Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana_Eva
La multi ani si din partea noastra! |
si din partea noastra!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Oana zburam cu BA de la londra, direct, eu sunt membru one world si folosesc companiile implicate ca sa strang punctele, la 4 zboruri peste ocean am puncte sa mai fac un zbor dus intors la First sau Business, si deaia imi convine, Malev zboara intradevar doar la NY, dar nu imi convine asa ca sunt 2 zboruri lungi dar nu suficient de lungi ca sa ma si odihnesc, asa am 11 ore non stop, si din astea 6 macar le dorm, manac, ma uit la un film si am ajuns.
www.laboratoriosbabe.com/" target="_blank">crema aici.
rodyka spune:
ziua buna, dragelor
am avut o noapte horror, desi acum nu-mi amintesc prea bine , cu n treziri nici nu stiu pentru ce: pentru papa, pentru marait, pentru verificat mami daca doarme, pentru buna-dimineata si pentru nimic . dar la 7 s-a facut liniste, asa ca am dormit pana la 10, numai bine ca sunt exact orele cand imi place mie sa dorm , asa ca nu ma simt deloc obosita. a papat fructele fara mofturi, desi la 6.30 bause lp, am stat mai bine de o ora pe balcon si ne-am jucat cu mingea, am ras la masinile care treceau, am povestit cu vecinii, am rasturnat 2 ghivece, am baut un suc de fructe... ei, dar cand s-a facut ora de somn, nu se vroia bagata in casa, asa ca ne-am marait o jumate de ora fara alinare, dupa care eu mi-am luat coada intre picioare si am lasat-o sa maraie singura in patut. la un moment dat a dat-o in plans, pe cand sa merg la ea adormise . numai bine am vreme sa mai strang prin casa, sa-mi iau si eu capuccino si o gustare (prima pe ziua de azi) si sa fac un dus.
a fost tare fain de dimimeata, acum vad ca s-a innorat si bate vantul. bine, ca tot e cald, in jur de 24º, ca eu is inca in maieu. oare o sa inghet in Ro peste o saptamana?! am intrat in linie dreapta cu AMR: 8 zile pana calc pamant romanesc (ca patetic suna )
AMR 8 zile
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Oana zburam cu BA de la londra, direct, eu sunt membru one world si folosesc companiile implicate ca sa strang punctele, la 4 zboruri peste ocean am puncte sa mai fac un zbor dus intors la First sau Business, si deaia imi convine, Malev zboara intradevar doar la NY, dar nu imi convine asa ca sunt 2 zboruri lungi dar nu suficient de lungi ca sa ma si odihnesc, asa am 11 ore non stop, si din astea 6 macar le dorm, manac, ma uit la un film si am ajuns. www.laboratoriosbabe.com/" target="_blank">crema aici. FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
da, asa e...eu ma gandeam la BUD-NY si sa stam 1 sapt in NY apoi NY-LA, dar aici nu stiu cu ce companie e mai ieftin?!...dar asa e, sunt 2 zboruri lungi
eu sunt calator frecvent cu Star Alliance si strang mile
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka oare o sa inghet in Ro peste o saptamana?! am intrat in linie dreapta cu AMR: 8 zile pana calc pamant romanesc (ca patetic suna ) AMR 8 zile delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
nu e patetic deloc pe cand locuiam in Germania la fel numaram si eu zilele pana zburam acasa sau pana cand venea Marius la mine...si vorba aia aveam 2 bilete dus-intors/luna
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
catalina2307 spune:
racusor - eu folosesc servetelele umede de la chicco, cele pt sani.
Pt. jucarii, suzete tot de la chicco servetele sterile (cleansing wipes) si nelipsitul sterilizator de poseta :). Pana la un an voi steriliza tot....
ramonavlas spune:
citat din mesajul lui paula_m Neata fetele!!! Diana, ma bucur ca sunteti mai bine...Cat despre casa, lasa ca se curata, voi sa fiti bine. Ce ma distrezi tu pe mine...si Oana si Mycya iti repetau ca exista crema aia cu 50 FP, tu o tineai una si buna ca nu exista, cand ele erau cu cremele in mana. Oana, noi azi mergem la tara, Cosmin mereg sa taie via si profit sa il tin pe Raul afara. Poate ne intalnim maine si mergem la zoo. Ce program aveti maine? Si poate vine si Ramo. La multi ani Andra, Clara si Andre!!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
Si noi ne-am propus sa mergem maine la zoo...ce coincidenta. Daca e vreme faina, sigur ne intalnim.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
racusor2010 spune:
andrei pana acum a dormit de a spart de la 10 la 12, fructele de la 11, le-am mancat pe la 12, apoi am iesit afara, a adormit iar la 2 si s-a trezit in casa la 3 jumate. acum sa merg sa ii dau pranzul de ora 2
i-am cumparat primii lui pantofiori seriosi, marimea 19 si sunt portocalii cu verde si talpa roz numa asa am gasit marimea lui la miniblue, asa ca asa am luat....
OANA intreb sotul din dotare
ramonavlas spune:
Si la noi a fost f fain afara pana acum, deja s-a innorat, bate vantul.
Daaar, am lucrat azi toti: aspirat, spalat pe jos, sters praf, curat in bai, maturat toata curtea, pus flori in curte, curatat bucataria de vara, facut de mancare, introdus ficatel la Raisa. Am vrut sa ,mergem la plimbare dar vremea nu tine cu noi. Asa ca scoatem copilul afara la nani (sub copertina) si noi...vedem noi, poate ne uitam la un film ca nu am mai vazut unul intreg de 8 luni.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
salutare, fetele! La multi ani Andra scumpa, sa cresti mare si sanatoasa, si cuminte!!!
Copilul il adorm de acum numai in patul mare (ma rog, patul lui de o persoana) si are treziri mai putine, iar de pe la 3-4 noaptea ma pun si eu langa el. Eu dorm cam rau, ca e stramt, ma tem sa nu il calaresc... dar macar nu se mai trezeste atat!!!
Roxana, cum e Theo?
Ilinca, Victor cum sta cu raceala???
Sper ca s-au insanatosit delfinasii!
Diana, ce de patanii pe capul tau.. ma bucur ca sunteti muuuult mai bine!
Rodi, o fi vrut si Isa sa iti arate cum se poate dormi (sau nu) noaptea. Si eu ma gandeam azi ca peste o sapt vii acasa!
Am fost cu copilul in oras, doar eu si el, in ham , evident, ca asta nu vrea in carucior... mi-a rupt un pic spatele, dar a fost cuminte. La fix am venit acasa pe cand s-a innorat si a inceput sa bata vantul.
Rodi, s-a incalzit bine si la noi, nu e de maieu, dar poti lasa haina groasa si fularul deoparte.
Sa-l ajutam pe Alex