Mar-Apr(197)Bv giuliaa,Catank!Hai Pisuc,Strumphi!
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
alina06 ce bine ca ai gasit body. cred ca este tare frumos

ama

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
fetele eu la doctora dau tot timpul 50 ron, indiferent ce face si cat sta.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bb_yasmi spune:
da mada, daca vrei pun cateva poze pe picassa cu modelele care mi-au placut mie. toate cu martipan.
alina06....2-3 plimbari. ai mei sunt la fel cum erau in burtk.
roxy...pa npe vo ce va mai costa??? ![]()
pozele, muzica ----se ocupa un prieten, tortul----il face matusa ![]()
noi am rezolvat app tot!!
diseara dam comanda de tort/praji....ne ntalnim cu fotograful...si mane vedem cum arata un tipar de invitatie.
si imprimam plicurile. i-am gasit si buburuzei rochita+bolero...sapt viitoare cautam pt dovlecel..
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
bb_yasmi spune:
la noi tot 1 mil e taxa dc vine acasa.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
viss spune:
- am intrat si eu repede:
hai strumph-uleeeeeeeeeeee!!!curaj!!!!!!1nastere usoara!!!!!!!!

hai sophie!!!!!!! iesi afara, lalumina zilei, ca mami tare te mai asteapta cu drag!!!

hai pisucmic!!! mult a fost,putin a ramas!!! curaj!!! clubul FIV-oaselor e alaturi de tine!!!!

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Lalely, am fost la Z. Am luat un body: "eu si mama il iubim pe tata". Am fost tare fericita. Tu joi te duci si cu bagajul la control? in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR 12 zile ![]() |
DA Alina
Eu nu cred ca ma opreste atunci,dar vedem cum ma prezint..
Si eu am asa un presentiment ca tot in saptamana 11-15 nasc...
Dar daca saptamana viitoare la control i se pare ceva ciudat..cine stie..
Voi vedea!!!
Fetele o intrebare:pot sa-mi iau lucrurile in troller??Sau ar fi de preferat o geanta din aia de voiaj de panza (nu am de asta si tb sa cumpar)
37+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 2 saptamani!!!!
roxy_s spune:
bb_yasmi pe noi o sa ne coste meniul, sucurile si apa care le cumparam noi. vinul il avem facut si palinca la fel.![]()
![]()
asa ca ne-am scos. eu ma bucur ca ne costa asa putin, normal![]()
![]()
viss spune:
- pisuc- stii ce mi s-a mai parut super emotionant? pe langa momentul intalnirii cu bebicii? cand Laur mi-a inmanat certificatele de nastere.mi-a tremurat si mana si sufletul. - cand am citit acolo- sonia ioana si sergiu ionut- mi s-a parut fascinant- nu mai erau niste simple nume pe care le scriam aici pe forum la semnatura, o joaca intre cuvinte, simbolizau acum persoane,fiinte,fiinte din mine, din noi 2
..dc iti arunci privirea in alt loc, vezi numele mamei si al tatalui.sublim!!! iti tinpumnii ptr maine, sa ai o nastere usoara, cat mai putine dureri, si cand or sa fie- sa te gandesti ca mai sunt 1-2 zile si trec, 2 zile din cei 6 ani, ptr ca sa te poti simti pe deplin fericita si implinita
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT
roxy_s spune:
eu tot 50 lei ii dau ca madutza
si nu este taxa, ii dai doar daca vrei la prima vizita.
alina06st spune:
Lalely, eu zic ca poti sa iei troler. De ce nu. Aveam si eu dar doar marimi extreme: unul mic, 2 maari. Asa ca am luat op geanta de voiaj. O aveam prin casa. Parca stiu ca Antguess isi pregatise troller-ul. Si eu zic ca te lasa pana saptamana 11-15.
Roxy, e tare frumusel body-ul
; alb scris cu mov
. Sa-l spal si sa-l calc, sa-l bag la bagaj. Sa facem poza si sa-i trimitem lui tati.
in S 37+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 12 zile