Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
bujo spune:
Flopi eu daca beau o cana de ceai merg si mai des. Daca nu te ustura si nu e tulbure urina, eu zic ca e doar sarcina de vina.
bujo mami de Filip si 18+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
flopishtica spune:
Nu, nu ma ustura si nici nu e tulbure. Intr-adevar beau foarte multe lichide, a ajuns sa fie aproape incolora spre seara de cat de des ma duc la baie 13+
bujo spune:
Foaaaa, la Filip am avut niste greturi crunte. Varsam pe unde apucam, greata era permanenta si epuizanta. Acum n-am varsat deloc, iar greata, oricat de nesuferita era, era suportabila si mai ales dupa masa. Si am putut manca destul de diversificat, spre deosebire de sarcina cu Filip cand 2 sapt n-am mancat decat covrigi uscati cu iaurt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancaroro/ancaroro.jpg)
ancaroro spune:
Andreea , felicitari pentru bebel, bine ca e sanatos, o sa aflati data viitoare ce e.
Seidana chiar ma ingrijoreaza. De azi dimineata dau refresh la pagina, in speranta ca scrie ceva. Sper ca e totul in regula 12+
Bijuteriile mele
Helenutza23 spune:
buna fetelor,
ma bucur mult pt cele care si-au vazut bebelushul si au si aflat ce anume este! eu am plans de emotie si acum si la prima sarcina cand mi-a spus medicul ce va fi copilashul e f f emotionant.
vorbiti de kilograme. eu am luat in greutate un 1 kg si ceva. ma bucur si de ala, la cat de rau imi e si nu pot manca.
sincer va spun, asa mi-as dorii sa pot manca tot ce vreau, nici nu m-ar interesa de cantar asa ca bucurati-va de sarcina si faceti-va si cea mai mica pofta ca pe urma vedeti voi cum slabiti.
bravo andreea, ai un bb mare!
Iris_K in prima sarcina am poftit si pateu si ficatel de pui :) se zice ca ficatul (implicit pateul) nu e f indicat, din cauza continutului de vit A care nu e f ok in sarcina. eh, acum nu vei manca in fiecare zi, nu stiu ce cantitate. eu zic ca daca poftesti, 2 feliute cu pateu poti manca.
May, Mikka, racheel, bujo suntem impreuna in clubul gretoaselor
bujo si eu am avut o perioada, acum, in aceasta sarcina, cand am mancat branza topita... nu mai mancasem de vreo 2 ani. dar acum mi s-a luat si nu mai pun gura.
eu nu mananc niciun fel de lactat. (nu iaurt, nu lapte, nu branza, nu unt, nu cascaval, nimik nimik)
eu sunt cu ciupercile mele copate si cu pastaile cu brocoli de 2 sapt. mi-a facut mama placinta cu mere si cu branza dar.. nu am putut manca decat f putin spre disperarea ei... 15
va pup fetele, o zi buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
marryan spune:
buna mamici!
Noi astazi ne am vazut la ecran, bebe mare, misca de zor, nici macar nu ia dat voie sa l masoare normal oricum surpiza care a fost este ca lui nenea medic ia arata ca e pasa acum deja asteptam urmatoarea vizita la 23 saptamini sa ne zica clar ce e
Evem 18 saptamini si 3 zile, toate masuratorile sunt in norme, doar ca nu mia data lungimea lui bebe si cit cintareste, mia zis ca e subiectiv acum sa zica.....a ca sa fie pe inteles miam schimbat medicul, mi se pare fr buna, doamna si tot ea o sa mi primeasca nasterea.
Va rog sa mi schimbati data nasterii lui bebe de pe prima pagina pe 30.08.2011.
Nasterea ma va costa 750-800 euro totul inclus, haine pentru bebe si totul ce e necesar pentru mama inainte si dupa nastere. Faza buna este ca fimra ne intoarce 85% la suta din aceasta suma dupa nastere
Dar am si o veste mai putin buna, mia gasit leucocite fr marite si mia dat treatament pentru 10 zile cu ovule si reincep utrogestanul pina la 24 saptamini
Sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa tratezi infectia si bebe sa fie bine.
Ma scuzati ca nu am zis de la inceput, bun venit mamicilor in gasca noastra, sarcina usoara si bebei sanatosi la termen va doresc. Nu dau nume ca pot sa scap pe cineva si sa no ia cu suparare
Cea mai fericita mami 17 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theea Ca tot vb ca plangeti si eu am o stare de nervozitate de nu ai vazut.Cateodata ma ratoiesc si la ficamea ca de barbat nu mai zic si bocesc din orice ![]() |
Si eu de 2 zile ma rastesc intr-una apoi imi pare rau ca ridic tonul la dani pt aceleasi prostioare pe care le face de-o viata intreaga
![](plang.gif)
helenutza baga-ma si pe mine-n clubul 'gretoaselor'. Azi a trebuit sa trag pe dreapta, noroc ca n-aveam nimic in stomac si am vomat doar spuma aia alba de dimineata, dar intr-o zi cred c-am sa ma fac de ras in fata gradinitei lui Dani
![](icon_smile_dead.gif)
yoy ce horror suna ceea ce descrie mikka ceva nu-i place ficatului sau fierii, nu stiu ce sa-ti spun, decat sanatate si rabdare multa
![](pupic.gif)
flopi noaptea tot la 2 ore??
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ancaroro ai gatat cu croitoria? cand ne defilezi un pic cu modelul nou?
andreea felicitari pt 'toate bune' si bebelus mare!
nu va plangeti de kile fetelor, 4 kg la saptamanile voastre e f bine.
Eu cred ca am pus 1,5kg.
bujo deci la baietel ai avut greturi urate pana la ce saptamana? si acum la fetita? cand s-au oprit? ca eu la baietel am avut urate pana la sapt 19, si acu' am impresia ca-i fetita si peste 2 saptamani scap de greturi(cioara malai si fetite viseaza
![](icon_smile_approve.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
Dbunny si
![](copilas.gif)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancaroro/ancaroro.jpg)
ancaroro spune:
Dbunny, nu am gatat, inca tot mai tai pantaloniipe care ii am. Am facut poze la cei terminati, lenea m-a impiedicat sa scot pozele din aparat, dar tot reusesc weekendul asta .
Si daca o sa fiu in forma buna poate cand ii asamblez pe ceilalti o sa fac poze. Forma buna, ca si eu am nervi din nimic. 12+
Bijuteriile mele
bujo spune:
Helenutza dar ce te faci cu calciul daca nu mananci lactate? Iei ceva vitamine? Ca o sa te cam doara oasele daca o sa ai carenta. Si sa nu faci si vreo cadere de calciu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zubi/zubi.jpg)
zubi spune:
fetele, i-am trim un mesaj Seidanei,dar pana acum niic un raspuns:(
Cine stie vreo reteta de tort, dar asa, mai simlu, adik un tort racoros,de fructe sau branza sua ciocolata,care sa nu necesita mixer ca mi s-a stricat,si e ziu a lui varu-meu care e la noi..si nu am nici o reteta??plsssssss
Zubi, mami17+
minunea mea