Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Paula -nu cred ca ti-am spus pana acum cat iti admir flacaul . Eu am salvat si cateva fotografii -il compar tot timpul cu Giuliano . Chiar ii spuneam zilele astea sotului ce dragalas este si cum merge in picioruse. Eu cu Giuliano din pacate mai am un pic -chiar daca el nu are stare si sa rasuceste non -stop , trebuie sa avem grija de piciorus sa nu-l forteze prea mult .
Giuliano mi-a adormit in carut dupa masa era cald , se sta bine aici !
Are o manie sa arunce toate jucariile pe jos -asa ma mentin in forma
Voi fetelor ce ati facut cu lucrusoarele micute ale bebeilor ?
Le pastrati pentru un alt bebe sau ?
Eu m-am hotarat sa le duc Luni la orfelinat -cel putin asa o sa le foloseasca pentru bebei -sunt atat de multe , foarte multe de vara , si cum incepe vara profit .
Si le mai duc si cateva jucarele de-ale lui Giuli , si asa are prea multe .
Seara buna delfinariu!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multumesc fetele
A picat de oboseala flacaul meu. A adormit la 8, in conditile in care a dormit o ora si pe masina, pana la 5. A fost f activ azi, a stat numai pe jos si a umblat, cum vedea cainele incepea sa chiuie si incerca sa ajunga la el. A fost incantat si de puisori, dar nu l-am lasat sa ii ia in maini, ca el strange in pumnisor tot ce prinde.
Anne, asa face si al meu. Toate le arunca pe jos. Si eu il cert , i le dau inapoi si iar le arunca...
Eu vreau sa duc la maternitatea de stat, lucrusoarele mai mici si care consider ca le inlocuiesc la bb2. Am o punga de biberoane nefolosite, ca am primit multe de la soacra si oricum Raul a preferat Avent-ul...
Oare dureaza mai mult de 2 luni, pana va umbla Raul singurel? Deja ma doare spatele si premergator tot nu prea vreau sa-i iau?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Paula, un scump Raul!!!

Am fost iar afara, ca am facut gratare in curte cu familionul. Acum am venit cu Vlad in casa, ca e rece bine.

Bumblebee, al meu aproape zilnic doarme 2 reprize de 40 de min... stiu ce stare buna au dupa... Multa putere, ca vine seara... si poate ai parte de o noapte linistita.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Vad ca a inceput sa fie un obicei sa nu mai doarma nici dupa-amiaza cum trebuie.. Ma enerveaza faptul ca e marait, ca de altfel nu-i bai
Eu pana nu se insoara V nu sper la somn, e mai sigur asa. De fapt, nici asa nu e ok... Tinand cont de faptul ca poate imi tranteste si vreun nepot , buun, am sa dorm dupa ce pleaca nepotii la facultate.. realizabil, nu?

Paula, Raul e dulce dulce!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu o parte din lucruri am dat cunostintelor care au facut bb dupa mine, o parte am pastrat pt bb2, alea mai unisex, poate vine si o surioara.

Paula, eu sper ca in 2 luni umbla, cat de cat, ca spatele meu nu mai duce mult..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

http://www.gastropedia.ro/reteta/Cartofi-noi-la-cuptor-cu-branza-si-marar/2181/

asta am eu la cuptor acum :):)
pofta mare!

cu ridichi

ioi..nu mai apuc sa fac nimic decat casa, copii, parc..mancare..din astea..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Chiar daca sarim cu servetelele dupa ei, eu nici nu-mi fac griji ca intr-o fractiune de secunda nu baga nu stiu ce minune in gura.. La mare v-ati gandit cum o fi sa pape niste nisip? complet neigienizat, asta daca ii lasati in nisip.. niste gaturi de apa? nefiarta.
Eu nu sunt pt hiperigienizare, copiii au o flora bacteriana, cu care sunt obusnuiti, la varsta asta e vorba de flora casei, dar mai incolo, daca ei nu sunt obisnuiti nici cu microbii astia, va fi mult mai greu pt sistemul lor sa lupte cu atatia germeni noi. Acuma nu ma intelegeti gresit, nici mie nu-mi place in mod deosebit cand il vad cum linge dulapurile, sau daca-mi prinde papucul ce repede-l mozoleste, dar na.. e si asta o etapa.. Cu toate astea, inainte de masa ne spalam pe manute, dupa ce venim de afara ne spalam.. Afara nu il voi lasa sa linga asfaltul, voi incerca sa ii golesc mana de pamant inainte s-o duca la gura, in masura posibilitatilor.
Nu dati cu parul, e doar o parere.

bumble, nisip INCA nu a probat, dar o scoica si vreo 2 pietre de pe plaja tot a apucat sa le duca la gura inainte sa sar eu sa i le iau. si asta e doar inceputul. Maria acum ca e mare si tot isi linge degetele cand intra in mare (ii place sarea ). servetele umede ptr bb am tot timpul la mine, dar nu le folosesc decat daca e intr-adevar nevoie ca s-a murdarit in ultimul hal mancand un biscuite sau mai stiu eu ce...

AMR 8 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Buna seara!

tocmai ce a plecat fratelo si mama...au fost invizita si ne-am facut de cap cu clatite facute de Marius si gem de zmeura + floricele + bere, eu FA

l-am trimis pe Marius cu baietii la o bere...ca in ultimul timp tot eu am iesit cu fetele asa ca e randul lui

Victo papa arata tare bine

eu am facut azi iar ciuperci cu pui si smantana, ca tocmai ce am primit 2 kg de ciuperci si o ciorbita radauteana
...si sa va zic, vita a fost super buna, mai luam!!!

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
Si noi tot La Roche Posay 50+ am luat. Oana, e destul de mare pretul intr-adevar, dar toate sunt scumpe din ce am vazut eu...Avene chiar mai scumpa cu 20 de lei

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

initial si eu m-am uitat la Avene, dar la ingrediente e toata suita de Parabeni

Diana sper sa te simti mai bine

Mycya, Rody aveti acelasi AMR 8 zile?!

Paula mi-a placut si Raul...si puiul...si catelul...mi-a placut TOT !!!
vb la tel!

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Mycya, Rody aveti acelasi AMR 8 zile?!

pai eu socotesc zilele pana ajung in Ro. MYCYA socoteste pana cand isi ia zborul din Germania. mi se pare ca doua zile erau diferenta... oricum, noi ajungem sambata noaptea/duminica dimineata la 2.40 in Cluj...

AMR 8 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

Andra MAria, Clara Maria si Andre!

Eladea, sa-ti traiasca maicuta!

Diana, wow, ce patanie. Bine ca ai fost acolo cand s-a produs incendiul. Si ma bucur ca Eva este mai bine. Si te-ai descurcat foarte bine singurica, mamico.

Victo, ce deliciu. Simplu si gustos! Cum mai stai cu invatatul.

Paula, ati petrecut foarte frumos la vie. Se vede in imagini.

Oana, eu am luat de la Avene si nu are parabeni. Vreau sa incerc si crema pe care a luat-o Racusor. Eu am avut de la ei crema pt adulti si nu m-am impacat cu ea. Sa vedem cum este cea pt copii.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dragi mamici,

Va asteptam la bazarul umanitar, pentru a procura produse, sau sa donati ceea ce nu va mai este folositor, poate alcineva se va bucura de acel produs. O parte din produse le puteti vedea si la mine la semnatura.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput