FIV la Sibiu (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lorelei78e adevarat ca mai am un embriomas la Bucuresti dar ma costa ca sa il pun 7700 RON e foarte scump acolo cat un fiv la Sibiu , iar daca fac FIV acum poate am sansa sa-mi iasa mai multi embrionasi cu aceeasi bani , deocamdata nu pot sa ma risc cu embrionasul de la Bucuresti dar va veni si timpul lui.
Eu azi am fost la doctor sunt in drum spre casa, trebuie sa astept sa-mi vina CM incep Dipherelin 3,75 apoi iar CM dupa care voi incepe stimularea cu Gonal 265,5 voi merge pe protocolul lung de data asta.
In legatura cu faptul ca nu s-au prins embrionasii mi-a spus doctorul ca nu au fost de calitate chiar daca au fost de ziua a-5-a
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor era azi o aglomeratie la doctor pana la etajul 2 era coada , eu am intrat dupa doua ore dar nu m-am plictisit pentru ca am avut ocazia sa vorbesc cu fetele ne-am impartasit experientele.
lorelei78 ,llary vom reusi de data asta , toate fetele si va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

buna fetelor am si eu o problema am un ovar micropolichistic,sunt in a 2 luna de stimulare cu clostylbegyt dr I mi-a zis ca nu am ovulatie luna trecuta am avut 2 foliculi pr stg si unu pe dr dar din pacate cred ca imi vine ciclu sanii inca ma dor dar am o senzatie de cm si in plus cand merg la baie imi ramane ceva cam maroniu pe hartie
poate mai se afla cineva care are probleme de ovulatie ca eu nu stiu ce sa mai fac ca dr I mi-a zis ca o sa fac stimulare cu clostylbegyt 3-4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

tamys, multumim, esti o draguta ca ai gasit aceste informatii si ni le-ai dat si noua.

Eu am incercat in perioada asta de menopauza sa mananc cat mai sanatos, uneori reusesc alteori nu.
Am inceput sa folosesc numai cosmetice bio fara parabeni,sapun, sampon si balsam numai de la plafar.inclusiv vopseaua de par.

iti doresc o mare reusita la Sibiu si embrionasul de la Bucuresti pasteaza-l pentru bb2.

lelu, sa stii ca si eu am avut la un moment dat o astfel de problema dar am pus-o pe seama tuturor stimularilor, medicamentelor, inclusiv naturiste pe care le luam.Eu nu am ajuns sa intreb medicul pentru ca am citit ca poate fi si un semn de ovulatie( adica in loc de mucus sa ai acea secretie apoasa). Acum nu stiu ce sa zic, mai bine intrebi medicul. Tu ai mai avut ceva sangerari in perioada de diphereline? Eu dupa a 5-a injectie am avut vreo 6 zile mici sangerari. Ce sa fie ? Sa nu fi fost injectia 4 bine facuta?

pupici multi la toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Lyette, scuze ca raspund asa tarziu, dar nu am mai intrat, da, asa mi-au spus : preferabil seara se fac injectiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

ce faci adriana??? nu mai stiam nimic de tine
am fost si eu azi la sibiu
mai fac si maine gonal, a 8-a zi, iar miercuri ma duc la monitorizare, se pare ca joi sau vineri fac IA2
nu stiu ce sa zic in privinta problemei tale, nu am avut si nu ma pricep , poate trebuie sa asculti dr
multa bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

ma bucur ca esti bine iti tin pumnii de data asta este cu noroc o sa vezi,da asa e trebuie sa ascult de dr I sa am rabdare,sunt un pic dezamagita ca nu reusesc pt ca a fost ok luna trecuta la stimulare iti tin pumnii si mai vb sa ma tii la curent poti sa imi lasi mes si pe pm ca verific te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

popif eu nu am sangerat in perioada de diphereline, dar nu cred ca sangerarea a fost din cauza ca nu ai facut bine injectia, nu are cum sa nu o fi facut bine..... ai injectat-o intramuscular, nu?
eu zic ca si-a facut efectul, dar sangerarea nu stiu de la ce a fost.... pe prospect scrie ceva dgenul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

lelu, pe prospect scrie ca pot aparea sangerari in prima luna dupa prima injectie dar nu si dupa celelalte.
Am facut-o intramuscular dar mi-a facut-o cineva la spital, care desi i-am explicat cum se face si am citit impreuna prospectul (i-am spus si cat costa), ma gandesc ca ia fost teama si a injectat-o prea usor pentru ca la un moment dat nu mai mergea, nu se mai injecta serul.Apoi a miscat putin sau chiar a scos seringa si a bagat in alt loc, nici nu stiu ce a facut...ma rog,cred ca s-a pierdut ceva din ser, iar diphe de 3,75 are eliberare treptata 28 de zile.
Una peste alta acum mi-e bine, o fac pe ultima peste 2 saptamani.

Stiti cumva daca Dr.I face consultatii si sambata, stiu ca face doar proceduri si monitorizari?
Pe mine m-a chemat dupa ultima injectie sa vada cum se mai prezinta uterul. Eu am endometrioza si in peretele uterului, din cauza asta fiind si foarte deformat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor !

o cazare ieftina in sibiu imi poate recomanda cineva?

multumesc si sanatate tuturor

Mergi la inceput