Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

hai sa va scriu si eu putin, cu toate ca imi pica ochii in gura
am avut o zi plina, trezire cu durere groaznica de cap , la ce tensiune am nici nu are cum sa nu ma doara, 80 cu 50 ,doctorita se mira cum nu pot dormi la asemena tesiune...uite ca se poate

am uitat sa va spoun, cred ca va grasunica Adelina, deja are 3,500 g ...de unde???avand in vcedere la cat pap eu.....1,5 kg am pus pe mine,,,,ce spuneti????
nu e nici o problema le pun dupa ...sa fim sanatoase ca apoi o sa ma fac eu sexi ...am chef de glume , cu toate ca sunt franta

ioana p eu nu am hainute de graviduta , le port pe cele normale, care imi sunt mari si eu in luna 9.....sa tot fii graviduta

gaby multumim mult pt retete,asa sunt de bune prajiturelele,,,,,tare multe facem de cand le-ai postat...sunt usoare si gustoase
iar iulia si Dragos sunt tare incantati sa le facem ...checul e preferatul acuma seara am facut unul insa cu struguri ....va astept la o bucatica

de unde ai luat vopseaua , non -toxica>???

MIHA cu iulai e tare usor de renuntat la bibic , insa dragos nu reunta la bubu, cum ii spune el, e o cana cu cioc si taiata la varf, aproape ca o sticla de apa e...dar e preferata.
iulia nu e fan sticluta sau biberon.....il cauta doar cadn e obosita , iar daca eu il cer, mi-l da cu drag si imi spune ca e caca,e mortala cum se stramba si spune caca,imi vine sa o pap toata.....
apropo,e atat de dragalasa acum ,si-a dat drumul la vorbit, are diarie verbala si mai ales devine mamoasa , ma topesc dupa ea....dar si dupa Drgaos cu replicile lui,dragostea si afectiunea ca o poarta surioarei lui

sunt tare fericita cu ei,nici nu imi pot imagina viata fara ei ,am o viata plina chiar daca uneori te obosesc....insa nu poti sa le ai pe toate.

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

sa ma laud si eu cu ceva, de azi detin si eu o masinuta ,sunt soferita cu acte in regula , cu toate ca am carnet de 10 ani
e mica, draguta si suficienta pt mine si pitici, sa ne putem deplasa, sa nu mai depindem de tati,un vw golf cu 2 usi
ma bucur ca ne-a luat-o, insa bucuria era de 10 ori mai mare, daca imi lua un aparat foto ....dar cine stie....poate va veni curad si aparatul mult dorit.

hai ca m-am intins, ma duc la dush si somn, ca vien tati de la meci

noapte buan dragelor si sanatate piticilor

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

hai elena c poate va aduce iepurasul aparfatul foto. Pana atunci, felicitari pt masina sa o stapaniti sanatosi

noi suntem bine, imi e din ce in ce mai greu cu burta asta dupa mine. Toata lumea cand ma vede ma ia la masurat si normal ca isi da cu parerea ca ce o sa fie.

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
ELENA puiule felicitari pt masina iuhuuuuu bravo mami
cred din inima ca esti foarte fericita cu doi ,imediat trei ingerasi langa tine
LISSA foarte faina tzinuta pt astazi ,trenci ul e mortal
MIHA sa stii ca si noi mai bem laptic din sticlutza dar nu ma stresez ...nu inca ,bea 3-4 sticlutze pe zi ,iar dupa ce si bea laptele lasa si sticlutza ...o mai las pana pe la 4 ani dupa care vom vedea ce i de facut
iar legat de Wizzard ,din pacate din cauza costurilor se vor desfinta cursele din Cj :(,aiurea

Astazi e noaptea reducerilor la Polus ,n am mai fost pana acum la cumparaturi de la 10 seara asa ca voi experimenta in seara asta cu al meu sotz ...
Fetelor daca v ati cumparat careva adidasi cu talpa mediana( aia groasa) care cica s f buni pt spate ,tonifiaza muschii abdomenului,corecteaza pozitia corpului etc ...va rog sa mi scrieti pareri ...tare ma tenteaza o pereche mai ales ca la capitolul "sport"stau f prost :(
http://www.officeshoes.ro/

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Miha, noi la 3 ani si 4 luni am renuntat la bibe. Si de atunci nu mai bea atita lapte. Bea in cite o zi, dar sint zile intregi in care nu bea. Nu inteleg graba doctorilor de a renunta la bibe. MAra are 1 an si ceva.. are timp sa fie fetita mare! Mie mi-e dor citeodata de relaxarea ce ne cuprndea cind bea la bibe. Si lui P la fel. MA mai incearca si zice.. sa ii dau "lapte cu sticla", dar ii zic ca nu mai avem si trece.
Asa ca eu nu iti dau solutii Pt fiecare renuntare vine momentul potrivit.. pt fiecare copil.. zic eu, desi psihologii m-ar contrazice
Cu P am renuntat usor, avea o tuse de aia urita, a baut laptele in pat, apoi a inceput tusea.. si a vomitat in tot patul. De atucni am spus stop, fara nici un comnetariu din partea lui.

Ieri am fost la circ. Dureaza 2 ore, toate sunt la suprapret acolo (pop corn, sucuri, poze). P si colegul lui de gradinita cu care am fost au fost f cuminti, le-a placut, azi noapte P ridea in hohote. Mie mi-a placut elefantul, lui P camilele.

Si sa vina primavara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, felicitari pentru achizitie!!!
LAsa ca f faine poze face si aparatul pe care il ai! RAbdare, voi sunteti 3 gagici, tati e unul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata fetelor,

Elena felicitari pt masinuta, s-o stapanesti sanatoasa si vei fi cea mai tare soferita cu 3 puiuti in masina!!! Si ziceam ca am luat putin in greutate, dar tu esti campioana, wowww!!!!!

Gabi sanatate fetelor! buna ideea cu Alesd-ul, cred ca ar trebui sa facem si noi o excursie

Miha noi am trecut de la titi direct la canita, asta pe la 1 an si 3 luni cand s-a intarcat si asta pt ca Ana nu a acceptat deloc biberonul. Si chiar asa ce atata graba??!!

Lissa fff frumos blogul tau, felicitari! Sunteti de admirat ca pastrati emotia si surpriza sexului pt intalnirea cu bebele, eu, sincer, nu cred ca as fi avut rabdare, ca asa sunt eu mai curioasa!!!

Ioana
merci de impresiile pt circ, am fost si noi marti si cand colo nu se tineau spectacolele, am vazut doar cum papau elefentul si camilele. Sa vedem, poate reusim sa ajungem, ca Ana tare dezamagita a fost!

Ana incheie astazi prima ei saptamana de gradi, ii place foarte tare, astazi erau in jur de 10 copilasi in grupa si am putut vorbi cu educatoarea. Sunt surprinsa ca eu o credeam timida si educatoarea zice ca e ff activa, receptiva si ca vrea numai ea sa raspunda

Va pup,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare gagici!

unde e primavara astaaaaa???? ca m-am saturaaaaaaaattttt!!!
ufff, si eu sunt rupta, e nasol fara covoare...mai ales ca Filip nu mai sta locului, in pat mi-e frica sa-l las ca deja a experimentat 2 cazaturi(noroc ca atunci era covorul pe jos)...il mai pun in premergator dar nu-l las prea mult...in rest brate si umblat, tinut fiind de manute...spatele meu e varza...ca oricum am eu probleme vechi... no bun, acu ca m-am descarcat...

alex, mersi ca te-ai interesat de covoare... abia astept acum sa mi le aduca astia, am emotii, sper sa fi iesit ok...mai ales ca cel din living e din ala gros si flocos si alb pe deasupra...

miha, si Eric e inca cu sticlta si la nani si la trezire...in rest bea din cana cu pai...dar nu ma stresez...ca el oricum mananca f prost, macar laptele ala stiu ca-i place si il bea fara pb....in cana nu cred ca ar bea deloc...asa ca nu ma risc...daca ar fi fost dupa dr pediatra ar fi trebuit sa renuntam la sticluta de pe la vreun an...

elena, felicitari pt masinuta...lasa mami ca asta e mai importanta acum...sa aveti libertate de miscare...altfel e f greu... uf, ca tot veni vorba, va trebui sa ma urc si eu la volan, din nou...m-am condus de cand eram gravi in 3-4 luni..

unde e circul? cat mai sta?

revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

repaus de 5 minute si ma pun la somnik, sunt franta
mi-au stors toata energia copii, am vopsit si nooi oua cu acuarele ,apoi paharelele , a fost o adevarata mazgaleala si distractie la maxim....iar la sfarsit, iulia era entuziasmata de ce face si a cazut cu oul, direct in cap, de pe scaun, inainte de culcare alta cazatura in cap,dar din pat ........nu ma mir la cate face.....e gen Tiadris....bine ca nu a patit nimik

maine ne vom boteza finutul, sper sa fie timp frumos ,deja nu mai suport clima pe care o avem

mersi fetelor pt urari

va sarut
un week perfect va doresc

Mergi la inceput

la ce dr mergi pana la urma????????

pupiki si felicitari pt rabdarea de care dati dovada

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

hai elena c poate va aduce iepurasul aparfatul foto. Pana atunci, felicitari pt masina sa o stapaniti sanatosi

noi suntem bine, imi e din ce in ce mai greu cu burta asta dupa mine. Toata lumea cand ma vede ma ia la masurat si normal ca isi da cu parerea ca ce o sa fie.

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput