Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
racheel spune:
andreea ne bucuram ca totul este bine in rest nu conteaza ce este fetita, baietel, sanatoas sa fie
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
andreea felicitari pt bebita sanatos !
eu astazi implinesc 19 sapt de sarcina si nici eu nu stiu inca ce e , deci nu te ingrijora prea tare. :))
am ajuns la jumatatea perioadei de sarcina. ura ura! Doamne ajuta si de acum incolo sa fie totul bine pana la termen !!!
Lori 19+
bujo spune:
Mikka imi pare rau, si eu am crize de bila din cand in cand, nu cu varsaturi, dar cu dureri abdominale si de cap. Cand ma apuca o criza din asta ma tin durerile vreo 5-6 ore indiferent ce pastile iau, tre sa iau cu mult inainte de a incepe durerile, cand simt digestia greoaie.
Acum poti lua no-spa si scobutil. Eu le iau pt contractii, deci sunt permise in sarcina si te-ar putea ajuta. Sunt antispastice. Din cate imi amintesc, citisem prospectele de la silimarina si colebil si nu scria ca ar avea contraindicatii in sarcina, dar aici mai bine intrebi medicul daca poti lua.
Si eu merg azi la control. Abia astept.
bujo mami de Filip si 17+ cu
camady spune:
Felicitari andreea. Ai o bebita mare.
Te asteptam si pe tine seidana.
17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
Iris_K spune:
Buna fetelor, ce mai faceti?
Eu poftesc de mor pateu .. am auzit atatea discutii.. am voie sa mananc?
Si eu am avut probleme foarte mari cu greturile si depresiile, dar acuma sunt putin mai bine, Slava Domnului.
Cine ma trece si pe mine pe prima lista cu numele viitoarelor mamici?? Prima zi a ultimei mele menstre a fost in 20 dec.
14 +
bujo spune:
Iris eu de obicei cerd ca mananc destul de sanatos. Ei, de cand cu sarcina si greturile am mancat o gramada de porcarii. In primul rand nu era zi fara prajeli, erau singurele care nu-mi faceau greata. Dupa fructe icneam la greu. Asa ca am mancat si eu ce mi-a cazut bine. Intre porcariile astea intra si pateul si branza topita de care am mancat la greu. Stiu ca nu sunt bune dar ce sa fac daca astea mi-au cazut bine? Si nu cred ca e problema decat la cantitati industriale. Am evitat in schimb produsele crude sau nepasteurizate. Acum am inceput sa mananc si fructe si legume, sa mai dreg pocinogul
bujo mami de Filip si 18+ cu
flopishtica spune:
'Neata burticilor.
Am vazut ca se consemneaza kg - eu pana acum am 900 gr pe plus, insa la mine e cu mare mare atentie - am f mare grija la ce mananc pentru ca sa nu depasesc 10 kg in cele 9 luni. deci pana acum stau bine, si nici nu pot sa spun ca m-am abetinut de la ceva, insa nu mananc seara consistent ci iaurt, salata, ciorbica...
Va multumesc pentru raspunsuri, stiam ca nu e bebe, dar e bine sa te aduca cineva cu picioarele pe pamant din cand in cand.
Fetelor, voi cum stati cu dusul la baie? Eu incep sa imi fac griji sa nu fi racit - noaptea ma duc cam la o ora jumatate, 2 si mi se pare mult prea des la 13 saptamani. Ziua cam la o ora. Voi tot asa?
13+
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris_K Buna fetelor, ce mai faceti? Eu poftesc de mor pateu .. am auzit atatea discutii.. am voie sa mananc? Si eu am avut probleme foarte mari cu greturile si depresiile, dar acuma sunt putin mai bine, Slava Domnului. Cine ma trece si pe mine pe prima lista cu numele viitoarelor mamici?? Prima zi a ultimei mele menstre a fost in 20 dec. 14 + |
Bine ai venit printre noi Iris!
Sarcina ta e mai mica cu doar 1 zi decat a mea
Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
racheel spune:
Iris_K eu am mancat intr-un timp numai pateu pana s-a saturat bebelina si nu mai vreaAcum vrea icre.Eu zic sa mananci daca poftesti
flopishtica asa putin?!!!!Ce bine de tine...In legatura cu toaleta, eu noaptea merg de 2 ori si ziua de cateva ori.
bujo la Filip ai avut greturi?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
GORGY spune:
Neata dragele mele
Felicitari pentru vestile bune fetelor
Seidana ce face? vad ca nu a aparut inca