Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (425)
Raspunsuri - Pagina 17
Gabriela77 spune:
Of, Luiza, sanatate multa!Cumplit, toti bolnavi

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
adimercedes spune:
Yaia, bine ca macar ati scapat de febra. Sper sa scapati si de antibiotic repede si sa aiba efectele scontate. Oricum, daca nu o faci deja, poate ar fi bine sa ii dai si niste probiotic, ca sa ii ajuti organismul sa isi refaca flora...
Ce bine e fara febra!!! Si apropos de febra, Adam a facut (iar) febra azi noapte :( E alta chestie decat ce avea, sigur e ce avem eu cu sotu'. I-am dat acum de dimi niste nurofen, e mai bine, a mancat super, nu are acum febra, cred ca mergem la grupul de joaca - e ultima intalnire pe trim asta. Dar sper sa nu o luam de la capat cu viroza etc ca imi iau campii. Eu imi tin "distractia" sub control cu nurofen, naturiste si siropuri/"bomboane" :D de tuse... Cred ca trec pe suc de lamaie, ca nu se mai poate!
adimercedes spune:
Luy, offf, multa sanatate va doresc la toti 4, insanatosire grabnica!!!
Parca boala mereu vine inainte de weekend 
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andries Eu stiam ca se poate si cu procura, dar trebuie sa intrebi ce trebuie sa scrie in procura si oricum iti trebuie 2 procuri, una pt fiecare copil. Dar am facut pasapoarte acum o luna si de data asta am semnat amandoi hartia aia. Poate merita sa dai un telefon, sa vezi. Andries |
Super, o sa semnam amandoi. Problema era daca trebuia sa isi deplaseze si el fizicul acolo. O sa incerc sa sun, rugasem oricum pe cineva sa mearga acolo si s-a intors mai nelamurit decat s-a dus.
SabinaY. spune:
Sanatate Luy!Aveti grija de voi!
Sabina,cum se mai simte nepotica?Dar tu?Stii,am o punga de ceai verde,primit...pe care nu-l consuma nimeni.Am ramas cu gandul indatorat,cu cartea aia
Daca crezi ca iti prinde bine ceaiul,spune-mi.
Va las o melodie de sezon,
www.youtube.com/watch?v=SR_Z94-pb2w" target="_blank"> Kobukuro-Sakura
Roxana_G spune:
Ceamica, da, eu vorbeam de pasapoarte individuale, nu sa ii trec pe al meu.
Luy, multa multa sanatate voua.
Adimercedes, daca ai deja pasapoarte acolo nu prea ai ce face cu cele din Ro. Multumesc de info despre carti, o sa le testez pe Alex, cu Andrei cam greu sa te concentrezi pe citit. Si sa stii ca la noi in familie el exprima mai usor sentimentele si nevoile decat Alexandra, desi e baiat.
SabinaY. spune:
Piciu
,bravo voua!Sunteti cea mai tare familie,zau!Spor la impachetat,impartit,vandut,inchis abonamente si tot ce mai este necesar.Si,multa bafta in a procura tot ce este necesar pentru noua viata.
Adi sanatate si voua!
Yaia suna tare bine,cum povestesti acolo! ![]()
Pe noi ne-au ferit racelile,in ultima vreme.Doamne Ajuta!
Eu am avut ceva migrene,inca n-am scapat.Ma simt mult mai bine.
Mama e pe drum.Ma rog sa ajunga cu bine!
Va pup
ceamica spune:
Sanatate multa tuturor Luy !
acum despre pasaport !
Stiu ca se face individual , de f multa vreme , acum insa daca eu vreau sa merg sa mi-l fac pentru ca a expirat mi-l cere si pe cel vechi. Probabil ca a ramas chestia cu taiatul pozei.
Asta era intrebarea mea : si pasaportul pe care e trecut ?
Adica daca Sebastian e trecut si pe al lui Puf si pe al meu va tb sa merg cu amandoua ca sa-l anuleze?
Yaia spune:
Sanatate multa celor 4 Gene-Lungi, lui Adam si japonicei mari!
Offf, m-am sapurat de boli. Alexia e bine, dar Tudor tuseste si se plange de dureri in gat. Trec pe la farmacie sa caut altceva decat faringosept, pe care nu-l accepta! Bine ca nu are febra, sper sa scapam. De, se topesc zapezile si sta numai in balti, era murat la picioare in vreo 2 zile, ca se aseaza in genunchi in balta, deci intra in ciuda cizmelor+costum de ploaie. Sper sa treaca repede si sa nu ia Alexia, desi ea e pe antibiotic.
Sezonul asta a fost taaare greu cu bolile, vad ca peste tot cam la fel. Abia astept vara!
Sa aveti un weekend frumos, va pup!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)