Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nici eu nu am somn alexandra
in ce zona aveti apartamentul, cate camere, da detalii, ca imi caut ceva de cumparat mai mic decat am avut noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

MIHAELA - multumim de reteta cu clatite!

ALEX - ma tot bate gandul sa imi cumpar masina de facut paine de ceva vreme...

o zi frumoasa tuturor!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaAlina

MIHAELA - multumim de reteta cu clatite!

ALEX - ma tot bate gandul sa imi cumpar masina de facut paine de ceva vreme...

o zi frumoasa tuturor!

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Scuze ca ma bag in vorba.. nu merita sa iti iei masina de paine, eu am una cu care nu am avut pb, si care mi-am drit-o f mult.. insa desi la inceput faceam paine zilnic.. acum de catea luni sta la loc de cinste in dulap...

Am vazut ca lissa zicea ca avea probleme cu masina, eu nu am avut.. dar e mai comod sa iei o paine buna decat sa astepti 3 h ..
Eu insa fac aluatul de cozonac de sarbatori .. intotdeauna iese super aluat..

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

SEIDANA - multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Deci, a reveit cu impresii dupa a doua oara dupa ce am folosit masina a doua oara. Prima fost nereusita ca nu aveam cantar de bucatar Am reusit sa fac o paine "alba", pun cu gilimele a a iesit semi
Impresii? s-a lasat. de ce? Nu stiu, am terminat-o azinoapte, adica masina a terminat-o, pe la ora 2, eram rupta de oboseala pentru a cauta motive.DEsi cred ca ar fi 2, primul, am folosit drojdie proaspata si am pus doar o bucata pentru 500gr de faina, nu aveam mai multa, si a doua, la un momentdat am deschis capacul masinii si am vrutsa ii fac cu cutitul acele "urme" ca si la franzelute, dar s-a lasat instantaneu o parte mica, iar cand a inceput sa coaca am observat ca se lasase mult mai tare. Coaja de data asta a iesit mult mai moale, gustul e bunicel...
O sa mai incerc.

am dat copy/paste de la subiectul de paine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Seidana, din punctul tau de vedere nu merita, sunt alte persoane care o au de cativa ani si tot o folosesc de cateva ori pe saptamana,si nu poti face doar paine, in a mea se poate face si ceva gem din cate am citit. Conteaza cat de sanatos vrei sa mananci si ce importanta are asta in viata ta.
Eu sunt convinsa ca merita, doar ca necesita timp si rabdare pana inveti sa o folosesti.
Imagineaza-ti ca vii de la job acasa, si cand deschizi usa miroare a paine calda, o pregatesti dimineata si seara ai paine/cozonac calde si facute acasa, fara euri,chimicale si altecele

Editez: Am niste cunostinte pentru care masina de paine e indispensabila, cel mic are intoleranta la gluten, asa ca de 5 ani toate produsele de panificatie le face mama copilului in aceasta masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Foarte frumoase fotografiile.ma bucur pentru voi ca ati fost impreuna pentru cateva zile "pline".

ANCA - Multumesc pentru urari si felicitari pentru finut! Intr-adevar este un sentiment coplesitor, care iti ofera o multumire sufleteasca adevarata. Si eu am retrait sentimentele de bucurie si emotie din ziua botezului Dariei.
M-am bucurat tare mult cand i-am cumparat finutei hainutele, cercelusii, papuceii, lumanarea... .

Spuneti-mi va rog unde sunt biciclete frumoase, bune si ieftine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lore, eu stiu ca se foloseste drojdia uscata Succes si te asteptam cu impresii. Din punctul meu de vedere, merita clar, macara la paine sa controlam toate E-urile, eu o sa iau clar.

Diana, si eu sunt fan Alice, ce fain ca ai cunoscut-o

Va pup, noi acasa, iar amanam plecarea la Deva, sunt cu muci amandoua

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

LOREDANA - ai mare dreptate in ceea ce spui legat de chimicale, conservanti, aditivi, etc. am o obsesie pe chestiile astea. insa, painea obtinuta nu este 100%naturala ca sa zic asa avand in vedere faptul ca pana si faina are tot felul de antiaglomeranti iar drojdia si ea cate ceva in plus. totusi, eu zic ca ai facut o alegere foarte buna si deocamdata nu imi ramane decat sa te invidiez pentru achizitia facuta! spor si te asteptam cu pozici!

ALEX - cateva zile de relaxare minunate cred ca ati avut voi pe acolo! super!

a fost cineva la circ? impresii, pareri???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Alex cred ca am facut aceeasi achizitie, ca si la noi Hello kitty e in top. Spor la treburi!

Sa va zic de experienta noastra apropo de masina de facut paine: o avem de vreo 3 ani(moulinex), primul an am folosit-o intensiv si eram ff incantati, apoi din ce in ce mai rar...acum am scos-o pe balcon. Tin si eu la ce avem pe masa dar cred ca faptul ca noi papam putina paine(maxim 1,5 pe saptamana) si eu mananc neagra iar sotul alba a facut ca incet-incet sa renuntam.

Oana cu tot dragul ti-o imprumut, daca vrei iti dau link cu modelul pe care il avem noi.

Gabi am aflat si eu ff tarziu ca vin la Cluj, ce mi-ar fi placut sa mergem impreuna.(s-a lasat cu promisiuni de revenire asa ca ...data viitoare) Sanatate fetelor!

Lore la modelul meu tb intr-adevar drojdie uscata si pt alte ingrediente are o lingurita speciala de masurat. Bafta si pofta buna!

Noi vrem sa plecam la tara desi se pare ca vremea se raceste.

PS. va las pt week-end o invitatie la miscare sau doar la plimbare in centru, unde va avea loc o premiera pt Cluj, http://www.maraton-cluj.ro/

Pupici,

Mergi la inceput