Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Gaby, la inceput am citit si eu ca trebuie drojdie usacata, dar pe forum unele din fete o folosesc pe cealata si e ok, deci de aceea am luat-o. Sincer, nici nu stiu la ce raion ar trebui sa gasesc drojdia uscata. data viitoare promit ca fac poze.

Andreea
, sotul Adrianei se ocupa cu biciclete.
Apropo de asta, am vazut zilele trecute in cora o bicicleta la 100 ron, pretul mi se pare super ok, si ma tot intrebam care o fi diferenta intrea aia si cealalta cu 400, inafara de design si finisaje. La aia cu 100 ron erau mai brute.

Oana ma intreb daca pot folosi faina de la bunica , poate reusesc sa arunc 500 ron la gunoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

fetelor,
am si eu niste intrebari, cu rugaminte de ajutor.

1. unde se afla magazine DM in cluj?
2. stiti unde se pot imprima [diverse] pe tricouri? [ daca stiti ceva in centru, sau intr-o zona cat mai apropiata de Plopilor?]

merci,
spor in toate cele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Miha DM gasesi in Big, langa union si la real, iar imprimare pe tricou tot acolo sau in polus.

referitor la masina, cele care va doriti...credeti-ma ca nu am avut toti banii sa o iau, am un card cu care pot lua in rate, pt masina platesc vreo 30 si ceva de ron pe luna, , 12 luni, sau daca vreau depun mai repede banii. Bonus Card se numeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Merci, Merci Lore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
ANDREEA si eu vreau sa i iau o bicicleta mamarutzei ,am vazut la Carrefour ,nu era pretzul afisat si n am mai asteptat sa vina vanzatoarea sa intreb ,dar aratau f ok
LORE cu siguranta data viitoare painea va fi mai okspor la treaba
DIANA felicitari pt papucei
OANA da ,intradevar pot spune ca ne am relaxat
n am fost la circ si nici nu vom merge nici in weekend ul asta pt ca e full ,avem 3 petreceri la care trebuie sa mergem
GABI sanatate multa fetelor sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OLIM ti am trimis PM

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

miha..crizele/isteriile nu stiu cd se vor termina, sincer...noi ne-am mai obisnuit, le mai fentam.

fetelor ce bine totusi ca m-am mai plans voua ca mi-ati mai destupat capu..asa ca am facut pe dracu in 4 si la capitolu cautare/interviuri/probe..si la capitolu financiar si cum-necum am bona/menajera/bucatareasa 3 in 1..pana in iunie, cd plecam in concediu si sa vedem in vara cd va veni mama.

deocamdata sunt tare incantata de ea.

din pacate timpul pe care mi-l fac liber il voi dedica studiului, ca bineinteles, cum a stiti, eu tot cu examene care de care mai imposibile si inumane (la cap. cantitativ si modalitate de examinare- spre ex voi avea o zi intreaga examene orale la toate materiile nici nu stiu cate carti sa va zic ca sunt vreo 15..asa..asta e..va trece.

deci ne vom vedea online mult mai rar.

asta mic incepe sa se taraie peste tot..de dormit la fel de f f prost cu treziri din ora in ora de am ajuns ca pe la 4 dim disperata sa inchid interfonu in ideea ca dc nu il aud printre 2 usi inseamna ca nu urla tare :)
stefan e mai binisor cu isteriile sau le rezolvam noi mai cu tact :)

gabi, voi cum ati determinat-o pe sara sa revina in patul ei? nu de alta da dupa ce ca is nedormita, dimineata pe la 6 jummate asa incepe si stefan sa ma ..nici nu stiu sa explic.efectiv ma apuca asa cu degetele de la picioare pe post de gheara..ma si doare, ma si dispera si nici nu mai pot dormi

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

nu e o solutie sa dorm in alta parte, ca se trezeste si urla dupa mine..ioi ce-am fost si ce-am ajuns (stefan a dormit sg in camera de la 3 luni la 3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

decat investitie in masina de paine mai bine intr-un kitchen aid. no din ala am si l-as da pt nimik in lume.
Eu la kitchen aid fac cozonacul si mai fac si painea din cand in cand.

Ana a inceput sa viseze urat noaptea, ea doarme singura de la 6 luni de cand a inceput sa doarma toata noaptea. las ca se trezeste acum si din 2 in 2h numai asa de control.
Ce sa fac???
merg la ea, ii spun sa nu mai tipe(tipa de parca o prins-o cineva de un picicor), se intoarce pe cealalta parte si se culca la loc

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

lissa, ce e kitchen aid?
eu am masina, n-o folosesc.nu-mi place nici gustu nici textura, plus gaurile alea. nu o pot felia saubtoire, se sfarama..

aa..bona mea e nascuta in 29 aug, io in 30. fecioara veritabial, ca mine :)

Mergi la inceput