Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 9
anca_vlad spune:
vazut si io pozele sa iti traiasca e dragalasa tare, sper ca nu te-am suparat acu am tabloul delfinasilor complet...
sanatate multa si la diaree e bun humana HN!
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Diana , marti 13 . asa e astea raman amintiri. Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Bia e vineri 13, e ziua cand ordinul cavalerilor teutoni a fost interzis si ei decapitati...
Diana chiar si asa necoafata, promitem sa nu radem!
Mycya spune:
fata mea inca e treaza io nu stiu cum sa schimbat ora la ea ca inca nu pricepe cum sta treaba
ma duc sa incerc sa vad poate totusi inchina si ea steagu
nbuna delfinariu
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
Bia e vineri 13, e ziua cand ordinul cavalerilor teutoni a fost interzis si ei decapitati... Diana chiar si asa necoafata, promitem sa nu radem! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
din liceu io stiu de marti 13 ce cavaleri decapitati ca noi nu stiam de ei
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
DIANA, aventuri in toata regula la voi. o sa fie bine Eva pana maine. iar tu cu funinginea... ai vreme pana la Pasti
Vineri 13 e filmul. acuma vad ca a zis si ANCA
no, am uitat ce-am mai avut de zis... ne-am uitat la Romanii au talent, Isa a picat adormita inainte de 22, Maria nu are somn nici acum, tati motaie la un film SF ... Diana, vazut poza cu Eva "funinginita", celelalte le-am vazut la vremea lor... da, chiar, poate te vedem si pe tine intr-o zi
CRISTINA, ce bine ca se arata planuri de ieseala pe viitor si la tine, mai schimbi si tu doua vorbe si trei impresii cu lume "noua"
no gata, ma retrag si eu... noapte buna, delfinariu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
Am fost si eu pe FB - dar nu imi plac pozele cu mine - le tot aleg pana le sterg pe toate . Aia de pe FB era de pe la botez eram si eu un strop aranjata.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
palomina spune:
Mycya, stai linistita ca si al meu printz se uita la tavan, da din picioare si face ploitza
Vai de capul meu!
Diana, ma bucur ca v-ati revenit si faceti haz de necaz [
Noapte buna, fetelor!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Am fost si eu pe FB - dar nu imi plac pozele cu mine - le tot aleg pana le sterg pe toate . Aia de pe FB era de pe la botez eram si eu un strop aranjata. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
care vrei tu sa vedem si noi cu cine seamana printesita...ca pe tati oricum nu il stim!
ramonasin spune:
Salutare mamici dragi,
Foarte greu mai ajung sa intru, nu mai am timp de nimic,noi suntem bine acum, zic acum pentru ca am trecut de o repriza urata de diaree si pana am facut analizele sa vedem daca nu avem vreun crocobaur(analizele au iesit bine si suntem pe lapte fara lactoza) am fost terminata, nici mancare nu mi-a mai trebuit dar asta a fost spre binele meu ca am mai slabit putin. Nu am mai apucat sa va citesc nu mai stiu nici o noutate, imi lipsiti dar sper sa mai vina si o perioada mai relax sa pot macar sa va citesc. Va pupam pe toti si toate!
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze