Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Laura, La multi ani! sotului si multa multa sanatate copiilor si voua ca sa puteti sa-i ingrijiti:)

O seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

LAura la multi ani sotului ,multa sanatate ca asta e cea mai importanta, si noroc in toate. Eu am papat acum aripioare picante ,sper sa nu mi se faca rau la cate am mancat,si cand o sa pap prajitura o sa ii spun in gand la multi ani sotului tau,ca sa fie in cinstea lui .
Paul nu a racit mai rau decat o singura data si slava domnului ,nu a fost nevoie de antibiotic. I-am dat doar stodal , apoi plantusin, un supozitor cu paracetamol in singura seara cu febra si ser in nasuc pentru muci.Sper ca de acum inainte la fel sa fim. Noi azi am fost la dr de familie penttru masuratori,si el si eu . Eu am luat cam mult in greutate , 2 kg luna februarie,2 kg luna martie,dar m-a avertizat doctorita ca daca tin cura ,ma infometez cumva vine si ma bate ,ca stie ea ca o sa mi se regleze corpul si lunile urmatoare nu o sa mai pun asa mult. Si cica oricum am unde . Acum am 56 kg . A spus ca sunt graviduta fotomodel. Mi-a spus ca nu e nevoie sa iau nici un supliment de vitamine,annalizele au fost perfecte luna trecuta,asa ca nu.
Paul e slabut dupa parerea mea,perfect dupa parerea ei. Are 10.5 kg ,85 de cm . Mi-a spus ca e dezvoltat perfect pentru varsta lui,sa nu imi fac probleme.

Ma bag in pat la un film si nani,ca sunt franta,si nu am facut mai nimic azi,m-am plimbat toata dupa-amiaza.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Lali felicitari pt vestile bune! Tot atat are si Mihaita, dar suntem mai scunzi doar 81 cm iar Ramona are 16kg si 106 cm.

Danuta multumim mult!

Noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Buna !

Ce faceti dragelor? Noi stam in casa inca ne curg mucii.Dar nu avem febra.
Monica voi?

am toate fetele cucuiete si copii din dotare

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Matei are la fel ca Ramona acum la 3 ani si 4 luni.
Maria are 82 de cm si 11,300 kg. Pediatra mea spune ca are putin cam mult in greutate.

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Lali felicitari pt vestile bune! Tot atat are si Mihaita, dar suntem mai scunzi doar 81 cm iar Ramona are 16kg si 106 cm.

Danuta multumim mult!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Roxy bine ca sunt sanatosi lasa ca vine vara si sa vezi ce alearga si da jos.
Apropo eu as vrea sa-i iau Ramonei casca, genunchere si cotiere. Unde imi recomandati?

Mergi la inceput

Buna fetelor

Roxy, cum adica are mult in greutate Maria? Pai a mea are din nou peste 13 kg (ar fi avut mai mult daca nu ar fi slabit 1 kg cu enterocolita)si te poti uita pe facebook in ultimele poze de le-am pus (de ieri facute)- cele in bluzita mov de la finalul Albumului "al doilea an cu Alexandra" daca ti se pare vreun pic grasuta. Mie mi se pare exagerat comentariul doctoritei ca e cam slabuta, sincer.

Mergi la inceput

Noi sa spunem somn usoar!

Mergi la inceput

Somn usor si din partea noastra! A mea doarme deja de o ora:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Slabuta nu e in niciun caz, dar nici grasuna. Mie mi se pare super ok. Matei avea 13 kilograme la 2 ani. Dar banuiesc ca Alexandra este si mai inalta.

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna fetelor

Roxy, cum adica are mult in greutate Maria? Pai a mea are din nou peste 13 kg (ar fi avut mai mult daca nu ar fi slabit 1 kg cu enterocolita)si te poti uita pe facebook in ultimele poze de le-am pus (de ieri facute)- cele in bluzita mov de la finalul Albumului "al doilea an cu Alexandra" daca ti se pare vreun pic grasuta. Mie mi se pare exagerat comentariul doctoritei ca e cam slabuta, sincer.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput