FIV la Sibiu (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Si eu voi urma aceeasi schema de tratament, dar incep ceva mai tarziu decat tine!
Abia astept sa vii cu detalii! Sunt curioasa cum vei reactiona la tratament!
Dr. Chicea mi-a spus doar ca va fi o sangerare mai slaba, dar nu a precizat daca va intarzia sau nu! Asistenta spunea ca la un moment dat voi face si dipherelin si puregon.....a#351;a ca probabil ca va fi un ciclu normal....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Lyette, o sa sun maine sa intreb exact, pentru ca asistenta mi-a zis, parca, ca nu imi amintesc exact:), ca CM nu vine chiar asa ca si cand nu ai face diphereline, ca parca ar intarzia, si mai ales vreau sa stiu cand sa le fac seara sau dimineata. Sper sa nu am reactii adverse. Eu mai am un FIV la activ, dar acolo inhibarea a fost cu marvelon si stimularea cu gonal si orgalutran.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Simonnel, mie mi-a venit la 7 zile de la inceperea diphe.Si mie mi sa spus ca va fi o sangerare mai slaba dar a fost chiar mai rau decat de obicei.
Deci ,depinde de organism.Fiecare reactioneaza diferit.

La 3 zile de la venire cm se incep injectiile de stimulare si se face in continuare si dipherelinul pana iti va spune medicul sa-l intrerupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei78

uratica,si tu ai spus ca iti pare bine ca ai clipsat trompele...E f important sa fii pregatita cand o iei pe un drum si impacata ca e cel bun...Eu am fost optimista in ceea ce priveste hidrosalpinxul si aspirarea lui la punctie,acum parca vreau ceva si mai sigur decat atat.Ma gandeam si la scoaterea trompelor(cu toate ca dr I nu o sa vrea niciodata asta) si iti exlic si de ce vreau asta:in primul rand pt ca e 100 % sigur ca am scapat de el si de problemele cauzate si de durerile din timpul menstruatiei.O sa mai vorbesc cu dr I,cunosc opinia lui,am incredere ca e buna,dar am eu un "pitic" ca nu am discutat suficient pe tema asta,a fost prea putin.Merci mult de tot pt info,o sa tin cont si de ele
Am ramas dupa FIV-ul asta cu un san foarte dureros.Cred ca de la hiperstimulare este.A mai patit cineva asta?Durerile vin si pleaca,dar sunt foarte intense.Mi-e si rusine sa mai sun la Sibiu,mi-am facut programare la un dr in orasul meu,dar peste 1 saptamana.O sa fac si o eco pt a vedea daca am chisturi dupa FIV-ul asta,asa mi-a cerut dr I.

lorelei78 nu stiu ce sa spun cu trompele cum e mai bine,scoase sau clipsate ... mie 2 doctori din TM mi-au spus ca ar scoate tr., un altul a spus ca nu e ok sa ramana nepereche, mai mult se baza pe armonie a corpului...
...e adevarat ca ovarele functioneaza mai bine daca sunt si trompele acolo

I-ti propun sa-i scri mail Dl-ui I. in leg cu durerea de san, vei primi un raspuns sigur mai repede de o saptamana asa cum ai tu programare la doctor.

A, si e bine atunci cand faci echo in oras la tine sa ceri echografia pe un CD sau in cel mai rau caz sa-ti dea pozele, ... asta daca vrei sa le trimiti pe mail dl-ui I.

Eu astept sa vine ciclu ca sa pot incepe desorelul, dar inca nu se arata si sunt in z30, nu inteleg ce se intampla

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Lelu,merci frumos.Va trebui sa vorbesc cu dr I,problema e ca nici nu am discutat prea mult pe tema asta si am ramas eu asa,cu semne de intrebare.Incerc sa-l contactez azi,cred ca l-am innebunit deja...Si tu ai tot hidro?Eu l-am intrebat pe dr daca problema mea e cea mai grava(caci eu citeam tot felul pe net) si mi-a spus ca probblema mea pt el e simpla,ca sunt lucruri mult mai grave...si totusi FIV 1 esuat!Pun si pe seama racelii nereusita,trebuie sa vorbesc cu dr cat mai repede,sa ma linistesc.
Durerile de san s-au oprit azi si sper sa nu mai apara...

Mergi la inceput

lorelei78 are dreptate Dr.I. sunt cazuri mult mai urate.
Eu pe langa hidroslapinx am si endometrioza avansata....
Poate fi raceala si poate nu... nu mai are rost sa-ti pui atatea intrebari, eventual poti sa mai faci niste analize suplimentare, daca nu le ai pe toate, de genul trombofilie.
Poti incerca acupunctura, poate nu esti "regalata" dpdv energetic daca crezi in asta...
Si gandeste-te ca alte fete sanatoase recurg la FIV pentru ca sotii lor au probleme su nu reusesc FIV-ul din prima.

i-ti doresc sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

fetelor,
mai stie cineva ceva de misspii ?

ca stiam ca are o situatie atat de complicata,si voiam sa vad cumse rezolva....

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

lelu,merci frumos.Tocmai m-a sunat si asistenta,mi-a transmis dr I sa merg la eco si vorbim dupa aceea despre laparo ,daca are sens sau nu sa fac,dar abia astept sa am si rezultatul ,ca nu ma las pana nu pun bine la punct detaliile pt urmatorul ET...Asa,ca sa fiu informata cat mai bine,cred ca l-am zapacit,sincer imi este si rusine sa mai sun sau sa mai dau vreun mail.Sunt putin stresata acum si in legatura cu zilele de concediu care trebuie sa mi le iau,pentru ca e randul colegelor la concediu si nu stiu cum o sa pot sa-mi iau...Corect fata de noi era sa putem beneficia de concediu medical,macar cu atat ne-ar fi putut cei de la putere daca tot nu s-au grabit sa aplice o lege normala pt FIV gratuit...E cumplit ca atunci cand ai probleme sa stai sa te gandesti daca poti sa pleci 3 zile de la munca(nu mai zic de perioada de stat la pat de dupa ET,ca nu mai are rost)...
lelu,deci tu ai si endometrioza,imi pare rau sa aflu acest lucru...Stiam de hidro si atat.Daca incepi desorelle acum,inseamna ca faci FIV in luna mai.Bafta multa,sa dea Dumnezeu sa raspunzi bine la tratament si sa iti reuseasca acumEu nu prea am suportat desorelle-ul in prima parte a tratamentului,mai spre sfarsit cred ca m-am obisnuit cu el.Nu stiu daca vreau sa fac acupunctura,trebuie sa fie un dr foarte bun,in Brasov nu am auzit de asa ceva.Problema este ca poate sa faca rau cred,daca nu e un dr foarte bun.La fel si reflexoterapia e indicata,dar imi este teama daca nu cunosc exact dr si performantele lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bonsai

fetelor,
mai stie cineva ceva de misspii ?

ca stiam ca are o situatie atat de complicata,si voiam sa vad cumse rezolva....

30+

bonsai, eu mai citesc despre ea la capitolul endometrioza, nu e prea bine din pacate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lorelei, dar ar trebui sa vb cu medicul de familie pt medical. Poate sa iti dea si el (sau ea). Si banuiesc ca nu ti-a dat pana acum. In astfel de situatii, la eforturile pe care le face o femeia, nu cred ca un dr de familie nu te-ar ajuta. Si daca nu te ajuta, trebuie schimbat, ca doar castiga bani de pe urma ta.

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput