Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, si eu m-am gandit la fel cu patuturile de la gradi, poate cad si nu stim noi

Ioana, eu am dat toate hainele de gravida, ca nu mai intentionez nimic

Fug, adoarme Sara, se trezeste Sofi, azi nu le-am coordonat, ca sa fac activitati cu SaraPaaaaaaaaaa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Ciao, fetele

Gabi, nu am ajuns la clatite, deloc... Am fost si eu razlet, pe aici, doar ca m-am retras intr-o tacere odihnitoare... oricum nu aveam mare lucru de zis. Suntem singure, de la inceputul saptamanii, Radu e plecat din tara, ciudat mi se pare. Am mai fost singure anul trecut in iunie, o singura noapte, parca era altceva, acum mi s-a parut atat de... nepotrivit, sa nu fim toti acasa... si suntem racite amandoua, Mara din fericire, o forma mai usoara de viroza, cu mucisori putini si usoara tuse [o mai deranjeaza din cand in cand la somn], eu abia m-am tarat 2 zile... acum mi-am revenit. Ciudat, si eu si Radu am fost cobza, ca 2 some, ea a fost in forma, desi usor febrila sambata+duminica, si de atunci doar mucisori si tuse, dar in forma f buna. Nu prea am iesit din casa, ne-am gasit activitati pe aici si aceasta stare de oarece lancezeala m-a facut sa intru intr-o usoara melancolie. Dar totul e oki, vine si soarele, trece si raceala, abia astept sa ne plimbam toata ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gaby sa va refaceti rapid

cum ati vopsit ouale???cu vosea sau doar cu acuarele???ouale fierte???
exact cum se fac cand le vopsesti de paste???

o idee buna pt a tece timpul frumos , alaturi de pitici

azi am avut o zi plina si minunata alaturi de puii mei

noapte buna
mihasanatate multa

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

de 2 ori am sters deja mesajul aproape pe cand sa-l trimit..nu stiu ce am..

MULTUMESC fetelor...o sa incerc,e si f inventiva,compune adevarate versuri cu ele.

ELEDEA multumesc..poate asa ar trebui dar nu stiu zau cand s-ar intampla.si alees titileste toata nopatea..bea seara mai nou si alt lapte dar nopatea tot suge si numai la san adoarme..nu stiu cum v-a fi pana la urma..numa intarcarea e rezolvarea la noi cred..

elena tinem pumnii sa fie bine.e mortala iulia cu cretele ei,iar de dragos numai am ce spune..mi-as dori asa un ginere.si adelina v-a fi superba

GABY unde ai fost cu sara la ofta?eu m-as duce la opticris...am auizt ca se fac pe gratis...dar cred ca te combina sa faci ochelari si la ei bineinteles..sanatate multa.nu ii faci si ventolin daca tuseste?

DARIANDRA am vazut o poza cu daria pe 30 dec in satie la 30.e superba..

IOANA13 in curand ma vad si eu cu panze in ochi de la spidermenul meu...

MELI m facut un mic pachet dar nu stiu cum ajuhde la tine

KITZY felicitari pt micutul crestin

ANAMICA felicitari pt gradinareasa...sigur v-a fi si pe viitor asa

suna interesant masina de facut paine totusi..eu am auizt ca cea mia buna ar fi moulinex.

si sara a fost incantata de circ..

alex super pozele si filmuletele..merita intr-adevar.se vede ca se descurca bine..nu ii e frica..cat ii ajung 10 sedinte?o luna?

AM o intrebare la voi..voi cum procedati cu mancarea cand vin acasa de la gradi?eu nu stiu cat mannaca si daca mannaca la grdai mancare calda..iese de-acolo si nu pot s-o opresc sa nu-si mannacae gustarea aia care de obicei e dulce....as vrea s-o vad acasa mancand..ea ar mancar biscuiti..bombonele acasa.nu ii dau pana nu mannaca ceva.si mannaca numa in sila ceva numa sa primeasca..e normla?ai vostri pe la cat mannaca?le dat mancarae calda nu?felul doi...

somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata!

Ioana-mami de Sara-daca vrei pot sa ma duc eu dupa hainite.multumim mult

noi binisor, cu mucisori si tuse, tot familionul...asta e, normal intr-un fel...asteptam caldura sa mai scapam de ele.

sa aveti o zi frumoasa!

Meli, mami deTimea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

SARA - Multumim. Fotografia este deja de 1 an in vitrina.Se pare ca le-a placut.Ma tot suna cunoscuti, prieteni si-mi spun ca au vazut-o pe Daria.

Sunteti tare frumosi toti 3 si ar fi pacat sa nu va intregiti familia (asta bineintales cu cine merita si daca merita).

GABI - Foarte utile si distractive activitatile voastre.Daria mai nou vrea sa faca tot felul de ornamente pentru salate, torturi (asta pentru ca am muncit impreuna pentru ziua mea).

ELENA - Mai ai foarte putin si retraiesti un moment divin din viata, pentru a treia oara.Doamne ajuta sa fie bine si sa treceti cu bine peste tot!

ALEXANDRA - Felicitari pentru Tiadris! Mi-a placut siguranta si independenta de care da dovada.

MELI -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

hei si de la noi! Uf! ca nu suntem bine deloc, Sara tuseste, muceste..vai de ea, saraca! Dar daca nu are nimic pulmonar, macar ma consolez. Continuam Flixotide, la ea merge mai bine,Ioana, de la Ventolin se inroseste toata la fata! Mi-a parut rau ca am ratat lectia deschisa, aveau asa activitati interesante, fiecare copil picta o icoana cu parintele, apoi aranjau oaule vopsite de ei in ceva suporturi de asemenea hand-made, totul culmina cu o prajiturica, ma rog ceva biscuiti din aia in forme facute special de copii pt parinti. Nu i-am spus Sarei sa nu se amarasca, dar asa cum era nu am dus-o. Compensam acasa, azi facem praji de mere, de dimineata am facut cosuri pline de oua colorate din plastelina, apoi dactilo-pictura, apreciata indeosebi de Sofia.
Intre timp a cazut si tati, rapus de virus, eu sunt singura pe metereze si sper sa si raman asa

Andreea, parca mi-o si imaginez pe Daria ta migaloasa

Elena, vopsea de oua, non-toxica, bine Sara doar a amestecat, comentat, privit si lipit abtibilduri. Dar f mandra de opera ei.

Miha, asa si noi, raciti si in casa...Mi-e un dor sa ies din casa...Dar azi vine Mihaela si fug sa iau fructe si ceva surprize pt fete. Sanatate voua si sa vina tati repede, stiu ce nasol e

Meli, sanatate si voua! Tot am vrut sa te intreb, ce ati mai facut cu ochisorul lui David? Sofi nu a mai recidivat, din fericire

Ioana, noi am fost la dr Vladutiu, eu in ea am cea mai mare incredere, si-a schimbat insa cabinetul privat si la programari e dezastru...dar la nou nu era graba.

Vrem sa fugim la Alesd in weekend, avem nevoie de papucei de primavara/vara. Cred ca mai bine am iesi, daca tot luam vreo 4 perechi.

Va pup, sunt cam in urma cu somnul

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Sal
ANDREEA(Daria) ,IOANA ms mult

ANDREEA am gasit numarul de telefon pt covoare dar ca si la Elena nu mai au timp decat dupa Pasti si iau 9 lei/mp asa ca i super ok ce ai gasit tu ,sper sa fie si calitate buna
GABI ce mi place de tine ca faci activitati cu piticutzele
sanatate multa va doresc
IOANA 13 si eu am dat hainele de gravidutza
IOANA 10 sedinte ii ajung vreo 2 luni pt ca e la incepatori iar dupa ce va trece la avansati o sa i ajunga doar o luna cele 10 sedintze

Fetelor i am luat astazi la mamaruta cadoul pt Pasti ,am gasit Bebele NENUCO la reducere de la 200 ron la 110 ron (la Kaufland)daca va intereseaza sa-l achizitionati mergeti repede pt ca nu mai sunt decat cateva bucati

ELENA cum esti?

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Mersi Elenuta, Mersi Gabi,

Suntem oki- adica, pe final, doar cu mucisori usori si tuse razletita. Stare buna, asteptam soarele :)ca vant la pupa am avut, gata!!!!

Am vazut poze de le Moara de vant, as vrea si eu acolo, daca e frumos in wekend si noi mergem. Sper.
Da, si-l astept pe Ra tati in noaptea aceasta, intr-adevar, e ciudi rau, asa gol prin casa, dupa ce doarme mara. Face durmurile astea, de Roma cu schimb, caci nu a prins Wizzair zbor direct [era pe ultima suta cumpararea de bilet]. Dar am auzit ca Wizzair desfiinteaza oricum, zborurile de Roma, asa ca....... se zboara ca naiba, o jumatate de zi prin aeropoarte. Ma rog, am si eu probleme, ce sa zic!

Sanatate, si pupici!
Va pupacesc de va zapacesc!

Mergi la inceput

Auziti, mamici cu experienta...
Cum se scapa de biberon? Dr marei ne spune ca ar trebui sa ii dau deja lapticul in canita... cel putin, sa incep. Eu am amanat din cz starilor proaste, ale ei... cauzandu-le pe ale mele :) si atunci nu aveam chef de alte experiente noi. Am incercat candva sa-i ofer laptele de seara la cana... cana cu cioc anticurgere din care-si bea apa... a luat 2 guri si... nu a mai avut chef. Oricum, lapticul la biberon de seara, dupa baita, in bratele mele, unde si adoarme... este ceva... sublim. Nu-mi dau seama cum il inlocuim pe acesta cu cana. Atat de rece si impersonala. Zau, asa... Cum se face treaba asta complicata? Sa incep cu lapticul de dimineata ? [are un laptic imediat la trezire]. Sa-i mai ofer peste zi? Dar atunci, nu-si inlocuieste - partial, cel putin- mancarea solida? [dr sugera sa-i dau peste zi, cate putin... dar nu-mi dau seama, asa hodoronc-tronc, sa-i dau lapte peste zi... cum ati facut? faceti?
acum, ca s-a linistit - a iesit si maseluta 2 si raceala e pe trecute- imi caut alte probleme, caci ultimele 2 zile au fost prea linistite :) glumesc si eu.
sunt taaaaaaaare curioasa de aceasta problema. cred ca mai este si atasamentul meu fata de biberon . daaaaaaa, este un inlocuitor al sanului, si dupa ce, gata, am terminat-o cu suptul, atat ne-a mai ramas din bebeluseala!
pupici

Mergi la inceput