FIV la Sibiu (26)
Raspunsuri - Pagina 19
lorelei78 spune:
Merci frumos ,byti.
Bafta multa anca_alin,sa vii cu vesti bune aici!
Cand Dumnezeu spune NU are pentru tine un DA mai mare.
anca_alin spune:
lorelei, multumesc din suflet pentru incurajari, sa dea Dumnezeu sa ma auda ca strig <ajutor>, de fapt sa ne ajute pe toate, multa bafta la FET
adnana, monaramona va doresc o sarcina usoara
tamys, ai sa vezi ca vom reusi si noi
adriana
tuturor fetelor
scz daca am omis pe cineva
INTREBARE: cine completeaza lista la aspirante? in ce ma priveste e gresit, este IA2, fac tratament cu gonal, intradevar la Dr. Ispasoiu-toata stima si jos palaria
adriana_1978 spune:
buna fetelor are dreptate anca_alin,e gresit in lista,este invers
anca_alin:IA nereusita dr Ispasoiu,urmeaza IA 2!stimulare cu gonal si adriana_1978 :2 CM stimulare cu clostylbegyt,dr Ispasoiu!
tamys spune:
Fetelor ati mai facut sau ati mai auzit pe cineva care a luat Femoston la FIV , nu la FET scuze pentru intrebare dar ma tot gandesc cum ar fi mai bine ca sa reusesc si eu
lorelei78 dar nu mai clipsezi trompele inainte de FET ???
lorelei78 spune:
Tamys,nu mai clipsez trompele pt ca dr I sustine ca nu e necesar,ca hidro nu s-a refacut.La mine,la punctia trecuta dupa 7 luni si jumatate de la laparo a fost f putin lichid in trompe si a fost aspirat...Doamne ajuta sa fie bine!Nici nu mai vreau sa ma gandesc la hidrosalpinx,ca am innebunit deja...Merg asa,pe mana lui si acum...
Eu nu am mai auzit de FEMOSTON la FIV,dar cred ca acela ajuta endometrul sa fie bun...Eu am baut la FIV pt endometru ceai de cretisoara si vin rosu si a fost super ok endometrul,acum cred ca voi renunta la vinul rosu si voi bea doar ceai de cretisoara...La mine asta nu a fost asta motivul,dr I inca de la prima monitorizare a fost f multumit de endometru...
Cand Dumnezeu spune NU are pentru tine un DA mai mare.
claris spune:
Fetelor citeam capitolele anterioare si am observat ca din 2008 nu au mai marit preturile
adinutapop spune:
Fetelor,la ultima vizita la dr.I nu s-a mai observat hydrosalpinxul, in schimb am un nodul fibromatos de 2cm in diametru(am mai avut unul si am facut miomectomie).
Dr.mi-a spus ca poate fi operat prin laparoscopie...
In ceea ce priveste hydros. a spus ca nu conteaza dimensiunea,afectarea trompei e aceeasi.
Multa sanatate tuturor!
tamys spune:
lorelei78 multumesc pentru raspuns mi-am cumparat ceai de cretisoara , de data asta vom reusi !!!! esti pe maini bune nu te mai gandi la hidro daca dr.I ti-a spus ca se poate si fara clipsarea trompelor ai incredere in el. Doamne ajuta-ne si pe noi
adinutapop nodulul este in afara uterului sau in interiorul uterului ???
tamys spune:
adinutapop scuza-ma ca te intreb dar cand ai facut miomectomia ??? sanatate multa iti doresc sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine
adinutapop spune:
In 2008, era destul de mare 7-8 cm.
Ma gandeam ca e posibil sa mai apara, dar ...
E in interiorul uterului, sper sa fie subseros, ca atunci m-am documentat, sunt mai multe tipuri de noduli,dintre care unii mai periculosi(intramurali, adica in paretele uterului)