Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (425)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Eeee, ce pisicuta adorabila am vazut
Tudor mi se pare ca a crescut mult, insa tot are acele trasaturi dulci
Mami, tu esti foarte frumoasa , iti sta foarte bine aceasta tunsoare , pari o pustoaica, zau !
Mi-au placut tare mult pozele voastre, sunteti o familie minunata si va urez cat mai multe aniversari grozave !

De tortul cu Minnie produs de mami ce sa mai zic... Te pricepi si la asta, nu numai la facut copii frumosi

Gabriela . Din pacate de ieri dupa-amiaza Irina a inceput sa tuseasca si sa-i curga si nasul putin . I-am facut on-line o programare la dr pt marti, ca nu stiu cum evolueaza pana atunci, si vreau sa am locul asigurat ( imi place tare mult ca aceasta clinica are asemenea facilitate, pt mine e f.importanta )

Adi, multa multa sanatate lui Adam si tie, vad ca si voi tot o lungiti cu bolile . Despre programul tau de sala ... nu mai zic nimic, vad ca nu te lasi... Bravo !

Cred ca Iri se pregateste sa se si iepureasca , a fost tare plangacioasa pana acum, i-am dat niste Nurofen si vad ca s-a linistit in sfarsit. Mi se pare ca e gingia umflata... Am uitat sa zic ca are 8.03 kg

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Am intrat sa ii spun yaiei ca m-am delectata aseara cu pozele voastre superbe. Alexia e adorabila in rochia alb bleumarin!!! iMi place ca zimbeste mereu si e foarte expresiva. Tudor a crecut mult, s-a inaltat si are un chip calin si dulce!

Irina, ai slabit mult, se vede mai ales la fatza. Poza cu voi 4 e superba, sunteti frumosi si asezati asa minunata Alexia parca e copia lui tati desi uneori parca seamana cu tine.

Excelente cadouri, ce carucior mare si cool si bucataria!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Scriu cu David care vrea in brate.

Ramonaiani, excelenta initiativa si proiectul vostru cu gradinita!!! Ce bine ca ati avut intelegere la autoritati. Te cred si eu ca ai spabit, e munca fizica si o doza buna de stres.

Sa aveti o saptamina minunata toata lumea!!!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Imi mai iau un minut sa va spun ca Daria e bine, ieri am facut craft la mall, a vazut teatru de papusi...

La locul de joca era un baietel, dupa aparenta de origini arabe care s-a tinut numai dupa Daria. Imi venea sa intru sa il scutur un pic...
Tati radea dar pe mine m-a enervat ca o tragea de mina,o tot imbratisa...off ce ne asteapta peste vreo 10 ani...

Abia asteapta sa inceapa gradinita, intre timp facem engleza acasa, imi imaginez ca ceilalti copii vor avea un nivel destul de bun. Vad la Daria daca ii spun un cuvint il retine imediat, si-l aminteste si dupa citeva zile...dar pina la conversatie mai avem...

Mai are si momete de razvratire cind daca nu obtine ceva arunca ce are in mina, sau pleaca ofensata in camera ei. E normal sa aiba si reactiile aceastea fac parte din crestere. Cind nu-i place ceva spune urit sau uneri urit de kk. Sunt sigura ca e doar o faza.

Va las cu www.youtube.com/watch?v=fe4EK4HSPkI" target="_blank">MGMT-Kids (nu va uitati cu copiii)

Mergi la inceput

Luiza, sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sanatate Irinei! Of, Luiza!

Erina, ce m-am amuzat cu arabul vostru, excelente activitati faci cu Daria

Nici noi nu ne laudam, aspiram muci, Sofi are mai multi, ea si tuseste putin, Sara deja e aproape refacuta, la ea virozele inseamna 2-3 zile de mucisori si gata! Oricum, sunt amandoua acasa, ca nu ne-am trezit la timp pt gradinita!

Zi frumoasa tuturor!

Mariana, ce tare esti cu slabitul!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Yaia sunteti minunati toti 4 ,abia astept si eu sa-mi vad echipa completa
Erina esti super haioasa ,cum o sa reactionezi peste ani cand o sa-ti prezinte iubitul?Vladut in fiecare zi are alta prietena am bagat de seama ca prefera fetitele blonde cu par lung
Luy multa sanatate piticoatei ,off nu mai trec virozele astea.Nu ma mira la ce vreme oribila e.
Eu am crezut ca raman fara acoperis in week-end.A fost o vijelie imi era teama sa ies sa verific pasarile si catelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata, doamne dragi!

Intru si eu scurt inainte de pauza de masa, sunt tot pe o fuga, mult de munca la birou si o gramada de alergat pentr concediu de peste o saptamana si jumatate. Abia astept!

Tudor e mai bine dupa un tratament aplicat de mine acasa: un spray in gatut cu ceva ce atata un streptococ (singurul cuvant inteles de mine de pe prospect ) si vreo 2 'bomboane' de Strepsils cu miere si lamaie.
Ceamica, mersi de sugestie, nu avem aici Tantrum verde, dar tot la el m-am gandit si eu si am cerut spray la farmacie. e unul frantuzesc, ceva cu Pro...nu mai retin exact denumirea.

Picio, sanatate multa! Brrr, de groza cu crampe...Lasa ca puteti numara impreuna jucarii si prosoape, abia invata baietii bine sa numere in toate limbile pe care le cunoasteti. Spor iti urez!

Luy, sanatate multa si voua! Groaznic cum nu scapati odata! Nu am apucat sa cercetam cdurile din cauza de calculator blocat cu banda adeziva sa nu umble la buton o anumita domnisoara care-l reseteaza cand ti-e lumea mai draga. Dar speram sa o pacalim cat de curand, sa ne putem delecta.
Ce dolofana e Irina...dupa cum arata cantarul. Ca de aratat, arata tare bine.
Multumim si de cuvintele frumoase, esti prea buna cu noi!

SabinaY, multumim mult! Sa stii ca de cate ori imi aduc pranz la birou, imi amintesc de cutiutele facute de sotul tau cand ati iesit la un zoo parca si ma minunez cat de frumos arata ale voastre fata de cutiuta mea... A-to pentru complimente!

Gabriela, sanatate Sofiei! multumim de vizionare si complimente! Si eu salivez la torturi, ca nu am ampucat sa gust macar...Te asteptam sa gatesti la bucataria Alexiei, dar sa stii ca e aglomeratie mare, 2 bucatari acolo deja...

Erina, am slabit de la inceputul lui noiembrie pana acum vreo 7 kg. Dar mai am inca un drum lung pana ajung in forma de dinainte de Tudor. Numai ca nu o sa o iau repede, ca se pun la loc kg. Un kg pe luna e mai mult decat bine, spun eu.
Multumim de complimente! Sa stii ca eu nu imi dau seama cum le poti face tu pe toate: curat, gaiti, cu ambii copii acasa si mai ai timp si de lectii si activitati frumoase cu Daria.

Moldoveanca, multumim! Si eu sunt curioasa de al patrulea membru al echipei voastre! Ai vreo preferinta?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Ehehe normal ca as vrea si eu o motata ca a voastra si sa o tina tati in brate la poza dar nu stiu de ce am asa un feeling ca e tot motat

Mergi la inceput

http://entertainment.webshots.com/photo/2780642130102537454GSOgxh

Mergi la inceput