Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamicute!

n-am mai intrat de ceva vreme, am reusit sa citesc rapid, sa vad ce mai faceti...

referitor la masina de paine - si noi avem de ceva vreme, mai intai si-au cumaprat ai mei in urma cu cativa ani, apoi ne-am luat si noi...eu fac des paine, mai ales ca medicul mi-a recomandat pt Eric paine integrala / neagra, cu seminte de in sau altele, din cauza tendintei de constipatie pe care o are...eu pun si fulgi si diverse seminte...iasa f buna...si folosesc si drojdie la pachet, cu ea iasa painea mai mare decat cu drojdia uscata...adica dospeste mai bine...

bicicleta - noi i-am luat lui Eric din Decathlon...e adevarat ca a fost mai scumpa, dar e f solida...

am vazut si eu pozicile cu mamicile tinere si frumaose...

elena, ce putin mai ai...cand nasti?

ioana, esti o mamica tanara si frumaosa, meriti un barbat cu suflet bun langa tine, care sa te iubeasca asa cum meriti...

gabi, sanatate gongutelor...

diana, at inceput si voi cu dintisorii...ufff...si cum e? cum papa? noaptea il alaptezi? sau?

raluca, felicitari pt botez...sa va dea DD santate multa si sa cresteti mari...

alex, ce bine ca ai dus-o la inot pe Tiadris...e un sport f indicat pt toata lumea...eu nu stiu sa inot si tare rau imi pare...

fetelor, unde pot spala covoarele, dar sa mi le si usuce ca lumea, adica nu la soare(care e cam inexistent in ultima vreme)... daca aveti info despre asa ceva, please tell me...

eric inca nu vorbeste prostii, asta pt ca nu merge la gradi si nici copilasii cu care intra in contact nu vorbesc prostii...sau cel putin nu i-am auzit.. noi nu vorbim magarii de fata cu el...mai scapam cateodata un porumbel, ca toata lumea, dar incercam sa ne abtinem de fata cu el...

ca vorbiti de dormit - eu vreau sa-i mut anul asta pe amandoi in camera lor, sa le facem 2 patuturi si sa ne recuperam si noi dormitorul si somnul... sa vedem cum vom reusi sa facem marea schimbare...

aaa...si as vrea sa scap de alaptatul noaptea, care ma omoara si ma termina... cum sa fac???

va pup! revin mai tarziu!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alex unde face tiadris inot??
foarte frumos

andreea ce baieti frumosi si mari ai
ma tot minunez ce repede trece timpul

dianapt Ana cea cuminte

legat de vb urat, asa e , dupa ce intra in colectivitate vi cu tot felu de expresii si vb urate , e tare greu sa ii dezobisnuiesti....la noi primul cuvant a fost prost....si acum uneori mai il rosteste, dar trecem peste,,,rabdarea e singurul raspuns insa uneori clachezi

am fost la eco, totul e ok asteptam clipa cea mare
daca azi trebuia sa nasc , nu puteam sincer eram epuizata, fara vlaga in mine, la monitorizare mi s-a facut rau.////etc....noroc ca am dormit la amiaza cu copii, ca altfel era vai de mine.

gaby sanatate multa galuscutelor
ralucafelicitari pt micutul crestin

sambata vom fi onorati sa botezam si noi un pui mic, sper sa ajung
ioana frumoase replicile lui P

va doresc o noapte linistita

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, hai mai des la noi

Elena, asa ma emotioneaza bebita Adelina, cand ma gandesc ce putin mai e si mai alintam un bebelus S-a renovat Gine 1? Ce bine! Simt ca va fi o nastere usoara pt tineAsa frumoase sunt pozele de la tine, multumim multImi plac mult cele cu tine si copiii, sunteti asa frumosi, ma gandeam ce mamica tanara si frumoasa esti si o sa ai trei copilasi, meriti toate felicitarile, zau asa!

Alex, ce super pozele, Tiadris e superba, ce mi-a placut ideea trenuletului. Unde se face cursul?

Diana, tinem pumnii in continuare gradinaresei

Paula, a tinut minunea?

Raluca, felicitari pt Andrei, micul crestin

Ioana, tu nu ai de ce sa te invinovatesti, din punctul meu de vedere esti o mama PERFECTA, copiii tai sunt norocosi sa te aiba E firesc ca Sara sa fie mai rebela si agitata, ea e mai mare si percepe altfel schimbarea, dar bazandu-te pe dragostea amandurora, va trece cu bine peste tot

Eu, fericita, fetele sunt mai bine, maine le vede si doctorita, azi am fost cu Sara la un control oftalmologic, fara sa am nicio suspiciune, si Slava Domnului nicio problema la ochisori. Asa ca am mai bifat una, acum mai e Sofi la ortopedie, controlul de 1 an. C zice ca exagerez, dar sunt mai prudenta si zic eu bine fac, orice descoperit la vreme e mult mai usor de tratat.
Paaaaaaaaa!!!!

Ioana, Miha, prietenele ce facetei? Bagati clatite cu ciuperci????

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ELENA - o asteptam cu mare drag pe printesa Adelina. tinem pumnii sa ai o nastere usoara si un bb sanatos si papacios!

GABI - esti doar o mamica responsabila! felicitari!

DIANA - te asteptam si astazi cu vesti bune de la gradi!

ALEX - felicitari inca o data pentru micuta inotatoare! super distractie cred!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

ANDREEA (ELADEEA) - multumesc de partea pozitiva cu masina de facut paine. sincer ma gandeam sa renunt! multa bafta sa dormiti cat mai repede singurei!

ce e tare ciudat... ma tot gandesc cum nu cad la gradi din patut ca acasa cand e cu capul intr-o parte , cand in cealalta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!

Alex, mare inotatoare! Imi place de ea ca isi aranjeaza parul si in apa! SI am mai vaut pe youtube un filmulet in care te intreba "de ce- uri" de te zapaceste! De ce te zapaceste?

GAbi, sintem binee, niste muci razleti la P, dar buna dispozitie in rest. Nu prea apuc sa scriu de la serv si de acasa clar ca nu, acum stie P sa deschida laptopu, isi ia carti/ dvd-uri si copiaza titlurile de pe ele.. si le gaseste pe youtube (spiderman, Kemy.. astea). Asa ca mai cade netul citeodata

P a primt bilet la circ pt joi. MAi vine cineva?

Asa, si un anunt umanitar
O mamica de aici, stiti de unde, are nevoie de hainute de gravida. Are vreo 80 kg si spre 1 m 70.

Mergi la inceput

IOANA - noi am fost la circ si Maria a fost foarte incantata. eu zic ca merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ms fetelor
Inotul se organizeaza la gradi 240 ron/10 sedinte si se face la Bazinul Olimpic ,sincer sunt foarte multumita ca am inscris o la inot ,desi am ezitat mult timp :)

GABI sunt perfect de acord cu tine legat de analize ,la fel procedez si eu o data pe an ii fac toate analizele ,la ochisori am scapat si noi si totul e ok ,mai avem analizele sangelui si controlul la picioruse si gata
ANDREEA si eu am vaz bicicletele de la Decathlon intradevar sunt f frumoase si cum ai zis si tu solide
legat de spalatul covoarelor ,aveam o firma care mi venea acasa si eram super multumita dar am pierdut numarul ,o sa ma uit zilele astea prin agenda ,da de l gasesc
ELENA draga nu uita sa bei lichide multe ,ai grija de tine ,inca un pic mai ai tu mamico
IOANA 13 la care videoclip te referi

o zi frumoasa la toata lumea

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamicute!

l-am adormit pe Filip, i-am pus papica la foc, acu intru rapid si apoi ma duc la eric sa ne jucam...din pacate Eric cam salta somnul de amiazi in ultima vreme, desi mi-ar placea sa mai doarma inca...

elena, ti-am admirat si eu copilasii...Iulia e tare dulcica, presimt ca Adelina va fi la fel... deja am emotii pt tine... tu cum te simti psihic vorbind?

alex, mersi de intentie...am gasit o curatatorie ecologica care cica spala cu 5 ron/mp...am sunat la ei, o sa vina azi sa-mi duca covoarele...sper sa fie totul in regula...

elena, mersi de nr, se pare ca la curatatoria aceea nu mai iau comenzi pana dupa Pasti...ori eu vreau sa fie spalate acum, pana la PAsti...

biara, mersi si tie de info...

gabi, bine faci cu preventia...si eu trebuie sa ajung cu Eric la ORL, cu Filip la ortopedie dupa ce va umbla mai binisor...

oanaalina, eu una zic ca merita sa iei masina, painea e gustoasa, e mai santoasa, cartea are cateva retete, dar in plus poti baga tot felul de seminte si fulgi de cereale...sigur, acuma fiecare cu gusturile lui, socru-meu de ex prefera painea de magazin, dar asta e altceva... asa s-a invatat...in plus e greu sa schimbi gusturile adultilor...dar pt copii merita...

va pup! mai revin eu!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Azi-noapte am somat, pe la 1 cand ma pregateam sa dorm, neavand somn de la Cola, s-a trezit Sara cu un acces de tuse, cva de speriat. A tinut-o asa, la mine in brate pana pe la 3.00, cu ceaiuri, sare pe piept si alte cele. De ieri, incepusem Flixotide. Azi insa, vestile au fost bune. A venit dr si nu se aude nimic la amandoua pulmonar. La Sofi putin rosu in gat. Pana una alta, am vopsit cu Sara 2 oua mov, ca la gradi, abia astept sa ne reproducem la scara larga, numai mi-am deschis apetitul

Ioana, sanatate lui P, sa scapati usor!

Alex, mi se pare excelent cursul de inot, si cu siguranta ii va prinde bine, si eu intentionez pt Sara, mai ales ca ii place

Andreea, cam asta e si opinia mea legat de painea de casa

Oana, esti f draguta

Elena, ce face printesa mica din burtica?

Meli, voi?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput