Mar-Apr(197)Bv giuliaa,Catank!Hai Pisuc,Strumphi!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

la noi pedi cand vine acasa nu are tarif fix, eu ii dau cat cred de cuviinta, prima oara cand l-a luat in evidenta am dat 50ron iar la fiecare vizita in rest dau 20ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

madutza, mersi de masuratori,mi le-am notat...Se pare ca mincam mai mult decat era cazulok, am sa tin corect de azi...
PS merele au fost f mici, cat juma de pumn..
Hai strumpfiii!!!
Deea, eu acum vin de la controlul de o luna daca e sa zic asa...et intri cu puiutza, ai prioritate! Intr-adevar nu merita sa mai dai 1 mil.

simona, ce ti-a zis doctora ? ti-a dat ceva pt bebe?

mami de 2 prichindei

Nu mi-a dat nimic special, a spus mult ser si de 3 ori pe zi osccilloccocinum(ii dadusem deja si mi-a spus ca-i pot da de 3 ori pe zi cate jumatate de tub) Am intrebat de picaturi a zis ca nu e nevoie. La plamani nu are nimic, totul e in nas undeva..Nu are rosu in gat.

Mergi la inceput

roxy Alex acum e intr-o pasa mai ciudata, nu doarme nici in pat cu mine si nici pe mine...el vrea doar papa , si il mai ia si plansul seara....am zis ieri ca imi dau demisia de la 7 dimineata pana la 23seara numai asa a tinut-o cu pauza de cateva clipe de somn adunnate max2h

Mergi la inceput

simo la voi e tot fornaiala din maternitate sau e raceala luata acum?
oscilo la ce ajuta?

lavi
super tort,am vazut si eu cateva pe un site, cat e kg?

Mergi la inceput

aaa si eu am obs ca daca pun mai mult ser si il las cu el fornaie si mai tare, asa ca il aspir la scurt timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac dar tu il schimbi chiar daca a mancat? eu stii cum fac? daca abia am schimbat-o si a mancat si face iar caca dupa masa o las asa pana la masa urmatoare, n-o mai schimb, s-o agit iar. si trebuie sa se invete si putin mai asa sa n-ai scandal cu el cand mergi pe undeva sau cand nu-l poti schimba atunci pe moment.

fetelor voi cum procedati in cazul asta? sa stiu si eu ca poate nu fac bine asa.

bb_yasmi este frumos tortul.
mie imi face matusa-mea un tort, sa aleg de care, daca tot lucreaza la laborator.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, si eu o mai las..nici noaptea n-o schimb, iar dimineata pampersul sta sa explodeze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

nu ma contract deloc nici de la gelul asta. Dilatatie nu mi a spus cat, doar am auzit eu ca a spus ca mai am inca 1.5 cm col tare, asta nu mai stiu ce inseamna. Tocmai ce m au scor de la monitorizat si pot sa ma plimb, chiar asa si trebuie cica si sa revin intr o ora sa ma monitorizeze iar. Cam atat pt acum. Va pup si va multumesc pentru sustinere si cuvintele frumoase

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

nu ma contract deloc nici de la gelul asta. Dilatatie nu mi a spus cat, doar am auzit eu ca a spus ca mai am inca 1.5 cm col tare, asta nu mai stiu ce inseamna. Tocmai ce m au scor de la monitorizat si pot sa ma plimb, chiar asa si trebuie cica si sa revin intr o ora sa ma monitorizeze iar. Cam atat pt acum. Va pup si va multumesc pentru sustinere si cuvintele frumoase

_

offf Strumfule sper sa nu te chinuie aia
plimba-te mult , asa am facut si eu
multa bafta si curaj ca mai e putin si-ti vei tine comoara in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

_

strumph, incearca sa urci/cobori trepte..poate ajuta..
sa stii ca si eu am colul rigid si f greu m-am dilatat la prima nastere, mai mult manual de catre doctorii..si da, doare rau
dar daca zici ca nici contractii n-ai..off sper sa n-ajungi la cezariana, desi sunt sigura ca acolo fac tot ce se paote pt naturala..dar daca nu merge si nu merge..asta e, trebuie s-o vezi pe sophie, nu? te pup si curaj si rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

am dat o pauza la mop sa vaz ce se mai intampla pe aici...

strumph - ma gandesc la tine mami; fii puternica, diseara o sa o ai pe sophie in brate

yasmi - ma bucur ca sunteti aproape gata cu pregatirile

lalely... 11 - 15 aprilie zici??? e clar... eu raman ultima aici...

35 +

AMR MAXIM 21 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput