Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (425)
Raspunsuri - Pagina 6
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Sabinutza japonica, totul ok la voi? Mai citeam la subiectul cu relatari de acolo dar cum iesise cu paruieli in ultima vreme am abandonat. Sabina cea mare, cum te simti? Cum merge tratamentul? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Multumesc de intrebare!In zona asta e absolut totul cat se poate de normal.Avem benzina,apa,alimente.Toti isi vad de treaba,viata decurge ca si inainte.
LA sfarsit de saptamana,o asteptam pe mama sa soseasca.
Am tot vrut sa intru sa mai scriu ceva noutati despre noi,nu apuc!Aseara am adormit langa fete,of.
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Multumesc de informatii si sfaturi Auzindu-va, cred ca nu e varicela, au fost vreo 5 bubite mici rosii, dar deja s-au uscat, nici vorba de lichid in interior, acum nu stiu, vedem, poate mai apare...Dar stare generala buna, Sara nimic, asa ca de maine la gradi, mi-e si jena sa ma duc cu Sofi la dr pt 5 bubite. |
Gabriela, in primul rand, mii de scuze pt incurcatura cu Sara si operatia de amigdale. Nu mai stiu cine intrebase si am directionat la tine raspunsul...
Faza cu bubitele am avut-o si noi. Ai mei amandoi au facut si am facut poze. Cu febra etc. I-am dus la medic dupa ce le-au trecut, banuind o rubeola si gandindu-ma ca la centru sunt mamici gravide, bebelusi, batrani, alti bolnavi, etc si am vrut sa nu dam si la altii. Dr a zis ca e pe fond viral, uneori apar bubite alaturi de viroza. Insa nu a putut sa imi zica daca a fost rubeola sau nu, in ciuda multelor poze facute. Stiu ca trebuie sa declare cazurile de rubeola, se face anunt public, etc si cred ca ia mult timp si nervi. Or pt ea a fost fff simplu sa zica ca a fost viroza, desi eu sunt convinsa ca a fost rubeola - amandoi vaccinati, Lisa a avut parca bubitele mai intense decat Adam, el fiind vaccinat mai recent decat ea. Cred ca nu poate determina exact decat daca face teste de sange, or pt atata nu le iau sange si nici ea nu a zis nimic...
Nu mai stiu daca toate cazurile de varicela de la noi de la Dulceturi si Papanashi au fost cu vaccinul la zi sau altfel.
Multa sanatate fetelor!!!

adimercedes spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, merci mult pentru recomandare. Azi i-am dat un iaurt bio din Germania si nu i-a aparut nici o bubita.Ma gandesc ca o fi alergic la o substanta sau un ferment folosit la noi la iaurturi. |
Mandarinutza, ma bucur ca nu e alergie la lactate, macar ati aflat ca e de la alte substante adaugate la produse :( Si eu si Lisa am avut probleme de la ceva substante adaugate in sapunul de maini si antibac wipes, cred ca iti aduci aminte chinurile mele de iarna trecuta - brrrrr. Macar daca faci iaurtul in casa ai scapat de o grija.

As mai fi scris, dar s-au trezit copiii si Adam inca nu a mancat de pranz. Am fugit.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, merci mult pentru recomandare. Azi i-am dat un iaurt bio din Germania si nu i-a aparut nici o bubita.Ma gandesc ca o fi alergic la o substanta sau un ferment folosit la noi la iaurturi. |
Mandarinutza, compara ingredientele, vezi ce e diferit si reduci aria 'suspectilor'...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
'Neata!
Luni dimineata...nici iarba nu creste...dar eu sunt la birou, deja lucrez cu spor!
Avem vesti bune, Alexia a facut sambata primii pasi singurica, vreo 2 doar ca inca ii e teama. I-am dus la spa, la piscine si eram amandoi foarte fericiti, Alexia misuna in 4 labute prin piscina de copii si la un moment dat tati a ridicat-o in picioare si eu am chemat-o si a pasit singurica.
Si mai avem si dintele 8 aproape iesit...Are mama fata mare!
Sa aveti o saptamana buna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Gabriela77 spune:
Bravo, Alexia! De-acum incepe distractia!
Adi, multumesc mult
La noi nu cred ca a fost nimic, bubite nu au mai aparut, iar cele putine sunt uscate de tot, si au fost niste puncte mici rosii.
Zi frumoasa tuturor! Aici e asa un soare frumos!
Oare Diwana de ce ne-a parasit?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Buna dimineata si de la noi.
Soare la Bucuresti dar destul de rece.
Mandarinuta multumesc pentru recomandare. Eu stiu o dr. dermatolog la Dermastyle iar sotul a fost la una buna la o clinica pe la Unirii. Vreau mai multe recomandari sa vad ce e cu dermatita lui David.
Bafta cu Filip sa se regleze alergia.
Astazi m-au sunat de la clinica, se eliberase mai rapid o data pentru Daria dar am decis sa mergem cind am stabilit. Si asa sunt cu inima indoita.
Yaia felicitari pentru pasii Alexiei. Si David tot asa doi, apoi de ambele minute dar se plictiseste si se lasa tot in 4.
Gabriela, ce bine ca au trecut. Si la David au disparut cele de pe picioare, sigur a fost alergie.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Sabina spune:
rugati-va pt noi, sora mea e cu Thea la Gr Alexandrescu, i-au vazut o formatiune pe rect, are diaree mare, febra, nu e bine deloc:(( sunt terminata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
| citat din mesajul lui Sabina rugati-va pt noi, sora mea e cu Thea la Gr Alexandrescu, i-au vazut o formatiune pe rect, are diaree mare, febra, nu e bine deloc:(( sunt terminata. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, Doamne Ajuta! Sanatate multa fetitei!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Sabina, multa sanatate fetei, tinem pumnii sa fie bine. Poate nu e cazul de asemenea ganduri, formatiunea poate fi un banal hemoroid iesit de la diaree.