTI MIIINUUUNAAAATEEE!
sa dea DD sarcini usoare cu nasteri si mai usoare si prunci si mamici sanatoase... si taticii desigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Bravo maruscha!!!!!!!!!!!
Mai fetelor chiar ca am venit cu noroc!Sper sa se lipeasca si de mine. Corry multumesc de primire! Ma angajez solemn sa-ti indeplinesc porunca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

bai va rog s ama iertati insa am mai stat prin spital pentru perfuzii cu albumina!

DAAAA!!! deci DA sunt si eu gravida :), mi-a spus domnul Albu in persoana si-mi venea sa-l pup dragul de el.

beta hcg 300.79

anna, vezi ma! :) a fost de bine. bravo, felicitari suntem GRAVIDUTEEEE!!! youpppyyyyy

Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!
Eram siguraaaaa!(sper ca ai vazut ca am ghicit si pe unde ,,ai pierdut vremea,,
Fetelor, ce ma bucur pentru voi.
Va doresc sarcini usoare si bebelusi grasani si sanatosi

21+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Dedicatie pentru Anna:
Stii tu de ce...

21+cu si

Mergi la inceput

multumesc mult.

la mine o sa fie un pic mai dificil cu hiperstimularea asta, mi-am facut niste analize de sange, de coagulare sa vedem maine ce zice doctorul, marim doza de injectii sau ce facem.

oricum in perioada urmatoare am program de stat in pat, altceva nu prea pot sa fac... :)...dar tot e bine, ma gendesc la nume de bebei. peste 2 sapt eco!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

beta hcg 300.79

Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!
Eram siguraaaaa!(sper ca ai vazut ca am ghicit si pe unde ,,ai pierdut vremea,,
Fetelor, ce ma bucur pentru voi.
Va doresc sarcini usoare si bebelusi grasani si sanatosi

21+cu si

da corry am vazut si m-a emotionat fiindca ai intuit exact prin ce treceam.

Mi-a facut eco abdominala si a vazut ce-i acolo dupa care m-a trimis la spital sa ma internez pentru perfuzie cu albumina. Au fost cu totii f draguti si asistentele s-au bucurat de vestea buna :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ai reusit marusha,

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

si am inteles de ce se sta mult la gineco...apar nebune ca mine care se simt rau si se baga printre pacienti...

da zau ca merita, fiindca fiecareia o sa ne vina randul!

Mergi la inceput