FIV la Sibiu (26)
Raspunsuri - Pagina 20
adinutapop spune:
vreau sa va mai intreb ceva, fetelor, stiti vreun tratament naturist pt. noduli fibromatosi?
Multumesc!
tamys spune:
adinutapop eu stiu un tratament naturist cu tinctura de mladita de zmeur si coacaz negru trei lingurite de trei ori pe zi intr-un pahar cu apa sper sa te ajute . Eu am un nodul subseros pe peretele exterior uterului de 4 cm , dr.C mi-a spus sa il lasam in pace ca nu afecteaza cu nimic deocamdata iar eu am incredere in el. Te pup si multa sanatate iti doresc sa te ajute Dumnezeu sa devi mamica cat mai repede
adinutapop spune:
Multumesc,Tamys!
Dr. I mi-a spus ca se poate opera prin laparo, pt. ca a vazut ca m-am speriat.
Ce e de ras( un ras amar)e ca m-am suparat cand am aflat de nodul( am avut o experienta mai ciudata cu cativa medici data trecuta- unul spunea ca e subseros, atul ca e subseros intramural) iar cand mi/a spus ca am hydros. n-am reactionat asa. Pt. ca nu stiam ce-i aia.
Da, trebuie sa-l intreb pe dr. ce sa fac sa-l las in pace(nodulul) ca dupa laparo ideea era sa fac stimulare, or daca-l operez nu cred ca mai voie sa "lucrez " pt. bebe
tamys spune:
adinutapop mie mi-a spus dr.C ca daca il operez devine locul sensibil acolo si ca ar fi mai bine sa-l las acolo pentru ca e mic si nu afecteaza prea mult si este si in exteriorul uterului in abdomen. Mi-a mai spus ca ar putea sa creasca in primul trimestru de sarcina dar chiar si asa tot nu afecteaza prea mult pentru ca e mic, sper sa fie bine.
adinutapop spune:
Da, e bine ca e in exterior la tine.
Doamne ajuta sa fie bine in continuare!
Eu trec de la o stare la alta(sper sa n-o iau razna)
Ma rog si incerc sa gandesc pozitiv.
uratica spune:
lore-multa bafta de data aceasta!si sfatl meu e sa nu mai bei nici un fel de prostii-nici ceai, nici nimic-si sa gandesti pozitiv!lasa-l incolo de hidrosalpinx!!!au reusit alte fete cu el in trompe..ramanand natural..si au deja bebelusi frumosi si sanatosi!asa ca..nu te mai gandi la prostii si pune-te pe treaba!
bytzi,restul fetelor-
Doamne ajuta pana la capat!
+10
tamys spune:
adinutapop asa este au ramas insarcinate cu noduli mai mari si mai multi si pe cale naturala. Nu vreau sa ma mai gandesc la asta sper sa fie bine
lorelei78 spune:
uratica,merci frumosAsa e ,poate nici nu a fost hidro de vina,sa nu uit ca eu am fost si racita atunci sau cine stie,poate chiar nu a fost sa fie..Nici nu vreau sa ma gandesc la hidro,dr a vazut mai multe cazuri decat stiu eu citind pe net...Ceai de cretisoara am mai baut si inainte,are proprietati f bune,stiu chiar pe cineva personal care a facut spalaturi timp de 2 luni si dupa 10 ani a reusit sa ramana gravi(e posibil sa o fi ajutat si asta)...produsele naturiste sunt ok din punctul meu de vedere.Am discutat si cu dr I,mi-a spus ca rau nu-mi face dar nici nu ma ajuta,n-am nimic de pierdut asa...Suntem toate diferite,ce face bine uneia,pt alta poate sa nu fie acelasi lucru,raspundem diferit...
Cand Dumnezeu spune NU are pentru tine un DA mai mare.