FIV la Sibiu (26)
Raspunsuri - Pagina 6
brunadria spune:
lyette dupa 5 zile de stimulare adica in z6 am facut eu prima echo, apoi in z8 si cam atat!am continuat si in z9 trat apoi in z10 am declansat ovulatia! eu am raspuns f bine la tratament plus ca am facut cu doze mici!
nu ai cum sa ti faci planuri dinainte , pt ca nici macar un dr nu poate face calcule ,totul depinde de cum raspunzi la tratament!
insa ce e posibil ca in z6 si z8 vei avea echo, poate si in z9 sau z10 daca nu o sa aiba dimensiunea necesara foliculii!
asta e asa informativ , nimeni nu ti poate spune 100%§!
fi optimista si totul va decurge bine!
sa ne aduci vesti bune!
edit: ideal ar fi sa ajunga la stadiul de blastocisti! sansele sunt mai mari!
daca pe mine m ai intrebat daca sunt la budapesta, nu , eu sunt in franta!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lyette Lelu Multumesc pentru exemplificare! In ce perioada a ciclului a fost facuta ecografia? |
Lyette, in ziua a 7 a de CM e facuta ecografia
Lyette spune:
Dupa 4 ani si jumatate de incercari e cam absurd sa cred ca luna aceasta as putea sa raman insarcinata, dar.........
Incep tratament cu diphereline in ziua 21 si am citit ca inainte de tratament trebuie sa fiu sigura ca nu sunt insarcinata.....
Prin urmare ar trebui sa ne protejam luna aceasta?
E amuzanta o asemenea situatie......
Parca mi-este jena sa pun o asemenea intrebare la Polisano!
yarrina spune:
Eu am fost in Z5 de stimulare. La mine a fost o problema cu nr de foliculi (prea putini) si mi-a marit doza si m-a monitorizat o zi da si una nu. Eu am stat la Sibiu de la prima monitorizare pana dupa punctie din aceasta cauza. Depinde si cat de departe esti...eu faceam 7-8 ore pana la Sibiu si am preferat asa.
yarrina spune:
Lyette si eu tot 4 ani i-am asteptat asa ca...capul sus!
Bytzule hai pe forum! Acum un an de zile eram in focuri. Pe 1 aprilie am transferat 2 floricele frumoase care astazi sunt 2 pui minunati de 4 luni, cuminti si veseli si moare mami de dragul lor.
Lyette spune:
Locuiesc la Cluj (3 ore), dar fratele meu este momentan la Sibiu si o sa am unde sa stau! Pentru inceput o sa merg cu masina, iar apoi voi ramane acolo....in functie de necesitati!
Sper sa reactionez bine la tratament....
Cu 50 ui puregon, la IA, am avut doar un folicul.....
Un folicul aveam si fara stimulare, dar asa am putut controla momentul ovulatiei. Am incercat inseminari fara stimulare, dar ovulam mereu inainte de momentul in care medicul presupunea ca voi ovula....
Lyette spune:
Bruni
Nu stiu de ce ramasesem eu cu ideea ca mersesesi la Budapesta...
Scuze!
Probabil prin ziua a 5/a ma va chema si pe mine!
Lyette spune:
Yarrina
Ma incurajeaza reusita voastra!
Sper sa nu trebuiasca sa stau foarte mult la Sibiu!
alina06st spune:
Lyette, eu am facut FIV cu dr Ispasoiu.
Asa e, e greu sa-ti faci un plan sigur. Uite, brunadria a facut stimulare 10 zile. Eu din cauza ca am raspuns mai greu, am facut 13 zile injectii si pe cea de maturare a ovocitelor in ziua 14... Eu am mers la monitorizari cu autocarul, faceam cam 3 ore jumate. Plecam de acasa la 7 dimineata, ma intorceam la 7 seara.
Yarrina, mi-aduc aminte de perioada in care faceai transferul... Eu eram in cea a analizelor preliminare... Ma bucur ca sunteti bine! Sa cresteti mari!
in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 12 zile
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Bytzule hai pe forum! Acum un an de zile eram in focuri. Pe 1 aprilie am transferat 2 floricele frumoase care astazi sunt 2 pui minunati de 4 luni, cuminti si veseli si moare mami de dragul lor. |
Sint aici,pt tine fac orice,da,ce vremuri,de multe ori ma reintorc si citesc din urma,imi este dor de vremurile alea,de nebuniile noastre,de fete....pt micutii tai sa creasca mari si sanatosi,sa le aduca multe bucurii parintilor ca mult s-au mai chinuit
Cind mai ai timp,daca mai ai, sa citesti din urma,sa te mai amuzi putin
Apropo,la Sibiu cind mergi???
Bruni,felicitariii!!!uau ce productie frumoasa ,la cite fiv-uri ai facut si la ce doze mici de stimulare ai avut acum ...imi place optimismul tau si de data asta nici nu vreau sa aud ca nu ai reusit,ma rog pt tine ,doamne ajuta!
Lorelei,tamys,llary ,cuvintele nu-si mai au rostul,dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe!!!
llary,precum am vorbit,iti dau un sfat,fa AMH si in functie de el vezi ce ai de facut,e pacat,poate mai exista sanse cu stimulare,mai ales ca FSH e ok,la FIV pe natural sint sanse de reusita f mici....
tamys poate dumnezeu iti pregateste o surpriza cu puiutii de la Bucuresti,tare m-am intristat pt tine,m-as bucura din suflet sa fie asa!doamne ajuta!