FIV la Sibiu (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

alina06st,merci frumos pt sfat.O sa vorbesc cu dr de familie pt concediu,nu am incotro altfelNastere usoara si bebic sanatos si voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Buna fetelor,
Care dintre voi ati mai facut tratament cu diphereline, cumva v-a produs chisturi ? Ati avut probleme la ecografie de dupa? Am citit in prospect ca poate duce si la asa ceva, scria ceva de hiperstimulare ovariana, na ma prea pricep. A fost cazul la cineva sa amane fiv-ul din cauza efectelor dipherelin-ului ?
Va multumesc de raspunsuri si scuze ca tot intervin cu intrebari, dar chiar nu am cu cine impartasi asemenea "stari".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Simmonel de acea suntem aici sa ne impartasim prb,dar poate Bytzi stie ca ea dr ar trebui sa se faca ,daca nu e
Ptr celelalte Lore,Tamy,Alina,Lelu,Popif ,Lyette-reusim dupa POst
crudiutalida, monaramona,uratica,bonsai,Yarrina poate intrati saa ne impartasiti din experienta voastra trecuta si actuala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

simona, n-am auzit de cazuri in care sa se intrerupa fiv din cauza efectelor dipherelinului...dar ce pot sa-ti spun ca dupa un cm pot ramane chisturi foliculare care o data cu stimularea pot creste sau Doamne fereste mai rau, se pot rupe si atunci se complica treaba (operatie, etc)
hiperstimulare ovariana, inseamna ca dupa stimulare ovarele tale vor produce mai multi foiculi decat in mod normal...din cate am inteles in mod normal dupa stimulare un ovar produce cam 8 ovocite...in cazul meu un ovar a produs 20 ovocite, deci la mine s-a pus problema de hiperstimulare usoara si nu am amanat ET.
fetelor, noi suntem ok, crestem, ne bate inimioara, azi avem 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Simonnel,intr-adevar dipherelinul in prima faza stimuleaza ovarele(poti sa simti chiar unele intepaturi) pe urma incepe efectiv inhibarea lor "relaxarea" lor. Dar nu stiu daca se poate vorbi de hiperstimulare.
Nici eu nu am auzit sa se intrerupa Fiv din cauza diphe.

alecori, sa ai o sarcina usoara!
Ilary, cu increderea in bunul Dumnezeu, al medicilor si cu multa rabdare pana la urma trebuie sa reusim.

"sibiencele" forumiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

simonnel eu am facut doat o injectie de dipfereline de 3,75 (parca, sper sa nu ma insel)atat , si restula fost puregon ..eu am facut hiperstimulare ff severa ..am stat in spital o saptamana(unde m-am umflat de parca aveam 8 luni..dar dr i m-a scapat de chinuri si m-a desumflat)si am amanat et si a trebuit sa congelez toti embrionii..dar uite ca am reusit cu congelati...si nu am facut hiperstimulare din cauza dipferelinului (am facut 44 de ovocite deoarece am un ovar micropolichistic)

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

llary esti o draguta sa te auda Dumnezeu asa sa fie cum zici tu , eu luni merg la Sibiu sa ma vada dl. dr. si poate incep iar tratamentul de stimulare .
Fetelor care va aflati in focuri multa , multa bafta sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visul, ca tare grea mai este viata fara un prunc care sa inveseleasca casa si inimile noastre.

Doamne te rog nu ne uita si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Buna fetelor,
Va multumesc mult pentru raspunsuri! Sper sa nu fie cazul la mine sa se intample ceva.
Dipherelinul se face tot in abdomen ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

lorelei, imi pare rau, data viitoare o sa fi mai puternica, iti tin pumnii
alecori,monaramona sa aveti o sarcina fara probleme
alina, nastere usoara
si tuturor fetelor doamne doamne sa ne ajute si pe noi sa fim fericite si implinite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Simonel, dipherelinul se face ca o injectie normala, nu in abdomen.
Anca, multam frumos.
Ma gandesc la voi la toate si sper sa se implineasca visul, mai greu, mai usor, dar sa fie cu beta pozitiv si bebe sanatos, la termen!
toate "sibiencele"

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput