Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Redai...nu ma contrazic cu tine.. si cu masina mea poti face gem, depinde de fiecare ... mama de ex desi i-am cumparat masina, face painea in tava la cuptor.. eu zic ca iese f buna paine, si nu am avut nici un esec..insa.. mie nci nu imi place mirosul acela can se coace painea in masina.. nu e mirosul de paine pe vatra.. dar fiecare..
Eu ziceam ca nu merita decat daca esti 100 % constient ca o sa o folosesti.. cate obiect avem cumarate pastrate in dulap eu multe...

DM.. se gaseste in Real...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mixer din www.kitchenaid.com" target="_blank">asta

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO m a apucat rasu cand am citit "ce am fost si ce am ajuns" m am regasit in cuvintele tale ,inainte sa nasc ziceam ca niciodata nu o sa dorm cu copilul meu in pat si aveam la reguli de nu mi ajungeau pe o lista si uite ca multe dintre ele s au dus ,copilul era foarte ok sa doarma singura dar nu puteam dormi noi fara ea si acum la fel ...mor de dragul ei ,eu o tzin de un picior C de o manutza si uite asa dormim totzi fericitzisi inghesuiti
bine ca ti ai gasit pe cineva sa te ajute ,mult spor la invatzat
LISSA ador produsele de la Kitchen Aid ,sunt de f buna calitate
SEIDANA zau ca si eu am o gramada de produse cumparate si nu le mai folosesc

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alex 29 .. cred ca toate avem produse utile pe peioada limitata de timp , nu mi-ar parea rau daca as avea o bucatarie de 50 mp cu multe dulapuri sa depozitez,dar cum stau in ap ... dulapurile sunt insuficiente

Lissa ce mi-ar place un kitchen aid.. dar si pretul e frumos... astept sa vina bebele, sa creasca putin..

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ALEX - sunt total de acord cu partea cu regulile. am incalcat aproape tot ce eram sigura ca nu vom face... mai ales partea cu inghesuiala, dar e asa de bine!

o seara placuta tuturor!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara mamici,
va mai citesc si eu cand am timp, iar acum m-am decis sa si scriu ca am vazut ca discutati despre masina de paine. Am si eu una si m-am indragostit iremediabil In afara de faptul ca stii ce contine painea, poti sa faci mai multe combinatii: eu amestec faina alba, integrala, de secara, diverse seminte si iese o bunatate Folosesc doar drojdie proaspata. Intr-adevar, cu cat proportia de fainuri integrale e mai mare, cu atat painea creste mai putin, dar gustul e bun. Ce am mai remarcat e si faptul ca nu se usuca asa usor, noi inainte aruncam multa paine, acum aproape deloc, daca se invecheste o prajesc si e delicioasa. Pentru un aspect frumos, inainte de etapa de coacere o ung cu putina apa si presar seminte.

Kitchen Aid - si eu visez demult la unul, dar ar trebui sa ne mutam la casa, sa am o bucatarie incapatoare ca in cea actuala chiar nu mai incape nimic

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
Ce zi plina de petreceri am avut ieri si inca nu s a terminat ,o sa pun poze mai tarziu
tare mult ma bucura intalnirile cu voi mamicilor

Si eu vreau o bucatarie mare ,mare

o duminica frumoasa

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Super petrecerea Sarei! Iar mamica supersexy!!!
Si eu m-am bucurat sa vad mamicile si piticii!
Pozeeeeeeeeeee aveti????

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex,Andrea,Gaby-va multumesc din suflet pentru hainite si jucarii pentru fetite, inca nu am ajuns sa le duc, pe sfarsitul saptamanii viitoare mi-am propus.

am dat si noi o fuga azi pana la moara de vant,timea a fost absolut fascinata de animale, am stat putin ca era tare vant afara dar daca saptamana viitoare e frumos afara, cu siguranta vom repeta aceasta experienta.mersi de pont Anca.Noi suntem tare fani ponei, inca tipa de fericire,hihi.

sa aveti o saptamana care vine frumoasa!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

minunea minunilor.
a dormit Mihai in premiera! toata noaptea! pana la 9 jumate chiar! si apoi un ditai somnul la amiaza de la 11,40 pana la 2 jumate.
Doamne ajuta in continuare!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput