Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 3
crissy77 spune:
Diana, si B. si-a dat prg peste cap de 3 zile, ieri a dormit mai toata ziua, si mi-a trantit si doi KA de i s-a prelins in sus, pe body. Doar 2 foarte moi, fara vreun miros specific. Sper sa fie de la dinti, azi a facut 1 KA normal.
ramonav, te uiti sub grafic, unde scrie KG si completezi in a opta casuta apoi apesi pe ACTUALIZEAZA GRAFIC si pe grafic va aparea cu rosu "curba" specifica voua (va fi linie dreapta; daca vrei sa iasa curba, completezi 8 casute, adica greutatea pe care a avut-o de la nastere si pana in luna a 8-a). Daca acea curba se incadreaza in spatiul cu alb, atunci e ok. Eu asa am inteles, dar am citit asa, pe sarite. Sa ai grija la greutatea cu virgula (8500 scrii 8.5, ca cere in Kg si nu in grame).
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Nici nu stiu unde sunt urgentele. Stiu doar spitalul unde am nascut si cabinetul dr. Spitalul nu accepta urgente. O sa il rog sa treaca sa o vada. Sa dau deel intai. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
diana pare sa fie boala diareica in acest caz riscul cel mai mare il reprezinta dezhidratarea.Mai ales ca e insotita de voma nu incerca sa ii dai sa pape poate cel mult lm, in general se face pauza digestiva atat cat accepta copilul.
PS. Asa cum te-am rugat si pe FB da si tu o poza cu delfinuta ta ca io chiar nu am vazut-o niciodata, doar in poza de pe profil de pe FB, dar nu imi dau seama prea bine ca e in umbra!
Pe ceilalti delfinuti i-am vazut in poze, filmulete dar pe EVA...
rodyka spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Nici nu stiu unde sunt urgentele. Stiu doar spitalul unde am nascut si cabinetul dr. Spitalul nu accepta urgente. O sa il rog sa treaca sa o vada. Sa dau deel intai. |
DIANA, nu ai un nr de tel sa suni la urgenta, si iti explica ei la ce spital poti merge? asta asa, pentru orice eventualitate, sa stii in caz ca ai nevoie vreodata de urgenta si dr tau nu e de gasit
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
M-a sunat - ma duc la farmacie. Scriu cand ma intorc detalii.
Merci fete dragi!
Anca mama, tara arde si baba se piaptana . Am tot pus poze fetele le-au tot vazut si comentat. Nu stiu de ce nu le-ai vazut si tu.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
bumblebee spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva S-a trezit la 6, facut tot ritualul de dimineata (ea se trezeste pentru KA - asa ii numim KA si PI) , schimbat, supt si apoi era la tati in brate cand a inceput sa vomite jet dupa jet tot(nu imi imaginam ca mai am atata lapte). Apoi a dormit 3 ore, am ratat masa de fructe. Inainte de pranz am facut iar KA, dupa pranz a vomitat tot ce a mancat, a facut iar KA de data asta moale, cu mucus si miros rau. Pana acum nu a mai avut nimic de genul asta asa ca nu stiu ce sa-i fac pana ma suna dr inapoi (avea tel inchis). Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
pare a fi o enteroviroza.. ceva de genul asta. Incearca sa mentii hidratarea si o sa raspunda si medicul, cu siguranta. N-as sti ce tratament va ajuta, stiu ca protectis/enterolactis pt problemutele scaunului, dar s-ar putea sa fie nevoie si de anti-vomitiv. Sau poate cum a spus si Aelita, poate asa se elimina crocobaurul, cert e ca tb mentinuta hidratarea.
Sanatate multa!
Ramona, felicitari pt kg!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva M-a sunat - ma duc la farmacie. Scriu cand ma intorc detalii. Merci fete dragi! Anca mama, tara arde si baba se piaptana . Am tot pus poze fetele le-au tot vazut si comentat. Nu stiu de ce nu le-ai vazut si tu. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
imi pare rau ca e Eva bolnavioara si nu iti arde de pozele mele, dar cum nu aveam somn am dat o tura prin albume si la voi nu am vazut nika!
cand poti da un link!
bambi_bv spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva S-a trezit la 6, facut tot ritualul de dimineata (ea se trezeste pentru KA - asa ii numim KA si PI) , schimbat, supt si apoi era la tati in brate cand a inceput sa vomite jet dupa jet tot(nu imi imaginam ca mai am atata lapte). Apoi a dormit 3 ore, am ratat masa de fructe. Inainte de pranz am facut iar KA, dupa pranz a vomitat tot ce a mancat, a facut iar KA de data asta moale, cu mucus si miros rau. Pana acum nu a mai avut nimic de genul asta asa ca nu stiu ce sa-i fac pana ma suna dr inapoi (avea tel inchis). Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Diana, mie cand a facut kk cu mucus si urat mirositor mi-a zis medicul ca e sigur o problema la stomacel (eu atunci cred ca mancasem prea multe "maionezuri" de sarbatori) - nu avea febra, doar durere de burtica si kk ciudat. Si eu as zice sa fugi la medic cu el.Nu cred ca e nimic grav, dar sa stai mai linistita si sa ii dai ceva ca sa ii calmeze stomacelul.
Sanatate multa!
palomina spune:
Holaaaa , fetelor!
Brocolli i-am dat si eu luí A ieri, ca prim aliment, dar ieri Nu a facut K si nici azi pana la ora asta si i-am mai facut si o combinatie naspa rau -cu ceapa verde saracu copil, vorba maica-mii, e obligat sa manance toate prostiile :)))
Multa sanatate pentru Diana!
RODY , aseara ma durea burta de ras cand mi-l imaginam pe nenea ala :)))) la noi e show cu spalatul pe dinti in sensul ca , A se distreaza super tare cand ma vede ca ma spal pe dinti. ... Si cum noi de multe ori suntem singuri seara, eu fac dus cu spectatori spalatul pe dinti e bonus la show
Ieri i-am luat si eu crema cu factor de protector 50- la Roche Posay-sper sa fié ok...
Gatul meu e in pioneze inca, Nu mai pot de durere... Ziceti-mi Si mie ceva tratamente naturist, pliz.... Mai devreme mi-am pus albastru de metil dar are un gust....
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
bambi_bv spune:
citat din mesajul lui palomina Holaaaa , fetelor! Brocolli i-am dat si eu luí A ieri, ca prim aliment, dar ieri Nu a facut K si nici azi pana la ora asta si i-am mai facut si o combinatie naspa rau -cu ceapa verde |
Palomina, la Matei e regula clara: in ziua cand primeste un aliment nou si pana a doua zi seara nu face deloc kk - plus ca in noaptea respectiva e agitat ca il doare burtica.Apoi totul e ok.El "socializeaza" mai greu cu alimentele noi...
Gatul meu e in pioneze inca, Nu mai pot de durere... Ziceti-mi Si mie ceva tratamente naturist, pliz.... Mai devreme mi-am pus albastru de metil dar are un gust.... |
Incearca sa tai un cartof crud rondele, sa le pui intr-o batista/prosopel pe care sa il legi in jurul gatului.Stai cu el asa vreo ora.La mine functioneaza.Mai mergea si cu sare incalzita pusa in prosopel, dar aia poate arde pielea...Sanatate!
bumblebee spune:
Palomina, parca spuneau fetele de Homeovox, e homeopat, ai voie si Strepsils, iar natural ceiucuri caldute cu miere si lamaie.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8