Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

pozici

https://picasaweb.google.com/elenus82/Aprilie2011#

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, asta e din categoria: Citi magarusi observati in fotografie!! https://picasaweb.google.com/elenus82/Aprilie2011#5593968641594678754
Nu m-am putut ambtine, asa buna dispozitie emana! Sper sa nu mi-o iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, e frumoaasa Iulia!!!! Zici ca e Tiadris2? O fi fost prea linistit Dragos! Sa vedem Adelina ce combinatie va fi! Si sint f curioasa cu cine va semana fizic... cu Iulia sau Dragos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Doamneee, ce frumusete e Iulia ta! am mai vazut-o, dar acum parca e si mai frumoasa! ce ochi, ce gurita, sa o mananci, nu alta...

aveti grija de voi, wekend frumos!
miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, dc nu apuc sa intru, nastere usara iti doresc si refacere rapidissima, ca ,,nu e timp pentru zabava,,
am vazut frumusetile de copii, Dragos mi-a fost dintotdeauna la suflet

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

elena, acum am vazut ca vei fi mamica de 3 ...nu iti e groaza/frica??? Eu mor de frica ca nu ma voi descurca cu 2

Si mai am o frica, nus tiu daca o sa imi iubesc al doilea copil la fel cat o iubesc pe Ana. Sunt cu hormonii

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MELI..spune tu cum iti e mai bine.noi suntem in principiu pe-acasa cu vremea asta..probbail dum nu vom fi..sau o lasam pe sapt viitoare?

ELENA ce faini sunt amandoi cu ouale..si noi trebe sa facem.de unde ti-ai luat fata de masa?mi-ar trebui si mie din material din acela ca mi-au facut varza masa deja..a iesit bun checul cu struguri?si noi am facut chec..super

GABY multumim de retete...f bune.si maica-mea a fost incantata de reteta..

AROPO nu stiti careva o reteta buna de cioco de casa si de aluat de pizza?

LISSY te vei descurca cu siguranta....si vei vedea ca se v-a naste o noua iubire..

fug la nani....ca m-a terminat curatenia..

MIha SI EU SUN SA NU TE GRABESTI CU STICLUA..eu i=-am scos-o la sara pe la 2 ani si de-atunci abia mai bea lapte,,doar cu cereale sau cacao.rar il bea gol...sau cu banane.mai bine ii mai lasam sticluta//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ioana13 am ras cu lacrimi de ce-ai spus...esti mortala cu replicile tale...si e mortala si poza normal..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Gabi, asta e din categoria: Citi magarusi observati in fotografie!! https://picasaweb.google.com/elenus82/Aprilie2011#5593968641594678754
Nu m-am putut ambtine, asa buna dispozitie emana! Sper sa nu mi-o iau

Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

cu siguranta nu se supara gaby, a fost un momet tare hazliu, asa bine am ras de ei , sunt o familie reusita

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

nu mi-e groaza si nici frica, insa am nesiguranta spitalului,care ma face sa imi fie groaza, eu as vrea sa nasc la gine 1,,,,,,acum om vedea ,daca voi avea sau au loc.

te vei descurca cu siguranta, la inceput, pana iti intri in ritm, va fi mai dificil ,dar o sa vezi ce implinire iti va aduce

iar legat de iubire, ii vei iubi si mai mult pe amandoi,,,,,e ceva magic

abia aste[t sa vad ,cum imi voi imparti iubirea la 3 plus tati

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

elena, acum am vazut ca vei fi mamica de 3 ...nu iti e groaza/frica??? Eu mor de frica ca nu ma voi descurca cu 2

Si mai am o frica, nus tiu daca o sa imi iubesc al doilea copil la fel cat o iubesc pe Ana. Sunt cu hormonii

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput