FIV la Sibiu (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Nu am scris pana acum de unde au provenit telemerile mele legate de acest hidrosalpinx...Dupa cateva luni de incercare a ramane insarcinata naturat,m-am hotarat sa merg la un dr f vestit pt tratamentul infertilitatii in Bv...Acest dr mi-a dat de facut o intreaga lista de analize,cu precizarea stricta sa le fac la o anume clinica din Bv(desi am un card cu care pot sa-mi fac toate analizele gratis in Bv la alte 4 clinici,nu era niciuna dorita,ci una anume).Am facut analizele care au iesit bune,iar pasul urmator a fost HSG si histeroscopie exploratorie la Maternitatea din Bv,facute de el.Dupa aceste analize nu am putut deloc contacta dr,,nu mi-a explicat nimic din foaia de externare,a disparut efectiv din spital si nu am putut sa-l gasesc pana nu m-am dus la clinica lui privata,dupa 2 saptamani,cu prgramare.Normal ca am studiat pe internet tot ce scria in fisa de externare si m-am ingrozit in ceea ce priveste hidrosalpinxul(termenii i-am inteles f greu,scrisul doctorului fiind oribil,va dati seama ce munca a fost sa inteleg ce a scris).Cand m-am dus la clinica mi-a propus sa fac FIV imediat,fara niciun fel de laparo si l-am intrebat daca nu trebuie si laparo si mi-a spus sec si dupa ceva timp ca trebuie.Am intrat la banuieli si am rascolit tot netul,reusind sa ma decid sa merg la dr I.Asa am aflat ca o gramada de analize erau facute aiurea si ca nu trebuia sa le fac,ca histeroscopia in cazul meu a fost facuta degeaba,ca trebuie neaparat facuta laparo si multe altele...Acun stiu ca sunt pe maini bune,dar experienta asta trista cand stateam si citeam de una singura plangand ,pe net despre hidrosalpinx,au fost f greu de uitat...Si hidrosalpinxul,la fel ca si celelalte probleme care dau sterilitatea se pot trata de catre un medic f bun in domeniu,nu de oricine,FIV-ul trebuie facut de un profesionist,nu de oricine.Acum stiu ca pot avea incredere,nu mai vreau sa citesc tampenii,merg pe mana doctorului I ,care e minunat!

Cand Dumnezeu spune NU are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lorelei78 prin cate ai trecut si tu, la fel ca si mine , eu in ianuarie anul asta am aflat de acel nodul subseros la un eco aici in Cta au vrut sa ma opereze imedat ( si insistau sa fac FIV intr-o maternitate privata aici in Cta dublu la pret), eu ma pregateam de FIV la SB si trebuia sa fac acel eco inainte ca nu cumva sa am chisturi pe ovare asa mi-a descoperit nodulul , cat am plans , am citit pe net despre problema mea , dar intr-un final am sunat la SB si mi-a zis dr C sa vin sa ma vada si asa am si facut , acum merg pe mana lui si sper din tot sufletul sa fie bine. Eu cred ca aici imi voi realiza visul de a deveni mamica , te pup si ai incredere eu am auzit mai multe reusite la FET ca la FIV , eu personal am avut mai mult succes la FET dar din pacate s-a oprit din evolutie , o sa reusesti de data asta ai sa vezi iar eu o sa vin imediat dupa tine toate fivoasele sibience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Lorelei, ai trecut printr-o experienta ingrozitoare, bine ca nu te-ai lasat si ai continuat sa cauti un dr. bun, insa Dr. Ispasoiu nu e numai un dr f. bun, ci si un om minunat.
Si eu am incredere deplina in el, si-mi pare nespus de rau ca nu l-am cautat mai repede.
Nu stiu, avand in vedere prin tot ceea ce trec si prin ceea ce trecem, as vrea sa le spun tuturor celor care doresc sa devina mamici sa gaseasca in primul rand un medic f. bun in care sa aiba incredere si sa-si faca TOATE analizele din timp, ca sa nu fie prea tarziu!!!

Bineinteles trebuie sa fie informate,iar de pe acest forum, din experientele voastre chiar am aflat multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Tamys, nu trebuie sa te sperie acel nodul, mai ales ca e subseros si e in exteriorul uterului.Cum ti-am spus eu am avut unul la fel, dar f. mare.Am cerut parerea a trei medici, doi dintre ei au spus ca pot ramane insarcinata, nu e o piedica.
Atunci, in 2008 am fost dezamagita: am avut impresia ca doctorii sunt disperati sa opereze astfel de noduli, ca e ca un fel de trofeu, cine are "la activ" mai multe astfel de cazuri. In fine, l-am ales pe cel care mi-a inspirat incredere.
Asa ca ...inainte cu hotarare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

adinutapop multumesc mult pentru incurajare imi dai speranta sa merg cu optimism mai departe fata draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

tamys,foarte bine ca nu ai facut FIV la Cta si ca ai mers la Sibiu.Eu nu inteleg cum de sunt atatea clinici de fertilizare in tara si cum de ii lasa pe toti sa functioneze...Si dr meu din Bv mi-a propus sa merg ugent la el,ca imi face FIV luna urmatoare HSG-ului,nici nu stiu ce tratament urma sa-mi dea sa pot face asa repede.E bine sa fii informata,mai ales ca sunt atatea sacrificii la mijloc,sunt de parere ca intr-o proportie f mare m-a ajutat mult netul,mi-a deschis ochii si mintea sa fac alegerea cea mai buna si ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut experienta asta groaznica,pt ca daca totul decurgea bine din start la BV faceam probabil FIV aici la un pret super mare si nici nu sunt reusite aici...Un sut in fund e un pas inainte...La fel si pt tine,tot asa sa gandesti ca daca nu te loveai de probleme nu stiai ce e bine si ce nu.
adinutapop,ma bucur ca ai luat-o din timp si ai dreptate: e bine sa fii informata,altfel ne dam pe mana incompetentilor dornici sa ne manance nervii,sanatatea si banii...Si mai sunt si cei care doresc sa se afirme,insa habar nu au,n-au pregatirea necesara sau nu stiu...Fac experimente ...
Legat de nodul,nu am auzit inca si cred ca deja stiu o gramada despre tot felul de probleme de fertilitate de pot sa dau la Medicina...Dar daca de la Sibiu v-au spus ca se poate si cu nodulul,inseamna ca e ok si ca ar trebui sa fiti optimiste.Ne ajuta Doamne Doamne si pe noi!
Pup toate fetele!

Cand Dumnezeu spune NU are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui hypnotic1978

bytzi iubita si pentru tine.
Poate nu m-am facut eu bine inteleasa insa la mine a fost asa....am transferat prima data 2 embrioni de ziua 3 proaspeti de f buna calitate, insa fara succes, iar FET-ul l-am facut cu embrioni de ziua 5 din care unul f frumos, al doilea mai putin si uite ca a fost cu succes.

Scuze,nu am stiut si m-am bagat si eu asa...sa inteleg ca ceilalti 2 embrioni ramasi dupa ET i-a lasat la blasto?

Citat:

bytzi, tu ce mai faci? cand primim si de la tine vesti bune?

Eu tot sper ca va voi da si eu vesti bune,dar dumnezeu stie cind,important e ca nu am renuntat!

Uau 22 saptamini....ce trece timpul,numai bine pina la capat iti doresc

Uratica,sa faci bine sa o tragi si pe Bruni dupa tine,ii spui tot, salonul,patul,papucii norocosi de la Sibiu,ca nu se mai poate....numai bine iti doresc!

Monaramona,multi -ici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiv_Sb spune:

capitol nou

Mergi la inceput