America (220)
Raspunsuri - Pagina 6
liris spune:
am reusit sa intram la o scoala foarte buna privata dar il mai tinem un an in preschool (la scoala assta de care zic) ptr ca abia pe 30 sept face el 5 anisori. ar fi printre cei mai mici la kinder. si ciudatenia ciudateniilor: numara pina la 100 face tot felul de grozavii academice dar tot nu vorbeste (adica nu vorbeste ca lumea ... nici una din limbi).
partea si mai interesanta e ca aceasta scoala costa 1500/luna. o caruta de bani.
acum, pina incepe in august il tin acasa. si asa degeaba il trimiteam la gradinita asta , ultima. nu invata nimic. si mai salvam ceva bani.
pe Diana, pina-mi gasesc de lucru, o tin tot acasa.
ai poze cu tine cu burtica, OLivia?
ha-ha! Irina, tare , constipata :)) cum te simti in general? ai pofte? esti obosita? cum e?
miereamara spune:
Liris e nasol:((( mi-e greata de dimineata pana seara, incomparabil mai greu fata de sarcina cu A. Daca n-as sti ca trec intr-un final cred ca as da in depresie:))
Baiatul tau e ca al meu:))) si A. numara pana la 20, recunoaste numere ca 35, 40 si stie alfabetul (la doi ani) dar de vorbit mai putin:)), adica mi se pare ca se exprima mai greu comparativ cu alti copii de varsta lui.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+
Denisam spune:
IRINA SI LIRIS-sarcini usoare si bebei sanatosi!
Irina-dc ai greturi eu grarantez ca e fetita, ca eu la Emma am avut greturi pina in sapt 12, apoi s-au oprit si am mincat dulciuri si la ALex nu am stiut ca sunt gravida pina in sapt 18 cand a inceput sa se vada si am poftit la legume si carne si normal ca am pus si kg mai putine.
Numai bine!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
arminad spune:
Liris, de ce nu-l duci la logoped aceste citeva luni pina incepe scoala?
Ar fii mult mai pregatit cind incepe gradi.
Academic va face fata dar interactiunea cu copiii la 5 ani e diferita decit la 2 ani, se bazeaza mult mai mult pe limbaj. Nu e frustrat ca nu poate comunica?
Macrina spune:
Liris, voi acasa cum vorbiti cu el, ce limba? A mea mijlocie a fost intarziata in vorbit, cred ca au zapacit-o limbile, acu e ok, vorbeste in engl, eu in rom cu ea
Unii copii nu le pot procesa asa bine, trebuie invatate pe rand..
Si eu zic de logoped c-ar fi o idee buna..
Ramona J spune:
Mie mi-a fost rau cu Alex, nu prea cu Ana. Cred ca nu te poti lua dupa chestiile astea.
Sorry Miere ca-i asa, eu te inteleg ca mai un pic si eram "suicidal", atit de nasol m-am simtit. Nu mai zic cum simteam toate miasmele de la metrou.
Chri70 spune:
Of Oana, prin cate ai trecut. Daca nu ai citit Waiting for Daisy de Peggy Orenstein, ti-o recomand. Bafta multa, multa. Sper ca luna aceasta sa va fie cu noroc!
Ma bucur sa vad cate mamici in devenire sunt pe aici. Si noi ne straduim sa devenim parinti, sper sa prindem de-un bebe in curand, altfel se duc planurile noastre logistice. Tocmai am hotarat cu sotul sa mai ramanem in CT un an (mai mult sub nici o forma, ca nu ne prea place aici, noi voiam sa plecam asta-vara). Insa pentru prima oara in viata, la joburile de acum nu prea facem calatorii de serviciu, si ne putem conctra asupra proiectului principal. Inainte eram foarte des pe drumuri, si eu, si el.
Maine trag o fuga la NYC si abia astept sa mananc la restaurantul romanesc si sa dau iama in projiturile lui Nita...
liris spune:
ei nu-i frustrat ... e si frustrat si complexat.
o sa caut un logoped pentru vara.
eu in ultima vreme ii vorbesc mult in engleza tocmai pentru ca sa-l ajut.
barbate-miu romana 95% din timp ... nu vrea sa se conformeze, el vrea ca Robert sa invete romana si gata.
LucasMom spune:
Lai, miere, voi ati animat randurile bebelicilor pe aici, recompensa va sugerez un Mozilla/Firefox add on care sper sa va fie de folos
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/essential-baby-items-deal-t/?src=api
This toolbar button easily allows you to track daily sales and deals on all essential baby items, such as diapers, formula, and baby wipes found on Amazon.com