Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana daca iei in timp gasesti mai ieftin pe la toate, sau ia pe mile, Eu te-as sfatui NY la urma ca imigrarea in JFK este un cosmar absolut!

Mycya intradevar si aia e foarte buna!

Andra La Multe Lunite frumoase!!! Sa fii sanatoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am luat si eu celebra crema Roche posay, aveau si spray, dar era mai scump. Destul am dat si pe aia.. Copilul doarme de 2 ore!!! s-a dus masa de la 4.. parca vad ce foame are il el la trezire!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua mamici dragi,

Scriu pe fuga, suntem la socrii de ieri. E vreme buna, am stat mult pe-afara, dar copilul e super marait, a inceput sa stranute, tuseasca, azi noapte a fost horror, aproape n-am dormit...dar nu ma mai plang ca ati trecut si voi prin chestii mult mai grele.

Am citit pe diagonala, n-am ramas cu mare lucru.
Diana, ioi ce zi nasoala ati avut, bine ca a trecut si Eva si-a revenit.
racusoru sunt la DM servetele pt. bebe, pentru fata si maini, 3-4 lei pachetul, noi din astea folosim.
Si noi tot La Roche Posay 50+ am luat. Oana, e destul de mare pretul intr-adevar, dar toate sunt scumpe din ce am vazut eu...Avene chiar mai scumpa cu 20 de lei
Crispro
Fug ca e marait puiul ...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispro, Carmen multumim de urari

ne-am intors si noi de la plimbare dar parca e prea cald 22 de grade.adica e super dar e prea puternic soarele .

i-am dat de papa si am facut o mare boacana atat de incet i-am dat sa manance numai ca sa nu isi mai faca greata si sa verse tot iar cand sa o pun in patut dupa vreo 20 de minute i-am dat apa din bidon ca ma vazuse pe mine ca beau si intinsese manutele( de obicei ii dau atunci cand beau eu)iar la a 3-a gurita sa innecat putin si a varsat tottt pe pilota, pe mine, pe ea e ultima data cand mai bea apa din bidon la 18 ani va fi urmatoarea data

acum am adormit-o pe o perna maree ca e racita(a luat de la mine ) iar eu cum mi-am dat de treaba fug sa spal tot

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am terminat, noroc ca e soare si asa se usuca si pilota.

gaza inca doarme , eu am pus sa fac si o ciorba si apoi gata relax nu mai fac nimic ca de dimineata nu am stat deloc

Rodyk sa stii ca si eu numar zilele pana imi voi lua zboru de aici asadar au mai ramas 8 zile si cateva ore

am si io o intrebare pot sa o las pe Andra in patut in picioare atat cat vrea ea?? eu o pun in fundulet acolo dar ea se ridica si tot face ocolul lui eu o mai iau si o asez iar in fund ca mi se pare prea mult deodata .
cand merge prin casa deja calca pe toata talpita si nu se mai ridica pe varfuri e asa comica cum incearca sa si fuga uneori mai ales cand imi vede mingea de gimnastica tipa si da sa fuga de isi arunca picioarele in stanga si dreapta
azi cand aspiram in casa numa chiote era la gurita ei cum imi vedea aspiratorul sarea de acolo pe burta si se taraia sa ma ajunga de invata sa mearga de'a busilea sigur reusea dar asa se limiteaza la a privi

tare bine e sa mai stai imi iau talpasita la bucatarie sa imi termin de facut mancarea

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ne-am intors si noi de la vie!!! Poze
A fost tare bine. Raul nu are stare deloc.
Oana vb maine la telef si hotaram unde mergem, bine?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Paula, ce vreme faina ati avut.
Am uitat sa va zic ca ieri, Raisa s-a ridicat singura din fundulet in picioare, in patutz. Merge pe burta prin toata casa, din camera ei in bucatarie, asta e traseul preferat.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, greu mami si cu servici si cu maraiciu' de servici. Mie-mi vine sa-mi iau campii din cauza maraielilor fara sa lucre.

Eu tot asa procedez cu schimbatul, o data pe zi, seara, il bag in salopetica gen body, dar cu tot cu picioare, dimineata body cu maneca lunga si pantalonasi.
Afara nu il sterg cu nimic, momentan, cand o fi sa scormoneasca peste tot, o sa am un bidon de apa la mine (am si acum) si o sa-l spal efectiv.. am eu bazdacii mei cu atatea servetele umede si atatea chimice..

Diana, stiu ca ma si bati pt ce spun, dar na, ma risc, nu e rau ca ai lasat fata sa intre in contact cu alte manute, e drept ca ati tras acuma, dar face si anticorpi..
Chiar daca sarim cu servetelele dupa ei, eu nici nu-mi fac griji ca intr-o fractiune de secunda nu baga nu stiu ce minune in gura.. La mare v-ati gandit cum o fi sa pape niste nisip? complet neigienizat, asta daca ii lasati in nisip.. niste gaturi de apa? nefiarta.
Eu nu sunt pt hiperigienizare, copiii au o flora bacteriana, cu care sunt obusnuiti, la varsta asta e vorba de flora casei, dar mai incolo, daca ei nu sunt obisnuiti nici cu microbii astia, va fi mult mai greu pt sistemul lor sa lupte cu atatia germeni noi. Acuma nu ma intelegeti gresit, nici mie nu-mi place in mod deosebit cand il vad cum linge dulapurile, sau daca-mi prinde papucul ce repede-l mozoleste, dar na.. e si asta o etapa.. Cu toate astea, inainte de masa ne spalam pe manute, dupa ce venim de afara ne spalam.. Afara nu il voi lasa sa linga asfaltul, voi incerca sa ii golesc mana de pamant inainte s-o duca la gura, in masura posibilitatilor.
Nu dati cu parul, e doar o parere.

Al meu a dormit o tura de juma' de ora si una de 50 de minute. Are sens sa vorbesc despre dispozitia lui? Acuma e cum e, dar acu' 2 ore imi venea sa sar pe geam.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, un scump Raul!!!

Am fost iar afara, ca am facut gratare in curte cu familionul. Acum am venit cu Vlad in casa, ca e rece bine.

Bumblebee, al meu aproape zilnic doarme 2 reprize de 40 de min... stiu ce stare buna au dupa... Multa putere, ca vine seara... si poate ai parte de o noapte linistita.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Ai dreptate in 24 de ore a trecut. F naspa eca de la 3 azi aminceput si eu. Acum a aterizat al meu. Vreau sa vina sastea cu ea ca sunt rupta!!!!!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput