Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am mai scris odata dar mai scriu, pentru copiii atopici, este o crema speciala fara prostii in ea, cu protectie 50, de la Babe, eu folosesc toata gama ca i se usuca pielea Letiziei, si voi stiti ce sensibiloasa e, e foarte buna, a fost recomandata de toti dermatologii la care am mers. Eu sunt pro creme de protectie pentru ca in ziua de azi e periculos sa expui copilul fara protectie, altfel a fost cand am fost noi copii, sau cand parintii nostri erau copii, cred ca nu e de joaca, mai ales la copiii foarte albi/blonzi. Am un prieten drag dermatolog si il sun din cand in cand primul lucru de care ma intreaba mereu este daca pun de fiecare dat pe zonele expuse crema de protectie, m-a avertizat ca nu e publicitate a dermatologilor ci e intradevar foarte serios. Oricum ce ati alege , o formula pentru bebelusi e ok.

Adriana, trebuie sa fie tare greu cu catelul, imi pare tare rau!!

Si eu sunt pentru camerele recomandate de Racusor, mai ales daca plecai undeva, mie imi este groaza de asta, in mai voi pleca o saptamana la LA, si ma gandesc, la scarile din casa, daca vor inchide usa bine, daca o lasa sa se apropie de casa scarii, pe unde ar putea aluneca un etaj penntru ca este loc, ar trebui sa imbrac in plasa toate balustradele de la podea pana sus si multe altele.

Fata mea nu mai doarme in patut, asa ca am mutat-o in patul ei, am instalat monitor si bara de protectie, mai am prize de blocat si lampi de podea de coborat in magazie si am teminat. Dar tot ma gandesc ca mi-a scapat ceva..
Un week end frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata!

racusor, din cate imi amintesc pe servetelele de fund de la pampers arata ca se pot folosi si pt fata/maini...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Racusor eu nu folosesc nimic, doar o spal pe maini acasa, nici nu mai sterilizez de mult nimic. Oricate ai folosi tot duce la gura intr-un moment de neatentie. Nici nu ii dau nimic preventiv, mi-a facut si diaree 7 zile si nici atunci nu i-a dat medicul nimic.

Mergi la inceput

Si cu imbracamintea un schimb pe zi, seara sa doarma curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

neata!

racusor, din cate imi amintesc pe servetelele de fund de la pampers arata ca se pot folosi si pt fata/maini...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

o sa citesc si eu daca e ok.

andrei doarme de la 10 fara ceva acum am fost la el sa verific daca e ok era cat pe ce sa il trezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Andra Maria
Clara Maria
Andre

Eladea, LMA pentru mamica ta

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Diana, da aia e crema. posibil ca nu o avea tanti pe stoc dar la alta farmacie sigur gaseai. pentru la vara cel mai bine e sa folosesti de 50+ ca de 30 e putin. mai bine o folosesti tu pe aia si ei alta fetei.
vazut poza cu gagica ta ce neagra era tu probabil erai si neagra de funingine si de nervi o poza cu amandoua trebuia sa pui
insanatosirea grabnica Evei

Mami de Andra Maria 02.08.2010

unde sunt pozele ca eu nu le gasesc?
si eu zic la fel, utilizeaza tu cea de 30+ si ia pentru Eva 50+

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, noi azi mergem la tara, Cosmin mereg sa taie via si profit sa il tin pe Raul afara.
Poate ne intalnim maine si mergem la zoo. Ce program aveti maine?
Si poate vine si Ramo.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Da sunt de acord
in jurul orei 15?! dar nu vreti mai bine la weekend...ca nu e asa mare aglomeratia si poate stam la o terasa toti la o cafea
Ramona voi?

am luat vita, de fapt manzat de la Metro (din polonia ca argentiniana nu aveau)
si sparaghel

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Racusor eu nu folosesc nimic, doar o spal pe maini acasa, nici nu mai sterilizez de mult nimic. Oricate ai folosi tot duce la gura intr-un moment de neatentie. Nici nu ii dau nimic preventiv, mi-a facut si diaree 7 zile si nici atunci nu i-a dat medicul nimic.

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

si eu acum la fel fac, dar parca l-as sterge pe maini cand o sa il las sa puna mana pe jos pe afara. pentru ca el duce mereu degetelul in gurita

si nici in casa nu sterg zilnic pe jos, o data la 2-3 zile. deci si la noi anticorpi la greu

la fel seara pijamaluta curata dupa baita, ziua body, pantaloni si sosete (antiderapante) in casa, acopar patutul cu o patura cand se culca, ca sa nu doarma chiar pe cearsaful de noapte. si cam atat...

aaa, si seara dupa baita, daca nu se culca imediat mai patruleaza si in pijamaluta, nu am ce face

chiar asa, sunt eu lenesa,sau ar trebui sa spal zilnic prin casa?

Mergi la inceput

Racusor la mine nu se aspira neaparat zilnic doar daca e praf mare de la vantul de pe afara, dar cu mopul dau dimineata dupa aerisire ca am impresia ca vad praful prin aer, daca la voi nu e cazul cred ca si la 2 zile e ok

Mergi la inceput

Citat:
Si eu sunt pentru camerele recomandate de Racusor, mai ales daca plecai undeva, mie imi este groaza de asta, in mai voi pleca o saptamana la LA, si ma gandesc, la scarile din casa, daca vor inchide usa bine, daca o lasa sa se apropie de casa scarii, pe unde ar putea aluneca un etaj penntru ca este loc, ar trebui sa imbrac in plasa toate balustradele de la podea pana sus si multe altele.

Doamne Ajuta-ne!!!

probabil ca si noi o sa mergem la anu...cu ce companie zburati? am vazut ca Malev nu are destinatia LA numai NY, unde am si zburat cu ei, a fost super in 8 ore eram deja acolo

nu mai dormiti in patut? hai arata-ne o poza cu Leti in noul patut

Citat:

Si cu imbracamintea un schimb pe zi, seara sa doarma curata.

Doamne Ajuta-ne!!!

si noi tot asa, 1 singur schimb/zi

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
OANA eu as alege in locul tau o camera wireless cu IP, sa vezi mereu de pe net ce se intampla acasa. gandeste-te ca atunci cand vii acasa nu stai sa vezi ce a facut copilul cu bona, si stai sa te joci cu copilul. si te uiti selectiv, te uiti la ora de masa, cand auzi galagie.

bun idee sa nu mai pierzi timpul cu vizionatul cand vi acasa
tu ai luat? de care?
un link?

Citat:

aaa, si seara dupa baita, daca nu se culca imediat mai patruleaza si in pijamaluta, nu am ce face

si la noi la fel asta e, nu e un capat de tara

Citat:

chiar asa, sunt eu lenesa,sau ar trebui sa spal zilnic prin casa?

eu spal de 2 ori pe sapt si dau cu aspiratorul tot asa

eu m-am gandit ca daca fac zilnic...cu siguranta acum as putea...dar pe termen lung e imposibil sa faci zilnic sau la 2 zile...si cred ca e mai rau sa il obisnuiesti intr-o curatenie perfecta si apoi sa treci la facut curat de 2ori/sapt

Noi 2

Mergi la inceput