Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Neata! Va poftesc la

Eu iar am tras chiulul ca am avut o perioada f.f. agitata si pe deasupra m-am pricopsit si cu o raceala zdravana. Noroc ca nu a mai luat nimeni de la mine, nici pitica, nici tati.

In dimineata asta vreau sa trag o fuga la H&M ca sincer salivez de cand am auzit ca vin in RO. A fost cineva din fetele din Buc? Cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele!!!
Diana, ma bucur ca sunteti mai bine...Cat despre casa, lasa ca se curata, voi sa fiti bine. Ce ma distrezi tu pe mine...si Oana si Mycya iti repetau ca exista crema aia cu 50 FP, tu o tineai una si buna ca nu exista, cand ele erau cu cremele in mana.
Oana, noi azi mergem la tara, Cosmin mereg sa taie via si profit sa il tin pe Raul afara.
Poate ne intalnim maine si mergem la zoo. Ce program aveti maine?
Si poate vine si Ramo.
La multi ani Andra, Clara si Andre!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata girls!

n-am reusit sa mai intru...ieri a fost ziua lui maica-mea, asa ca am sarbatorit...azi continuam afara cu un gratar... va invit la un pahar de ce vreti voi, la o feliuta delicioasa de tort cu cioco..

aaa...si ca tot veni vorba de zile de nastere...

azi, la 9.28,
puiul meu va avea 3 ani, 3 luni, 3 saptamani, 3 zile, 3 ore,si 3 minute...

si peste 3 zile eu voi avea 33 de ani, 3 luni, 3 luni, 3 saptamani si 3 zile...

va pup! revin mai tarziu...sper!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Andra Maria de Mycya
Clara Maria de miha13gina
Andre de stefania_97

Eladea, mamei! Sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi! Felicitri si pt cifra 3!

Diana, ce zi ai avut ieri!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Andra Maria de Mycya
Clara Maria de miha13gina
Andre de stefania_97

Eladea, mamei! Sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi! Felicitri si pt cifra 3!

Diana, ce zi ai avut ieri!

Luna 8

la multi ani si din partea noastra

Mergi la inceput

NEata mamici

scriu repede, pana se trezeste puiul de zmeu

va invit la o cu lapte nu am mai apucat sa intru, joi puiul de zmeu s-a culcat la 12 noaptea l-am scos afara la 6, in ideea ca se culca, nu mai dormise de la 2, dar cum e curios nevoie mare s-a jucat, s-a uitat, la copaci, lampi si cand ne indreptam spre casa il aud cum isi canta si ii zic lu tati sa ne grabim, ca e cantecul de somn...si in secunda urmatoare dormea s-a trezit pe la 8.40, asa ca pana la 12 nu a inchis ochii! dar foame i se facuse, ca dormise,asa ca baita a fost in crize maxime!

aseara istoria s-a repetat, un pic mai bine a fost, s-a culcat pe la 7, s-a trezit la si jumate, nu m-am gandit sa ii dau un biscuite sa roada, asa ca la 8 jumate crize maxime, ma gandeam ca ii e somn, repede baita, papa....si surpriza, energia a revenit asa ca s-a culcat la 11

deci de acum dupa somnicul de seara ceva de papa, un biscuite ceva, ca se trezeste flamanzila!

bine ca va scriu din an in paste si cand scriu, umplu pagina cu tampenii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

baby78 -si eu sunt in aceeasi situatie, alaptez, mi-a venit menstruatia la 6 luni de la nastere este abundenta, cu dureri si neregulata. Nu cred ca sunt motive de ingrijorare.

Edit -am vazut discutii despre PAPP. Cata vreme alaptati poata da erori destul de mari....

Catalina

Asta cu Pap-ul n-o stiam... oare cand e cel mai bine de facut? Dupa incheierea alaptarii?

Luna 8

exact asa mi-a spus si mie dr. gine...si mi-a mai spus ca cel mai concludent ar fi daca faci PAP cam la 2 luni de la venirea menstruatiei...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

un tzuc pentru mamici si delfinasi

Am fost si noi la pedistru: avem 73 cm, 8400 g. Clinic sanatoasa, putin rosu in gat, dar nimic grav; cica sa ii dau cu tantum spray - sa incerce pediatru sa ii dea, ca eu nu reusesc nici sa ii bag mutzutzuiul in gura. Ce nu e ok e ca nu a luat in greutate prea bine mai ales ca am scos si masa de noapte si ea e tare activa. Sa ii reintroduc cereale la una din mese, carnita la 2 zile (eu ii dadeam la 3). Ce m-a enervat e ca mi-a dat sa ii dau fier fireste ca fara analize, deci e clar ca nu ii dau. In rest, toate bune.

I-am facut si eu galuste de gris. Asa bine arata si pufoase, cu un galbenus, o lingurita de gris si un strop de ulei de masline. Sper sa ii placa.

Cu catelusa e tare rau; nu reuseste sa ii scada glicemia deloc. Exclus sa pot sa o aduc acasa, pentru ca trebuie facuta glicemia de cel putin 2 ori pe zi plus insulina. Nu as avea cum sa ma ocup de ea. Intreba cineva cat ma costa: pai 30 lei/zi padocul, 300 lei mancare, pana acum tratamentul a ajuns la 300 lei - si cine stie cat o sa ne ajunga. In plus e un catel de talie mare (are 40kg), acolo are un spatiu mare de joaca - vreo 2000mp unde sa alerge, baiatul care se ocupa de ea sta cate 3 ore la joaca cu ea - acasa cine ar avea atata timp!?-. Eu nici acum nu fac fata la cata mizerie se face in casa, dar daca ar fi ea aici. Va spun ca ma doare sufletul, e practic copilul meu. Cand am fost joi sa o vad, am plans tot drumul spre casa - nici nu stiu cum am reusit sa conduc.

In alta ordine de idei, nu am mai rezistat si am facut un test de sarcina: negativ. Asa ca mi-am mai luat o grija de pe cap. E adevarat ca uratii nu au venit, dar ii astept zilele astea.

Gata, inapoi la datorie

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

of Diana, abia acum am citit ce-ati patit...doamne, stii cum se zice...cand apare o belea, apar si alte zece pe langa... uf, te cred ca ai ajuns la capatul puterilor...bine macar ca acu sunteti mai bine...nu?

eu pt copii am crema de la Vichy cu factor 50+...

ramona, si voi cu pb??? sanatate...

paula, asa ma distrezi cum povestesti de Raul... deci l-ai lasat pana i s-au terminat bateriile...

referitor la alaptat...chiar ieri citeam la mamici de Cluj ca a incheiat abia acum alaptatul...iar copilasul e de varsta lui Eric...

racusor, iubita, cred ca ti-e foarte greu...uffff...am tot respectul pt mamicile care merg la munca inainte de 2 ani...dar ce sa-i faci, uneori nu se poate altfel...sunt ceva dintisori pe drum de e asa marait?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

al meu copil e ultra-marait, nu stiu daca e de la luna plina cum zicea crissy , de la dinti, sau asa e el ne-a capiat pe amandoi si aseara si azi de dimineata. aseara pe la 10 jumate l-am pasat la tati sa il adoarma in carut ca pe mine ma durea operatia

CRISSY felicitari pentru Bea, pentru progresele ei

DIANA daca nu vine tati acasa, veniti voi aici si curata tati la intoarcere sanatate

RAMONA felicitari pentru inaugurare si pentru cantar

CRIS felicitari pentru cantar te simti mai bine, asa e? si multi , poate se prinde si Vladut sa te lase sa mai respiri putin

BUMBLEEBLEE merg in parc ca sa mai stau cu el si acolo, dar nu in fiecare zi, uneori ma duc acasa si doar cobor sa o ajut pe bona sa il aduca in casa. dar in ultima vreme, cum a fost urata vremea, mai mult in casa era. il scotea de la 11.

de 2 zile andrei mai mananca doar o data pe noapte la tzitzi, la 3. dimineata il adorm la loc fara nimic. in curand o sa incerc sa ii tai si masa asta si adio tzitzi, oricum el de fapt suge cred ca asa de sete, vreo 20 ml, mare lucru nu cred ca mai gaseste la inceput eram mai trista, acum e mai bine, ca s-a intamplat natural si treptat.

am citit ce scriai Otilia cu alaptatul si serviciul. cred ca asta se intampla cand copilul mananca si o masa in timpul zilei, de cand andrei manca doar seara, noaptea si dimineata lapticul a scazut simtitor, pana cand am ajuns la mese doar de noapte, si acum aproape nu mai e deloc. oboseala isi spune cuvantul.

tot timpul sunt pe fuga, mananc pe fuga, alerg la birou, vin repede repede acasa, sunt cu creierii intinsi la maxim cand pe fiu'miu il apuca maraiala intr-una intr-una si ma chinui sa fiu calma. dar uneori si rabdarea mea atinge limite asa ca il pun jos si ii zic maraie mama cat poti, ca mami nu mai poate. si atunci se opreste din marait dar nu toate zilele sunt cu maraiala, sunt zile cand ne jucam frumos, adoarme frumos seara, doar ultimele au fost la extrem

eu tot zic ca vreau doi copii, dar daca si al doilea e Dl Maraila cred ca imi iau campii fac si eu ca si Cris, astept ziua in care sa doarma legat 2 ore macar la pranz, sa dormim si noi cu el, ziua in care sta si el si se joaca cu jucarii si nu mai face mmmmmmm, mmmmmmm, mmmmmm si nu mai trebuie sa stau lipita de el ca se repede numa la prize, cabluri si alte chestii periculoase.

scuzati-ma ca am intrat sa ma plang la voi

fiu=-miu si-a depasit norma de 30 de minute la somn, asa ca am avut timp sa savurez cafeaua, cu cititul sunt la zi si il astept pe tati de la cumparaturi, pe pui sa se trezeasca sa fac curat in casa. diseara tre sa merg la petrecere , tati e baby-sitter . si tre sa merg sa ii cumpar de incaltat lui A/

aaa, voiam sa va intreb, cu ce ii stergeti pe maini pe bebei afara, cand incep sa puna mana pe orice? nu l-as sterge cu servetele umede pentru adulti. exista si pentru copii? am gasit unele eco pe net, dar sunt 17 ron pachetul

weekend placut mamici dragute

aaa, BTZ-ule stiu ca la televizor apar numai chestii nasoale de bone, dar nu e chiar asa, intr-adevar trebuie puse camere, dar sa stii ca bonele nu sunt numa sa iti distruga copilul, sa il bata, sa il neglijeze. nu cand ai un copil care vrea atentie maxima. intr-adevar il alinta excesiv, il obisnuiesc numa in brate, dar e mai bine asa pana la urma.

OANA eu as alege in locul tau o camera wireless cu IP, sa vezi mereu de pe net ce se intampla acasa. gandeste-te ca atunci cand vii acasa nu stai sa vezi ce a facut copilul cu bona, si stai sa te joci cu copilul. si te uiti selectiv, te uiti la ora de masa, cand auzi galagie.

Mergi la inceput