FIV la Sibiu (26)
Raspunsuri - Pagina 8
yarrina spune:
Da Mona, nu stiu daca ma crezi ca mi-e dor de vremurile alea. Desi eram stresata...visam numai blastocisti...endometru...a fost o perioada foarte frumoasa din viata mea. Mi-e dor de Sibiu...mi-e dor de echipa de la Polisano. Astept sa ma contacteze pt ceilalti 3 puiuti ramasi la ei si vreau sa ma duc sa-i revad. Poate o conving pe Bytzi (dau o limonada in centru )sa mearga cu mine ca soata din dotare e cam busy in perioada asta. Ma bucur ca ai reusit...stiu prin cate ai trecut si tu ca am mai citit printre randuri insa n-am avut timp sa va scriu.
Bubu, danaisa,Iuca ce mai faceti mamici?
Maria am citit ca ai avea ceva probleme, te rog intra sa ne spui cum mai esti.
uratica spune:
bytzu-sarumana!dap..felicitari de 2 ori!
yarinna-multam mult!la mine la 7 saptamani se vad 2 bebei-unul de 1 cm si celalalt de 0,82cm..diferenta ar fi cam 20mm..de asta am intrebat!eu vreau sa reziste amandoi!pana le-o veni sorocul!
lore-nu mai citi prea multe pe forum ptr ca te zapacesti de cap si plus de asta iti faci rau ca te gandesti la tot felul de prostii!de ce am ales eu clipsarea?ptr ca ovarele functioneaza mai bine cu ele acolo!daca le scoti nu se vascularizeaza asa bine ovarele!eu stiu ca tu mai ai puiuti la gheata..insa nu merita sa risti!si..la mine la eco -dupa stimulare si dupa laparo deja se formase din nou hidrosalpinxul..insa nu era de dimensiuni mari..si uite ca a fost bine!si sunt mai multe fete care au reusit asa-fara sa scoata trompele!eu am crezut in sansa mea si binenteles in dr!cred ca asta conteaza cel mai mult!
Doamne ajuta pana la capat!
+8
adinutapop spune:
Uratica, spune-mi ,te rog, daca trompele sunt clipsate nu exista totusi pericolul ca lichidul sa iasa si sa afecteze bebelusul? Ti-a spus dr. asa ceva?
Si eu am hydrosalpinx si urmeaza laparoscopia.
Lyette spune:
Popif
La multi ani!
Sa iti implineasca Domnul Dumnezeu toate dorintele si sa fie cu tine in toate zilele vietii tale!
uratica spune:
off..mai fete mai..vedeti de ce nu e mereu bun forumul asta??
nu mai cititi prostii!sunt fete care au avut hidrosalpinx si nu au avut nici trompele clipsate si au reusit!eu cred ca pe voi va influenteaza ff tare gandirea asta negativa!stati pe funduletul vostru,nu mai cititi bazaconii..si aveti incredere in dr si in voi!
Doamne ajuta pana la capat!
+8
lorelei78 spune:
uratica,si tu ai spus ca iti pare bine ca ai clipsat trompele...E f important sa fii pregatita cand o iei pe un drum si impacata ca e cel bun...Eu am fost optimista in ceea ce priveste hidrosalpinxul si aspirarea lui la punctie,acum parca vreau ceva si mai sigur decat atat.Ma gandeam si la scoaterea trompelor(cu toate ca dr I nu o sa vrea niciodata asta) si iti exlic si de ce vreau asta:in primul rand pt ca e 100 % sigur ca am scapat de el si de problemele cauzate si de durerile din timpul menstruatiei.O sa mai vorbesc cu dr I,cunosc opinia lui,am incredere ca e buna,dar am eu un "pitic" ca nu am discutat suficient pe tema asta,a fost prea putin.Merci mult de tot pt info,o sa tin cont si de ele
Am ramas dupa FIV-ul asta cu un san foarte dureros.Cred ca de la hiperstimulare este.A mai patit cineva asta?Durerile vin si pleaca,dar sunt foarte intense.Mi-e si rusine sa mai sun la Sibiu,mi-am facut programare la un dr in orasul meu,dar peste 1 saptamana.O sa fac si o eco pt a vedea daca am chisturi dupa FIV-ul asta,asa mi-a cerut dr I.
monaramona spune:
popif iti multumesc si vreau sa te incurajez atat pe tine cat si pe toate fetele nu va lasati , luptati , stiu ca e greu dar nu e imposibil..trecem prin multe si bune si grele , suntem puternice nu ne lasam cu una cu doua..de aceea suntem aici sa ne descarcam , sa speram si sa reusim..va pup pe toate
+12
SimonneL spune:
Buna seara fetelor,
Am o intrebare, poate s-a mai pus pe aici, dar nu a reiesit prea clar:)
Eu urmeaza sa fac diphereline din ziua 21, 0.1mg, de joi 7 aprilie.
O sa fac 14, intrebarea mea este daca , cumva ciclul care trebuia sa vina in mod normal saptamana viitoare, va fi intarziat sau nu de diphereline, dau daca vine pur si simplu normal. Am inteles ca stimularea va incepe din a 3a zi in principiu a ciclului urmator si as vrea sa "detectez" cand va fi aia, ca sa imi fac niste calcule cu concediul si asa mai departe.
Va multumesc din suflet