Mar-Apr(197)Bv giuliaa,Catank!Hai Pisuc,Strumphi!
Raspunsuri - Pagina 8
alina.n spune:
la noi pedi cand vine acasa nu are tarif fix, eu ii dau cat cred de cuviinta, prima oara cand l-a luat in evidenta am dat 50ron iar la fiecare vizita in rest dau 20ron
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
simona, ce ti-a zis doctora ? ti-a dat ceva pt bebe? mami de 2 prichindei |
Nu mi-a dat nimic special, a spus mult ser si de 3 ori pe zi osccilloccocinum(ii dadusem deja si mi-a spus ca-i pot da de 3 ori pe zi cate jumatate de tub) Am intrebat de picaturi a zis ca nu e nevoie. La plamani nu are nimic, totul e in nas undeva..Nu are rosu in gat.
alina.n spune:
roxy Alex acum e intr-o pasa mai ciudata, nu doarme nici in pat cu mine si nici pe mine...el vrea doar papa , si il mai ia si plansul seara....am zis ieri ca imi dau demisia
de la 7 dimineata pana la 23seara numai asa a tinut-o cu pauza de cateva clipe de somn adunnate max2h
alina.n spune:
simo la voi e tot fornaiala din maternitate sau e raceala luata acum?
oscilo la ce ajuta?
lavi super tort,am vazut si eu cateva pe un site, cat e kg?
alina.n spune:
aaa si eu am obs ca daca pun mai mult ser si il las cu el fornaie si mai tare, asa ca il aspir la scurt timp.
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s mandreeac dar tu il schimbi chiar daca a mancat? eu stii cum fac? daca abia am schimbat-o si a mancat si face iar caca dupa masa o las asa pana la masa urmatoare, n-o mai schimb, s-o agit iar. si trebuie sa se invete si putin mai asa sa n-ai scandal cu el cand mergi pe undeva sau cand nu-l poti schimba atunci pe moment. ![]() ![]() fetelor voi cum procedati in cazul asta? sa stiu si eu ca poate nu fac bine asa. bb_yasmi este frumos tortul. ![]() ![]() ![]() mie imi face matusa-mea un tort, sa aleg de care, daca tot lucreaza la laborator. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, si eu o mai las..nici noaptea n-o schimb, iar dimineata pampersul sta sa explodeze..

strumphitza spune:
nu ma contract deloc nici de la gelul asta. Dilatatie nu mi a spus cat, doar am auzit eu ca a spus ca mai am inca 1.5 cm col tare, asta nu mai stiu ce inseamna. Tocmai ce m au scor de la monitorizat si pot sa ma plimb, chiar asa si trebuie cica si sa revin intr o ora sa ma monitorizeze iar. Cam atat pt acum. Va pup si va multumesc pentru sustinere si cuvintele frumoase

_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
IONY_82 spune:
| citat din mesajul lui strumphitza nu ma contract deloc nici de la gelul asta. Dilatatie nu mi a spus cat, doar am auzit eu ca a spus ca mai am inca 1.5 cm col tare, asta nu mai stiu ce inseamna. Tocmai ce m au scor de la monitorizat si pot sa ma plimb, chiar asa si trebuie cica si sa revin intr o ora sa ma monitorizeze iar. Cam atat pt acum. Va pup si va multumesc pentru sustinere si cuvintele frumoase ![]() ![]() _ Mind the Bump! 40+ Sophia Nicole AMR: God Knows!!! |
offf Strumfule sper sa nu te chinuie aia
plimba-te mult , asa am facut si eu
multa bafta si curaj ca mai e putin si-ti vei tine comoara in brate

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui strumphitza nu ma contract deloc nici de la gelul asta. Dilatatie nu mi a spus cat, doar am auzit eu ca a spus ca mai am inca 1.5 cm col tare, asta nu mai stiu ce inseamna. Tocmai ce m au scor de la monitorizat si pot sa ma plimb, chiar asa si trebuie cica si sa revin intr o ora sa ma monitorizeze iar. Cam atat pt acum. Va pup si va multumesc pentru sustinere si cuvintele frumoase ![]() ![]() _ Mind the Bump! 40+ Sophia Nicole AMR: God Knows!!! |
strumph, incearca sa urci/cobori trepte..poate ajuta..
sa stii ca si eu am colul rigid si f greu m-am dilatat la prima nastere, mai mult manual de catre doctorii..si da, doare rau

dar daca zici ca nici contractii n-ai..off sper sa n-ajungi la cezariana, desi sunt sigura ca acolo fac tot ce se paote pt naturala..dar daca nu merge si nu merge..asta e, trebuie s-o vezi pe sophie, nu? te pup si curaj si rabdare

ioanna16 spune:
am dat o pauza la mop sa vaz ce se mai intampla pe aici...
strumph - ma gandesc la tine mami; fii puternica, diseara o sa o ai pe sophie in brate 

yasmi - ma bucur ca sunteti aproape gata cu pregatirile
lalely... 11 - 15 aprilie zici???

e clar... eu raman ultima aici...

35 +
AMR MAXIM 21 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.