Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
Cris2010 spune:
Rody, ma inscriu si eu la 'grupul mamicilor care vor sa te viziteze'. Deci AMR 8 zile...
Iar pe Natali, vreau s-o inscriu in 'grupul delfinasilor maraiti'. Daca fac doi pasi de langa ea, incepe cu 'mmmmmm', daca ies din camera incepe plansul. Daca stau langa ea, tot nu-i bine ca vrea in brate... mai multe nu zic, iar eu trebuie sa ajung la un dr. de oase... ma dor tare articulatiile de la umeri, coate chiar si la degete...
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Am ajuns eu la H&M la Afi. M-am uitat doar la copii. Mi s-a parut foarte slabuta oferta pt bebelusi. Era intr-un coltisor de magazin si pt fetite si pt baietei. Am luat cateva hainute pt vara.
Cris2010 spune:
Adriana, Doamne prin cate mai treci si tu. Imi pare tare rau pt catelusa. Sper sa se imbunatateasca situatia ei. Si ti emulta putere sa treci peste perioada asta.
Cris2010 spune:
Coteasca, mama da ce-a mancat Tudorel, nu s-a incurcat.
rodyka spune:
cris, te primesc cu drag si pe tine . ooana, tu ma intrebai cate camere am? pai 3 dormitoare si un salon. dar facem noi cumva si incapem, dormim cu randul sau nu mai dormim (ca unele din noi nu prea mai stiu cum e cu o noapte dormita cap-coada)
noi ne-am cam porcit, adica eu si sotul. nu am avut chef de iesit la nimeni, asa ca mi-a venit mie o pofta de shaorma (dar nu cumparata, facuta de noi) si ne-am pus pe treaba prin bucatarie. tu fete, am bagat in noi ca in saci fara fund, acuma parca ma puteam limita doar la una, dar eu am poftit doua . ne-a luat somnul, asa ca o luam catre patic. se pare ca imi vin uratii, e a treia luna ca vin la 28 de zile
si sa nu uit sa va zic: in timp ce ne uitam la Romanii au talent, Maria scria in jurnalul ei. si intr-o pauza de publicitate ne-a citit si noua una din poeziile scrise pentru Isabela. Doamne, ne-au dat lacrimile! am trimis-o in gmail, dar apoi mi-am dat seama ca e in spaniola. oricum, cred ca e usor de descifrat, e vb de ochii albastri ai Isabelei . ce drag imi e de ele cand le vad cat se iubesc.
eh, am fugit! noapte buna, delfinariu
AMR 8 zile
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
Crispro, ma bucur ca aveti nopti mai bune. Bravo pt kg pierdute. Sper ca n-ai pacatuit prea mult la ultimul gratar. Stiica glumesc.
Legat de sterilizat, eu nu mai sterilizez la aparat nimic de la 7 luni. Mai am un spray de sterilizat bio, in rest spalat temeinic jucarii, manute, etc. Am luat de la plafar si o solutie tot bio de sters fata, manute pt cazuri gravisisme...
palomina spune:
Foarte frumoasa poezia Mariei! Bravo!
Noapte buna, delfinariu!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Cris2010 spune:
Rody
Sa va fie de bine.
Ultima realizare a lui Natali: ne pupa la cerere, pe ea in oglinda, pe mine si pe babi (bunica). Bunica a invatat-o. Pa tati nu vrea sa-l pupe, ca mai tot timpul e nebarbierit si nu-i place...
Cris2010 spune:
am retinut ca mai sunt delfinasi bolnaviori si mamici, multa sanatate!!!
Si BRAVO tuturor pt progrese.
Noapte buna, delfinariu!
rodyka spune:
a, mai vroiam sa zic ceva. vad ca voi schimbati copilul doar seara la culcare. pai eu o schimb de vreo 3 ori pe zi. la prima plimbare mai subtirel ca e cald. seara e mai racoare, deci schimbam rochita. iar cand stam in casa in trening sau altceva... bine, asta daca nu se intampla ceva si se murdareste. nu-s maniaca daca vad o pata repede s-o schimb de haine (desi de cele mai multe ori o fac), dar imi place s-o schimb ca pe-o papusa, altfel n-o sa ajunga sa poarte niciodata toate rochitele ce le are, dupa cat de repede creste. si asa unele abia daca i-s bune, si scrie pe ele 12-18 luni
acuma chiar plec ca dorm pe tastatura...
AMR 8 zile
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)