Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 12
Anne45 spune:
Ziua buna delfinariu
Uram numai bine sarbatoritilor de azi!!
Noi suntem bine -ca de obicei , maraieli din cand in cand -dar asta este farmecul , mancam bine , dormim bine chiar daca este un pic agitat in somn.
Luni mergem sa innoim garderoba-a venit primavara -deja se simte cald si nu vreau sa-i mai dau lucrusoare invernale.Vreau sa-i cumpar si o palariuta speciala de soare . Deja au marfa noua la "Io bimbo"-asa ca avem de unde alege , ceva jucarii si mai vedem ce ma atrage. Nu cred ca am rabdare pana de Pasti sa nu-i cumpar jucarii.
Va dorim sa peterceti un week-end cat mai frumos si odihnitor -de asta am eu nevoie!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Anne45 spune:
Eu pentru dezinfectare manutele lui Giuliano nu folosesc nimic special -acasa cu apa si sapun special pentru copii de la Babygela , cund sunt afara folosesc salvietinele umede cu musetel si eu un gel dezinfectant Norica.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata fetele!!! Diana, ma bucur ca sunteti mai bine...Cat despre casa, lasa ca se curata, voi sa fiti bine. Ce ma distrezi tu pe mine...si Oana si Mycya iti repetau ca exista crema aia cu 50 FP, tu o tineai una si buna ca nu exista, cand ele erau cu cremele in mana. Oana, noi azi mergem la tara, Cosmin mereg sa taie via si profit sa il tin pe Raul afara. Poate ne intalnim maine si mergem la zoo. Ce program aveti maine? Si poate vine si Ramo. La multi ani Andra, Clara si Andre!!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
Recunosc ca am fost dezinformata de farmacista ... dar am recunoscut . Aia vroia sa isi vanda marfa si mi-a zis ca de copii 30 e maxim si eu am crezut-o.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui bumblebee Andra Maria de Mycya Clara Maria de miha13gina Andre de stefania_97 Eladea, mamei! Sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi! Felicitri si pt cifra 3! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
La multi ani si din partea noastra!
Si de la noi Bumblebee - azi e mai bine deja copilul e "aproape reparat", bucataria luna ( in viata mea nu am frecat atat), hainutele vomitate si mudarite ieri spalate...
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui eladea2005 of Diana, abia acum am citit ce-ati patit...doamne, stii cum se zice...cand apare o belea, apar si alte zece pe langa... uf, te cred ca ai ajuns la capatul puterilor...bine macar ca acu sunteti mai bine...nu? |
Multumesc, suntem mult mai bine. Stii cum e noaptea e un sfetnic bun. Dimineata cu bateriile incarcate m-am pus pe treaba. Vorba Rodycai pana de Pasti termin si eu .
Noroc ca e mititica mult mai bine. A fost simpatic pediatru - cand ma deschis la 10 telefonul aveam 5 apeluri de la el( dela 9 aseara pana azi la 9 a tot sunat - am voice mail care nu stiu sa-l dezactivez - si un mesaj - "e totul bine sau sa vin sa o vad?"). Eu seara o adorm cu o melodie din telefon (am inregistrat un cantecel de adormit de n... ori la rand - vreo 47 de minute- asa ca la 20 am pus telefonul pe Airplane mode si pana azi nu l-am deschis. El ma tot sunase si se ingrijorase. Stia ca sunt singura .
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui racusor2010 DIANA daca nu vine tati acasa, veniti voi aici si curata tati la intoarcere sanatate |
Vine tati azi la 7 . Si cred ca o sa chem o firma sa spele toata casa. Sterg eu in mare dar sunt multe de facut........
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata si de la noi! Am mai scris odata dar mai scriu, pentru copiii atopici, este o crema speciala fara prostii in ea, cu protectie 50, de la Babe, eu folosesc toata gama ca i se usuca pielea Letiziei, si voi stiti ce sensibiloasa e, e foarte buna, a fost recomandata de toti dermatologii la care am mers. Eu sunt pro creme de protectie pentru ca in ziua de azi e periculos sa expui copilul fara protectie, altfel a fost cand am fost noi copii, sau cand parintii nostri erau copii, cred ca nu e de joaca, mai ales la copiii foarte albi/blonzi. Am un prieten drag dermatolog si il sun din cand in cand primul lucru de care ma intreaba mereu este daca pun de fiecare dat pe zonele expuse crema de protectie, m-a avertizat ca nu e publicitate a dermatologilor ci e intradevar foarte serios. Oricum ce ati alege , o formula pentru bebelusi e ok. |
Ne dai un link pls.
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui ooana unde sunt pozele ca eu nu le gasesc? si eu zic la fel, utilizeaza tu cea de 30+ si ia pentru Eva 50+ |
Pe FB.
Diana_Eva spune:
Cred ca e o idee buna sa ii dezinfectam cu ceva - mie tare mi-e teama ca noi am luat crocobaurul din parc de la copilasi - am fost cu ea si multi veneau sa o vada - ea intindea manutele, ei intindeau si ei si uite asa... In pus erau copilasi care puteau merge asa la 1.5-2 ani, veneau de la groapa de nisip, de la scoarta (scoarta speciala pentru locurile de joaca). Acum imi pare rau ca i-am lasat sa o atinga sau ca nu am dezimfectat-o bine pe manute.
Mycya spune:
salutare dragelor!!!
multumim de urari si va servim si noi cu un suculet, o bericica ori un vin ca am de toate si dulce avem tiramisu adus de tati de la restaurant ca eu nu am mai facut nimic
La multi anisori si celorlalti sarbatoriti!!!
Eladea La multi ani mamei tale !!!
Carmen vad ca pe crema asta scrie ca e pentru piele sensibila si cu probleme , eu zic ca e buna si pentru atopici
Ooana a sters Diana pozele inca de aseara
la noi e o vreme superbaaaa , s-au anuntat vreo 20-22 grade astazi abia astept sa termin treaba sa iesim afara
un weekend placut si calduros sa aveti
Mami de Andra Maria 02.08.2010