Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

fetele, i-am trim un mesaj Seidanei,dar pana acum niic un raspuns:(

Cine stie vreo reteta de tort, dar asa, mai simlu, adik un tort racoros,de fructe sau branza sua ciocolata,care sa nu necesita mixer ca mi s-a stricat,si e ziu a lui varu-meu care e la noi..si nu am nici o reteta??plsssssss

Zubi, mami17+
minunea mea

Zubi, nici tel nu ai ? Nu prea ai cum sa faci tortulet fata tel sau mixer. Poti incerca un tiramisu cu piscoturi de sampanie dar si la el iti trebuie ceva sa bati crema/frisca.

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Exact Tiramisu voiam sa sugerez si eu. Doar frisca trebuie batuta la mixer, dar te descurci si cu telul numai ca faci febra musculara.

Eu sunt experta in tiramisu, am incercat multe retete si m-am oprit la una care iese cel mai bine. Si in plus nu e cu oua crude ca sunt facute la baie marina. Zi daca vrei sa bag reteta.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

offf fetele, pai n-am nici tel:(..ca foloseam mereu mixerul,si acuma....

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Dbunny da, asa e, stiu ca si tu esti "gretoasa", saracautza de tine. am uitat sa te pun si pe tine pe lista.
vad ca o intrebi pe bujo cat au tinut greturile data trecuta. iti zic ca la mine toata sarcina. de multe ori, v-am zis, mi-e ciuda, ca vreau si eu sa ma bucur de sarcina, sa nu am asemena probleme. alta data cand sunt mai lucida(rar) ma gandesc ca sunt multe femei pe lume care ar indura inzecit decat mine, numai ca sa aiba un copil... ce sa zic, oricum greturile astea sunt oribile, asta e adevarul. dar eu numar saptamanile si ma bucur ca am ajuns la 15. mai am 25. ura!

bujo ce sa fac cu calciul? cum mi-o fi norocul! daca nu pot, nu pot. cand am mai incercat sa mananc diverse produse lactate am vomitat oribil, parca bausem cianura, ceva cumplit. o buna sursa de calciu sunt portocalele. dar cine le poate manca? nici suc nu pot. ma refer la cel proaspat evident, nu la cel din comert care iese total din discutie. nu am putut bea niciun fel de suc din comert nici la prima sarcina, decat pe final, pe la 8 luni pofteam la pepsi :). si acum si mai si nu pot.
faceam haz zilele trecute cu sotul, ii ziceam ca pana la urma nu degeaba se spune ca sarcina e un miracol. pe langa viata care creste in tine, de multe ori organismul mamei ne surprinde cu niste resurse incredibile. cred ca e o chestie hormonala. uneori ma simt ca in emisiunile alea de pe discovery, de genul "Extreme Survival". trebuie sa rezist pana la final, nu?
am tot zis ca ma duc sa imi au prenatale desi medicul nu mi-a dat inca, cica acum pe la jumatea lui aprilie o sa vb despre astea. dar eu nu mai stau pana atunci.

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Felicitari andreea si marryan pentru bebei dragalasi si sanatosi, proaspat vazuti la eco!
bujo, multumesc pentru sfaturi, o sa incerc sa iau no-spa de acum, nu stiam ca e bun si pentru fiere. Ce e drept, am cam mancat prostii de cand cu sarcina, toate alimentele sanatoase imi cam fac greata
iris K - eu am mancat pate o data, muream de pofta. Doctorul oricum imi spusese ca daca mi-e pofta, pot manca o data, de doua ori, doar nu consum zilnic, in cantitati mari.
Dbunny m-am cam speriat aseara, acum mi-e ceva mai bine. Oricum, cred ca trebuie sa tin regim serios si sa renunt la toate tampeniile pe care le mananc, altfel nu imi trece...
Am vazut ca vorbiti de kg, mie mi-e frica sa ma cantaresc, am noroc cu asistenta care ma urca pe cantar lunar. Ea spune ca nu am luat decat un kg dar eu nu o cred, cantarul ala sigur e defect, doar ma vad cat m-am facut. Eu am plecat cu destule kg la drum, vara trecuta, dupa sarcina pierduta, am facut o mare depresie si m-am ingrasat rau, nu am mai avut timp sa slabesc apoi ca am ramas insarcinata. Doctorul m-a cam certat...
Am scris cam mult dar plec la munca(e prima zi dupa cateva zile de concediu medical) si nu mai pot intra pana seara pe net.
O z buna va doresc in continuare!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Pai blat poti lua de la magazin. Scapi de o bataie de cap. Faci o budinca de capsuni/vanilie pe care o pui intre blaturi, si peste budinca arunci niste fructe.
Adica pui fundul tortului pe platou, pui un strat de budinca, apoi fructe, o felie de blat, budinca, fructe, inca o felie de blat. Si nu e neaparat sa ornezi. Cred ca trebuie 2 budinci

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Exact Tiramisu voiam sa sugerez si eu. Doar frisca trebuie batuta la mixer, dar te descurci si cu telul numai ca faci febra musculara.

Eu sunt experta in tiramisu, am incercat multe retete si m-am oprit la una care iese cel mai bine. Si in plus nu e cu oua crude ca sunt facute la baie marina. Zi daca vrei sa bag reteta.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Bujo, eu vreau reteta, pliz!Multu!

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Am revenit, am uitat sa mai scriu ceva
Helenutza nici eu nu am putut pune gura pe lactate pana acum vreo 2 saptamani. De fapt eu nu am putut manca nici fructe, legume, carne (pe asta nici acum sa nu o vad), puteam sa beau doar bauturi acidulate. Am trait aproape 2 luni numai cu cartofi fierti, compot si dulciuri(doar ele imi atenuau gustul metalic, oribil, din gura). Acum nu mai suport cartofii, nu suport nici sa vad pe cineva mancandu-i.
Din fericire, acum am inceput sa consum din nou fructe si legume, incerc sa mai dreg cate ceva din dezastrul alimentar de pana acum...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Pai blat poti lua de la magazin. Scapi de o bataie de cap. Faci o budinca de capsuni/vanilie pe care o pui intre blaturi, si peste budinca arunci niste fructe.
Adica pui fundul tortului pe platou, pui un strat de budinca, apoi fructe, o felie de blat, budinca, fructe, inca o felie de blat. Si nu e neaparat sa ornezi. Cred ca trebuie 2 budinci

12+

Bijuteriile mele
Ancaroro, super idee sa stii, la blat cumparat nu ma gandisem,ma gandeam la ceva cu budinci, fug sa cumpar si asa fac, sarumana

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Zubi, au niste chestii ff interesante astia de la DR Otcher, sper ca am scris bine,in cutiuta ai tot ce iti trebuie, inclusiv forma, care sa il tina rotund,si sa nu curva nimic, e f bun acel cu iaurt si ananas, tre sa mai cumperi tu o cutie de ananas in rest ti le da pe toate, si se face atat de usor si rapid.

Mergi la inceput