America (220)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

OMG!!! Lai, felicitari din suflet!!!! Ma bucur tare mult pt voi!!! Sarcina usoara si bebe perfect! Cred ca abia ai asteptat sa spui la lume <3 <3 <3

Produse pe tantari am gasit la HEB dar nu am luat inca nimic. Ei spun ca sunt ok si pt bebei peste 6 luni dar tot parca mii groaza...norocul meu e ca nu vad sa traga la copii numai la mine.

Adriana mami de Isabelle Marie - 6 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Ce fain ca iar avem gravidute!!!

Si eu ma gandesc din cand in cand la Hilde...sunt sigura ca e ok doar ocupata.

Oana, si eu va doresc bebe cat de curand!!

Sunt multe beri ce se desfac cu mana :)), aici Sam Adams are o linie de bere ce se desface cu mana. Dar mi se pare ca berile ieftine, gen Budwiser, se desfac cu mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Miere, eu merg pe mana doctorului cu amnio. Am facut quad test, care a iesit bine, si el a zis ca daca si la eco de saptamana viitoare (care va fi la 19wks3days) totul arata in regula, luand in calcul si varsta mea (31), el nu recomanda sa mai fac si amnio. Tipul e foarte conservator, asa ca daca el zice ca nu e cazul, am incredere in recomandarea lui. Adevarul este ca, daca nu ar fi riscul ala cat de mic sa se piarda sarcina in urma amnio, poate ca as insista sa fac oricum. Dar asa sunt si eu mai rezervata.
Due date e 5 septembrie - de Labor Day
De nastere nu am discutat cu el inca - eu as prefera vaginala cu epidurala, dar si aici voi merge pe mana lui, ce va considera el la momentul respectiv ca e cel mai bine pt. bb.
Tu cum te gandesti? Imi aduc aminte ca ai avut o nastere lunga, grea si cu probleme prima data. Pe orice cale va fi acum, tin pumnii sa fie cat mai usoara si pentru tine si pentru bebe!

Doris, nici, nici. Am facut stimulare ca pentru FIV, iar partea a doua a fost au naturel (ma rog, cat de natural poate sa fie in conditiile date, intelegi tu, nu mai intru in detalii ).

Adriana, la HEB zici.. am sa ma uit si eu, si daca au la HEB, ar trebui sa aiba si la Central Market ma gandesc, eventual chiar mai organice.. La Whole Foods tot n-am ajuns sa ma uit. Sau poate mai bine fara si gata. Ma bucur ca macar la copii nu trag

Lai 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am mers ieri la cabinet si am avut o ecografie si o intalnire scurta cu medicul (ma durea burta). Bebe e foarte bine, dezvoltata cum trebuie, due date 23 noiembrie, o sa fie un turkey baby:))

In ceea ce priveste nasterea, medicul mi-a zis ca e f riscant ce vreau eu sa fac. Ca daca as fi facut cezariana pt orice alt motiv as fi avut sanse, dar felul in care a decurs nasterea trecuta si datorita faptului ca nu au putut scoate un copil nu chiar f mare nici cu forcepsul indica ceva nasol la conformatia bazinului meu, cica am sanse mari sa fail in incercarea de VBAC sau mai rau sa fac vreo ruptura uterina. Asa ca a ramas sa mai discutam. Daca se declanseaza travaliul singur inainte de 38 de saptamani si printr-o minune ma dilat repede si totul pare normal, atunci a spus ca ma lasa sa incerc, dar nu voi putea avea nici un fel de ajutor gen pitocin, nici macar epidurala!! totul natural.

Amnio sau CVS nu fac decat daca este vreo problema cu testele.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput

Lai, ai due date exact ca mine anul trecut!! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Eu am mers ieri la cabinet si am avut o ecografie si o intalnire scurta cu medicul (ma durea burta). Bebe e foarte bine, dezvoltata cum trebuie, due date 23 noiembrie, o sa fie un turkey baby:))

In ceea ce priveste nasterea, medicul mi-a zis ca e f riscant ce vreau eu sa fac. Ca daca as fi facut cezariana pt orice alt motiv as fi avut sanse, dar felul in care a decurs nasterea trecuta si datorita faptului ca nu au putut scoate un copil nu chiar f mare nici cu forcepsul indica ceva nasol la conformatia bazinului meu, cica am sanse mari sa fail in incercarea de VBAC sau mai rau sa fac vreo ruptura uterina. Asa ca a ramas sa mai discutam. Daca se declanseaza travaliul singur inainte de 38 de saptamani si printr-o minune ma dilat repede si totul pare normal, atunci a spus ca ma lasa sa incerc, dar nu voi putea avea nici un fel de ajutor gen pitocin, nici macar epidurala!! totul natural.

Amnio sau CVS nu fac decat daca este vreo problema cu testele.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

va fi fetita!

si la mine fu la fel la nasterea cu Nick, dr a zis musai cezariana pt ca daca nu l-am putut naste pe Phil prima data (bazin ingust, el stuck acolo) probabil as fi intampinat aceleasi probleme. si pe Phil au incercat sa-l scoata oricum, cu forceps si alte alea si tot la cezariana am ajuns...pe mine m-au programat a doua oara la cezariana la 39 de saptamani ca sa nu intru in labor inainte de vreme. e fost excelent a doua oara. curaj.

Mergi la inceput

Haha, Andreea nici nu mi-am dat seama:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

waw, Oliviaaaaaa, felicitari!! ce veste minunata! sarcina usoara in continuare si bebelus sanatos!!

Irina prima oara chiar am crezut ca e fetita. dupa aia mi-au cazut ochii pe 7+ ale tale :)) pina la urma de ce te durea burta?

Mergi la inceput

Haha, am patit-o ca baiatul Liei, eram constipata:))))) de aia ma durea burta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Adriana, super Pe cat s-a nascut Isabelle?

Miere LOL cu constipatia. Ma bucur ca totul e bine cu bebelina. Prietenii nostri dragi au avut o turkey baby girl anul trecut

Lirisul, ce mai fac cupiii? Cum v-ati hotarat cu scoala/casa?

Lai 18+ cu

Mergi la inceput