Mar-Apr(197)Bv giuliaa,Catank!Hai Pisuc,Strumphi!
Raspunsuri - Pagina 9
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n simo la voi e tot fornaiala din maternitate sau e raceala luata acum? oscilo la ce ajuta? lavi super tort,am vazut si eu cateva pe un site, cat e kg? mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
Nu, la noi nu e din maternitate..e facuta de acum 2-3 zile, dar aseara m-a terminat. Se inneca intr-una cu secretiile. Vad ca azi e mai ok totusi...Dar sa stii ca primul meu baiat fornaia din maternitate si am ajuns cu el la Grigore ALexandrescu sa-l aspire...totusi dupa aspirat tot asa facea...am inteles totusi ca mai au ei niste zgomote asa pana isi formeaza respiratia...ma rog..pana se adapteaza...
Lavi, minunat tortul!!!
Madutza, Anaxena, am facut o prostie, am mancat un covrig maaare si cald cu susan si cu unt
. Vad ca-s cea mai nevolnica. Trebuie sa ma apuc serios de miine cu cantitatile date de tine, Mada
.Ioana 16 spor la treaba!
Lalely, sa-ti fie de bine gogosile...Mmmm profita acum!
Catank, cum esti??

Miki, Roxy, ALina, Lavi, asa mi se frichine si al meu...si tot cautza tzatza de ma dispeeeera. E evident ca-s suzeta ambulanta...dar suzeta totusi nu vrea

Strumpfi, hai ca de venit vine..n-are cum altfel
Andreea, ce dr pediatru ai?? Tu stai in drumul Taberei sau Militari parca...Esti multumita?
miki1979 spune:
bebelina mea nici acum nu doarme..
de azi dimineata..mananca si face caca si tot asa..si se strange de burta..pai cred si eu, si pe mine m-ar durea sa mananc asa ca haplea toata ziua..
off, nici nu mai stiu ce sa-i fac..nu vrea in leagan, decat in brate la san..
afara la plimbare mi-e frica s-o scot ca inca nu suntem vindecati..
ioanna16 spune:
simona
mai fetelor, eu dormeam pe mine cand ati vorbit de reteta de gogosi...
pentru o portie mare
se indura cineva sa mi-o de-a si mie?
35 +
AMR MAXIM 21 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ailed_dota spune:
HAI SOPHIE!CA AU INFLORIT COPACII!SI CIRIPESC PASARELELE!
Si eu o las cu un pampers pana dimineatza, ca daca adoarme dupa papa doar n-o sa-mi fac de lucru s- scol...
mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)
simonacip spune:
Roxy, si eu il mai las cu pampersul sigur, iar seara nu-l schimb deloc...dimineata e plin si miroase frumos
(mie chiar imi place)
Ioana, cantitatile standard sunt 200 gr iaurt, 150 gr faina, 1 ou , 1 praf copt, zahar si arome. Eu n-am facut, nus tiu cat iese, dar dubleaza cantitatile
ailed_dota spune:
simo, ai vazut ce frumos o cheama pe fata mea?

ioana iti ies 20 de gogosele mici dintr-o portie...
ailed_dota spune:
Simo, maica-mea zice ca pampersul plin
, stiti voi cu ce... la bbei miroase a prajitura![]()
roxy_s spune:
miki, simona multumesc de raspunsuri

alina.n vad ca si a mea face asa acum. i-am dat sa pape, am schimbat-o, am mai stat putin cu ea si am pus-o in patut si a inceput smiorcaiala.![]()
eu o mai las putin asa sa vad ce face ca de obicei adoarme repede si nu mai plange. asta daca nu o deranjeaza colicii.
de 2 zile nu i-am mai dat picaturile sa vedem cu este si vad ca este la fel ca si cu picaturi. asa ca nu i le mai dau.
mai are reprize de colici dar trec repede vad.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ioanna16 spune:
hai ca pana s-a uscat pe jos, am reusit sa arunc un ochi la cateva albume, la restul ma uit mai pe seara, sper sa am mai mult timp
iony, ssabrya, madutza_bra, anaxena - pup bebeii frumosi
ally - ai o burtica dulce foc
simo, ailed - multu de reteta si cantitate
simo te asteapta o portie dubla, doar asa am promis
ailed - asteptam poze cu dodo
gata... fug la smotru ca trece ziua pe langa mine
ne 'auzim' mai pe seara
35 +
AMR MAXIM 19 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
roxy_s spune:
simona sa stii ca si mie imi place mirosul de pampers![]()
![]()
nu ma deranjeaza deloc, miroase asa a laptic![]()
![]()
ce v-am zis....s-a smiorcait 3 minute si a adormit singura![]()
![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Naty (10.04.2009) si
Alex (1.02.2011)