Mar-Apr(197)Bv giuliaa,Catank!Hai Pisuc,Strumphi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina06 ce bine ca ai gasit body. cred ca este tare frumos

ama

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetele eu la doctora dau tot timpul 50 ron, indiferent ce face si cat sta.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da mada, daca vrei pun cateva poze pe picassa cu modelele care mi-au placut mie. toate cu martipan.

alina06....2-3 plimbari. ai mei sunt la fel cum erau in burtk.

roxy...pa npe vo ce va mai costa??? pozele, muzica ----se ocupa un prieten, tortul----il face matusa

noi am rezolvat app tot!! diseara dam comanda de tort/praji....ne ntalnim cu fotograful...si mane vedem cum arata un tipar de invitatie. si imprimam plicurile. i-am gasit si buburuzei rochita+bolero...sapt viitoare cautam pt dovlecel..

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la noi tot 1 mil e taxa dc vine acasa.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- am intrat si eu repede:
hai strumph-uleeeeeeeeeeee!!!curaj!!!!!!1nastere usoara!!!!!!!!

hai sophie!!!!!!! iesi afara, lalumina zilei, ca mami tare te mai asteapta cu drag!!!

hai pisucmic!!! mult a fost,putin a ramas!!! curaj!!! clubul FIV-oaselor e alaturi de tine!!!!

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Lalely, am fost la Z. Am luat un body: "eu si mama il iubim pe tata". Am fost tare fericita.
Tu joi te duci si cu bagajul la control?

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 12 zile

DA Alina ...mi-a zis sa imi iau si bagajul..asa de control...
Eu nu cred ca ma opreste atunci,dar vedem cum ma prezint..
Si eu am asa un presentiment ca tot in saptamana 11-15 nasc.....odata cu tine...sau pe aproape....

Dar daca saptamana viitoare la control i se pare ceva ciudat..cine stie..

Voi vedea!!!

Fetele o intrebare:pot sa-mi iau lucrurile in troller??Sau ar fi de preferat o geanta din aia de voiaj de panza (nu am de asta si tb sa cumpar)

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi pe noi o sa ne coste meniul, sucurile si apa care le cumparam noi. vinul il avem facut si palinca la fel.
asa ca ne-am scos. eu ma bucur ca ne costa asa putin, normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- pisuc- stii ce mi s-a mai parut super emotionant? pe langa momentul intalnirii cu bebicii? cand Laur mi-a inmanat certificatele de nastere.mi-a tremurat si mana si sufletul. - cand am citit acolo- sonia ioana si sergiu ionut- mi s-a parut fascinant- nu mai erau niste simple nume pe care le scriam aici pe forum la semnatura, o joaca intre cuvinte, simbolizau acum persoane,fiinte,fiinte din mine, din noi 2 ..dc iti arunci privirea in alt loc, vezi numele mamei si al tatalui.sublim!!! iti tinpumnii ptr maine, sa ai o nastere usoara, cat mai putine dureri, si cand or sa fie- sa te gandesti ca mai sunt 1-2 zile si trec, 2 zile din cei 6 ani, ptr ca sa te poti simti pe deplin fericita si implinita

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

eu tot 50 lei ii dau ca madutza
si nu este taxa, ii dai doar daca vrei la prima vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, eu zic ca poti sa iei troler. De ce nu. Aveam si eu dar doar marimi extreme: unul mic, 2 maari. Asa ca am luat op geanta de voiaj. O aveam prin casa. Parca stiu ca Antguess isi pregatise troller-ul. Si eu zic ca te lasa pana saptamana 11-15.

Roxy, e tare frumusel body-ul ; alb scris cu mov . Sa-l spal si sa-l calc, sa-l bag la bagaj. Sa facem poza si sa-i trimitem lui tati.

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 12 zile

Mergi la inceput