America (220)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Lai, cand ne spui mai multe amanunte... feelings, greturi, nume, etc...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lai, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!!!!!

Si eu pus rosii, ardei, capsuni, zmeura, si telina (care insa nu prea ii merge calumea)...am pus si leustean seminte...dar nu au iesit!!!! :(...Am insa o vita de vie care creste ca din aer....pitu-pitu sa nu mi-o deochi!!!!!

AB-urel, miss u :)!!! Pot sa te sun zilele astea?? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multumesc mult, dragelor, m-ati emotionat

Andreea, 90%

Alina, ne gandim la Martin. Greturi, slava Domnului, n-am avut. In afara de vreo doua-trei luni in care imi picau ochii in gura la 7 seara (eu avand inainte inclinatii de pasare de noapte), aproape ca nici n-am simtit pana acum ca sunt insarcinata. Feelings - intre disbelief si extaz

Ramona si ML, da, fuse caldutz pe aici, au inceput sa se succeada zile primavaratice cu zile de-a dreptul varatice.

Oana, lozul castigator a fost un ciclu de Gonal cu Microdose Ovidrel in paralel, pe toata durata stimularii. A durat mult pana am ajuns la combinatia asta, pentru ca abia cand am trecut la injectabile au inceput sa-mi faca dozari succesive de estrogen si sa-si dea seama ca nu crestea cum trebuie, ca mai apoi sa isi dea seama ca LH e ce lipsea din schema ca sa creasca; plus ca eu mai ramaneam, apoi pierdeam, iar ei ziceau uite ca totusi a functionat, hai sa mai incercam cu aceeasi schema. Voi ce faceti, cum mai sunteti?

Chri, ma bucur mult de progresele pe care le-a facut bunica ta, multa sanatate in continuare.

Macrina, e rusinos si s-a ascuns printre rosii si castraveti

Miericic, daca faci o Nadiutza, ti-o petesc pentru fiu-mio

Doris, imi pare rau de experienta cu texanii.. poate ca-i mai bine asa, daca ti-au facut asa faza acum, cine stie ce faze era posibil sa-ti faca de mergeai la ei. Dar se punea problema sa va mutati la Houston sau sa lucrezi la o sucursala de-a lor in zona voastra?

Anamaria, noi n-avem caprioare, dar avem pasarele cat cuprinde, veverite si diverse alte animalute - am pus o plasa protectoare; prietenii nostri care au caini au pus si un chickenwire fence de jur imprejur.

Corina, eu n-am lampa cu abajur verde (nici nu's avocat, nici actrita ), dar folosesc cu preponderenta caiete de care zici tu pentru ca din alea mi se furnizeaza (adica nu tre' sa ma deplasez eu pana la magazin sa-mi cumpar din celelalte ).

Sinzi, de ce oare o trage vita de vie la tine?! Fii atenta ca faci chef - noi restu' aducem rosii si castraveti

Lai 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Olivia, bine ca ati gasit combinatia optima:) si medicii astia bajbaie cateodata.
Eu, tot ni'ca, daca clicai la semnatura (ala de ridica haltere) am scris acolo tot ce-am facut. Am mers cu inseminari in continuare ca fiv nu mi-am mai permis. Acum sunt la a 10-a si cred ca ultima.

Oana_B

www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank"> I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lai - felicitari! sarcina usoara in continuare !
oana- bafta multa ,multa!

ocebine- spor la gradinarit !
la noi primavara vine si pleaca si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Oana, tin pumnii ingrozitor de stransi!
Eu ma apucasem sa cercetez optiuni economice de FIV in Europa de Est si am ajuns la concluzia ca un ciclu de FIV in Ungaria de exemplu nu e cu mult mai scump decat un ciclu de inseminare aici (in conditiile in care nu acopera asigurarea). Iar pt. stimularile pe care le-am facut aici, medicamentele mai scumpe pe care nu mi le-a acoperit asigurarea le-am luat din Romania la o treime din pret (daca n-as fi putut, m-as fi orientat probabil pe ivfmeds.com din Anglia si poate chiar si pe freegaragesale.com).

Lai 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Oana, am citit si eu povestea ta si multa putere draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sar'na

Oana_B

www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank"> I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Vin si eu cazuta din cer ...Lai, tu ai facut inseminare sau IVF ?
Orice ar fi fost, bine ca s-a prins ... sunt convinsa ca daca inceputul a fost greu, continuarea trebuie sa fie mai usoara - si dupa ce apare bebeleeeeee ..sa vezi atunci rollercoaster de sentimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Oana iti tin si eu pumnii si sper sa iasa cu ochisori!

Lai cand ai due date? Cum o sa nasti? Cred ca sunteti foarte, foarte fericiti! Ai facut amnio sau alte teste genetice? Eu sunt nehotarata acum daca sa fac sau nu.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput