FIV la Sibiu (26)
Raspunsuri - Pagina 7
uratica spune:
scuze ca raspund asa tarzior dar ma tine munca ff ocupata..uff..
lore-dap!eu am facut laparo cu clipsare trompe!si uite ca la mine a fost cu lipici!si daca ar mai trebuie sa aleg inca odata tot varianta asta as alege-o! si bafta!
yarrina-ca tot te prinsei pe-aici..nu stiu daca mai tii minte..ce dimensiuni aveau puiutii tai la 7 saptamani?ca la mine e unul mai micut si unul mai maricel..drul de aici mi-a zis ca e ok..insa..vreau eu sa stiu totul dinainte!
pup fetele toate!
Doamne ajuta pana la capat!
+8
bytzi spune:
Lyette,hai ca-mi dau si eu cu parerea ca te vad tare "agitata",daca faci protocolul lung cu dipherelin te cheama la prima eco cam dupa 7 zile de stimulare la acest protocol foliculii cresc mai lent(de aia te cheama mai tirziu) si stimularea dureaza in jur de 12-13 zile dar productia este tot timpul mai mare(daca vorbim de aceeasi persoana) fata de la protocolul cu AC la care te cheama dupa 5 zile de stimulare si unde stimularea dureaza mai putin 9-10 zile .Dar nu este o regula ,depinde si de fiecare persoana in parte.
Hai mai mult optimism si reusita v-a veni!Doamne ajuta!
Uratica,am uitat sa te felicit,deci felicitari de 2 ori!!!!sarcina pina la final iti doresc!
brunadria spune:
bytzi multumesc
intr adevar sunt optimista, am doar ceva emotii cand ma gandesc ca trebuie sa ma sune cu informatii despre embrionasi!
dar nu e ca la celelate fiv uri cand si noaptea in somn ma gandeam!
oricum ce o fi o fi, mai mult de atata nu pot face , decat sa incerc si iar sa incerc! dar sper si vreau sa cred ca acuma va fi bine!
ma bucur ca mai intri si nu ne ai uitat!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
yarrina spune:
Da Bytzule, ce zuze mai eram. Pai inca nu m-au contactat de la Sibiu. Vrei sa mergi cu mine?
Uratica sigur ca-mi amintesc de tine. La mine la 7 saptamani se vedeau doi saci embrionari dar doar la unul erau prezente BCF-uri. Primul avea 18 mm si al doilea 11. Abia la 1o saptamani s-au confirmat 2 viabili. Diferenta o sa fie tot timpul intre ei asa ca stai linistita.
Lyette spune:
Bytzi
Multumiri pentru informatii!
Da, sunt cam agitata si e cam devreme, avand in vedere ca tratamentul cu puregon il incep aproape peste o luna..........
Sper sa ma linistesc pana atunci....trebuie sa ma echilibrez cumva! gasesc eu o solutie!
Pana acum nu eram pregatita, fiindca speram inca sa raman insarcinata natural sau in cel mai rau caz prin IA, iar acum am intrat in panica fiindca dintr-o data constientizez ca a trecut timpul, am aproape 38 de ani, iar prietenele mele isi flutura sau isi vor flutura burtica sub ochii mei si eu..........
tamys spune:
Fetelor va multumesc mult pentru sustinere, in sfarsit mi-am mai revenit.
Pe 11 aprilie sunt programata la Sibiu pentru o discutie cu d-l Dr.
(noi investigatii) si pregatirea ptr un nou FIV.
popif spune:
Lyette, multi ani inainte si anu asta cu burtica sa fie!
Si eu am tot 38 de ani, ii implinesc peste doua zile.
brunadria iti doresc 7 blastocisti frumosi, dragastosi si lipiciosi.
Yarrina o...ce frumos!..sa-ti traiasca.. nu stiam ca ai 2 puiuti ( nu prea am apucat sa citesc din urma .. dar promit cand am timp sa citesc).
lorelei78 spune:
tamys,ma bucur ca ai depasit si tu momentul.Parca ziceai ca mai ai si tu un embrionas la Bucuresti.Vei incerca si un ET la Buc mai intai?
uratica,tu ce stii de clipsare?Eu am inteles ca nu este 100% sigura,dar sunt doar pareri personale de pe alte forumuri,ma interesa daca ai vorbit cu dr si ce ti-a spus.
brunadria ,mult mult noroc!Sa dea Dumnezeu sa ai curand buritca dorita!
Lyette,o sa vezi pas cu pas cum vor sta lucrurile,mai ai putin...Asa de repede trece timpul asta...
popif,bine ai venit!
monaramona spune:
yarrina in sfarsit ai aparut..ma gandeam ''oare cand vei avea timp sa mai intri?''..ma bucur ca micutii sunt bine..optimismul tau si ajutorul lui bitzi m-au ajutat si pe mine si iata ca am si eu o burticuta ..sa iti traiasca micutii si sa va bucurati in continuare de ei
bitzi da ,erau vremuri cand scria yarrina randuri, randuri ca se plictisea acolo la sb singurica si era haioasa tare
10+
popif spune:
monaramona ...sarcina usoara!
Sa treaca repede lunile de sarcina si fara probleme.
Am citit in urma despre Fiv-ul tau, cel cu multe "peripetii" dar care pana la urma s-a incheiat cu bine.
Te admir foarte mult pentru taria cu care ai trecut peste fiecare esec.
Sa stii ca povestea ta ma intarit foarte mult si ma face sa lupt mai departe pentru ca la un moment dat ma gandeam ca ar fi cazul sa renunt. Am cateva "persoane" care stiu cate eforturi fac (inclusiv financiare)pentru a mai avea un copil pentru ca si eu mai am un baietel ... si aceste "persoane" de multe ori ma dadeau inapoi spunandu-mi ca am unul, daca nu se poate nu se poate, sa renunt...
Sotul meu si cu mine si chiar si baietelul meu ne mai dorim enorm inca un membru in familia noastra si sa stii ca o sa-ti urmez exemplu si nu o sa renunt pentru ca am vazut ca se poate, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Inca o data sarcina usoara si fara probleme atat tie cat si celorlante gravidute!
Si celorlalte fete care suntem in asteptare sa vina cat mai repede barza.