FIV la Sibiu (26)
Raspunsuri - Pagina 14
lelu spune:
popif, nu stiu ce sa zic, si mie i-mi era mereu teama cu injectiile ca nu amesteca suficient solutia si ca nu o absoarbe total in siringa incat m-am dus cu sticluta la dr. si i-am aratat daca e bai ca a ramas putin in ea, la care el mi-a spus ca nu e nicio problema, cantitatea ramasa era foarte mica...
Sa sti ca eu am facut 7 injectii in loc de 6 la sfatul dr.I, i-ti recomand sa-i povestesti faza cu sangerarea iar daca el considera ca nu a fost ok o sa-ti spuna sa mai faci una.
Popif, dar cum e endo la tine? sub forma de chisturi, aderente...
cum de se afla si pe uter? e si in interiorul lui? ce zice Dr. I in legatura cu mentinerea sarcinii si endo?
pupici
tamys spune:
Paunas Noi ne-am cazat la pensiunea "Eli" **.
65 lei in cursul saptamanii si 75 lei in week-end.
Am fost foarte multumiti.
lelu spune:
fetele daca vreti sa vedeti o serie de filmulete cu si despre reproducere
http://www.argosymedical.com/Reproductive/index.html
monaramona spune:
adriana si eu am un ovar micropolichistic si unul normal si am fost stimulata cu puregon vreo 13 zile si am avut 44 de ovule ..nu stiu ce sa zic , eu cred ca stie dr ce e mai bine ptr tine ..si eu am facut cu dr i si uite sunt graviduta..ai incredere in el ca face tot posibilul sa fie bine
lorelei poti vb cu dr sa mergi la eco dupa-masa cand ai tu timp ptr endometru..doar la transfer treb sa mergi dimineata..el te intelege
+12
popif spune:
lelu, se numeste adenomioza,adica sunt ca niste fibroame dar se numesc adenoame.Dl. Dr. nu ma incurajat foarte mult dar eu sper si ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
Da, am si aderente, ovarele sunt lipite de uter dar, din fericire nu am chisturi., ovarele sunt ok. Problema e ca embrionii se implanteaza mai greu cu astfel de probleme si apoi si cu sarcina poate fi greu...deci nu e un mediu foarte primitor.
Am inteles ca si tu ai endometrioza. Sa stii ca mie mi-a spus Dr.I ca endometrioza nu-l ingrijoreaza asa mult ca adeno.
Am tot citit despre alte cazuri cu astfel de probleme si am vazut si reusite .E adevarat putine si dupa multe fiv-uri. Dar sa stii ca nu cred ca e imposibil.
Nu stiu de ce dar sunt intr-o perioada cand sunt foarte optimista.Probabil pentru ca tin si post si se apropie Pastele si sper ca voi reusi mai ales cu ajutorul lui Dumnezeu.
Bafta multa tuturor si Dumnezeu sa ne ajute!...
adriana_1978 spune:
pt monaramona mersi mult pt incurajari,am incredere in dr I si chiar foarte mult dar ma descurajez cand imi vine cm dar o sa reusesc pana la urma
sa ai o sarcina usoara in continuare
bytzi spune:
Paunas uite aici un site cu cazare in Sibiu :
http://www.turistinfo.ro/sibiu/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-sibiu.html
Sint si garsoniere/apartamente f ieftine,curate cu bucatarie complet utilata.
Bafta multa la clinica!
bytzi spune:
Lorelei,eu spun un NU pt ecografiile facute la alti medici,nimeni nu citeste la fel,nu pot sa-ti zic cite drumuri am facut la Sibiu degeaba din cauza ecografiilor facute la mine in oras,chiar si o stimulare am facut-o degeaba,vorbeste cu dr I despre asta,nu iti fie rusine,el intelege perfect si gaseste el o solutie,stiu ca esti de prin apropiere si poti merge si seara,scriei un mail dr cu temerile tale si vei gasi raspunsul,bafta la a2a incercare!