Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc fetelor de laude
intr-adevar Iulia e din ce in ce mai speciala si mai frumoasa ,insa snici Dragos nu se lasa, e unic

Ioaana p........Iulia e mai tupeista,indrazneata.....Dragos e mai grijuliu , afectos....si eu sunt curioasa cum va fi mamaruta noastra....cu cine va semana???? sper sa aiba buclele lui Iulia si ochii lui Dragos

ioana sara checul a iesit cel mai bun de pana acum

noapte buna.....totul e pregatit pt maine, am emotii deja

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Gabi, asta e din categoria: Citi magarusi observati in fotografie!! https://picasaweb.google.com/elenus82/Aprilie2011#5593968641594678754
Nu m-am putut ambtine, asa buna dispozitie emana! Sper sa nu mi-o iau

Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Vai ce copii frumosi...pozele unde picteaza ouale m-au dat pe spate.

Fetelor, ati auzit careva de Caravana veseliei? Daca da, ce imi puteti spune:pro si cons

Mama de http://lb3m.lilypie.com/aDG8m6.png" target="_blank"> Ana si http://lmtf.lilypie.com/KN8lm5.png" target="_blank">27+

http://clotheschallenge.blogspot.com/" target="_blank">Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ioana sara din piata ion mester am luat musamaua, de mult tot am cautat ceva de genu si nu am gasit....pe |IUlia o fascineaza fetele de masa, de aceea incerc sa le caut cat mai viu colorate , cu multe desene
lisa poza cu magarusi e facuta acolo , la petrecerea lui Sara....ce te intereseaza sa stii???

fetele iti vor ad mai multe detalii, sunt care merg la balet acolo, dans, ioana mami de sara , a facut partyul aoclo

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE

Mergi la inceput

multumesc Elena, chiar ma intereseaza

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, Elena draga, ce copii frumosi! Dragos e un finit si un sensibil cu ochi superbi! Iulia o frumusete latina! E si activa! Zau, nu va vad bine cu asemenea frumuseti, iti dai seama ce va fi si cu Adelina! Tati numai cu pusca va fi!

Ma bucur mult ca v-au folosit retetele, v-am spus, sunt simple si gustoase! Eu numai din astea am!

Ioana, Elena, evident ca nu m-am suparat, ba chiar m-am distrat si atunci si acum la comentariiMereu ma surpinde Ioana cu replicile ei haioaseConsider ca simtul umorului e cea mai importanta calitate, asa ca la misto-uri sunt prima

Nico, Sara s-a indragostit de tine O fi de la pestele ala sau de la petrecere???? Nu stium dar vrea sa va vada pe tine si pe Andrei! Asa ca dupa sarbatori cand vine caldura, am putea reedita intalnirile noastre

Eu, happy, fetele sunt mult mai bine, Sara expectoreaza, Sofi doar muceste, dar are iar secretii la ochi, mi-a zis dr ca e posibil sa se intample in cazul virozelor. Tati e bine. Si a venit mama. Yuhuuuuuuuuu, asa ca diseara film, mall, distractie...

Paaaaaaaaaaaaaa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

saluti,pai tu fetelor dragi ce nebunie a fost aseara ,Doamne fereste ,eu una zau ca nu voi mai merge la nici o" noapte a reducerilor" si macar daca ar fi fost reduceri dar ma rog ...doar C si a cumparat haine eu n am avut rabdare asa ca poate dau o raita astazi ca s sollo pana pe la 8
Analizele lui Tiadris sunt f bune ,asa ca am scapat de o grija
am fost si eu la control si totul e ok si la mine asa ca s buna de facut copii

ELENA zici ca mogaldeatza ta e Tiadris 2 ? o sa se mai cuminteasca ...o sa vezi
sunt adorabili ,foarte scumpi si dragalasi
GABI sa aveti o seara superba ,ce bine ca a venit mami la tine
IOANA 13 mortala poza

VA PUP

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, abia acum am apucat sa intru. Bine ca am scapat de zmotoceala Foarte faina poza! Elenuta e o buna fotografa, surpinde momentele cheie!
Alex, spor la cumparaturi!! Uitati un site care livreaza gratis in RO, www. asos. com.

S-a deschis Tommy Hilfinger in Iulius! Au niste hainute faine la niste preturi... uriase! Asa bine imi veneau 2 genti... una era 13 milioane, una mai multe.

Mergi la inceput

si mie imi place Tommy, dar astept reducerile

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ELENUTZA - adelina mai asteapta pana miercuri totusi? nastere usoara!

ALEX - spor la cumparaturi! ce mi-ar place si mie dar am de lucru! spooooor!

ce reteta de chec cu struguri aveti???

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

fetelor, voi ce peste cumparati de obicei si de unde? propaspat sau congelat?

o seara placuta tuturor!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput