Mar-Apr(196)Bv giuliaa, persi!Hai Strumphi,catank!
Raspunsuri - Pagina 3
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena mada ,tu ziceai de adidasi de slabit am vazut ca fac reclama la real 99lei,cred ca am sa ma duc sa-i probez sa vad dc am o altfel de pozitie cu ei Ana-Maria mami de de Alex 28.02.2011Maria,povestea nashterii Maria si Alex in culori |
da, am vazut si eu reclama cu real-ul. La sketchers sunt cam 500 ron si intr-o alta reclama tv 250 ron

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui lalely07 MADUTZA:Radu are 3650 grame si este sanatos tun la fel ca si mami!!!!! Bravo mamico!!!Sa va traiasca bebelusul iar pt tine refacere rapida! 36+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 4 saptamani!!!! |
Felicitari Madutza !!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
roxy_s spune:
si sa mai scoatem niste motate![]()
![]()
hai persi. hai bebe raducu te asteptam

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
lalely07 spune:
Alina.n..dupa ce tot forumul s-a infruptat din reteta ta..m-am gasit si eu azi..asa ca te rog primeste multumiri si de la mine pt o reteta de gogosi super simpla si super gustoasa...
Nu vreau sa ma gandesc cum va arata cantarul maine...
Pisuc..dar cum ai putut lua babyphoneul inainte fara sa ai certificatul de nastere???Plus ca mie cei de la RomtelecomPitesti mi-au zis ca s-a terminat promotia..auzi!!!

36+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 4 saptamani!!!!
cami_antonia spune:
FELICITARI MADUTZAAAAAAAAAAAAA
BINE AI VENIT PE LUME BEBEEEEEEE
SA FII SANATOS SI SA ITI BUCURI FAMILIAAAAAAAAAA
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 5 ZILE
Stefana spune:
Intrebar, pt ca vad ca au revenit in actualitate gogosile alinei.n. In sarcina nu m-au nteresat, pt ca tineam un usor regim. Dar acum mi s-a facut pofta. In cat ulei se prajesc? (si eu mai am 6 kg de dt jos...
)
Stef
39s cu
Tudor Stefan
AMR 1 zi!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui lalely07 MADUTZA:Radu are 3650 grame si este sanatos tun la fel ca si mami!!!!! Bravo mamico!!!Sa va traiasca bebelusul iar pt tine refacere rapida! 36+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 4 saptamani!!!! |
felicitari madutza

cami_antonia spune:
hai persiiiiiiiiiiiiiiii
roxy antonia tot asa facea
cred ca nu a fost aspirata bine la nastere sau curatata
si pe acele ramasite s-au format mucii care ne-au dat bataie de cap apoi
deci mare grija si supraveghere
pune ser continuu sa se desprinda acele resturi
nu e de gluma cu ele
si pe mine ma lua toata lumea peste picior ca sunt eu paranoia
ca mi se pare etc
dar mama stie cel mai bine
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 5 ZILE
lalely07 spune:
| citat din mesajul lui Stefana Intrebar, pt ca vad ca au revenit in actualitate gogosile alinei.n. In sarcina nu m-au nteresat, pt ca tineam un usor regim. Dar acum mi s-a facut pofta. In cat ulei se prajesc? (si eu mai am 6 kg de dt jos... )Stef 39s cu Tudor Stefan AMR 1 zi!!!!![]() It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Stefana...eu le-am prajit in ulei asa din ochi,nu sa le acopere ..ca si cum ai praji cartofi de exemplu..Si asa s-au imbibat de ulei..daca puneam mai mult cred ca ieseau mai gretoase..
Pot sa te intreb cat ai luat in sarcina???
Ca am si eu o obsesie..pe tema asta sa-mi fac un calcul cam cu cat raman..(cred ca toate mamicile de pe forum au fost intrebate de mine...despre kg..
Plus ca poate trec orice bariera cu poftele mele...de gogosi si alte cele..
36+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 4 saptamani!!!!
scrish spune:
helloooooo!![]()
FELICITARI ANTGUESS, LELOO SI MADUTZA!! SA VA TRAIASCA PUII SI SA CREASCA MARI, SANATOSI SI NOROCOSI!!!
noi raportam prima plimbare astazi
dupa ce am vazut cat de frumos e afara, azi l-am tinut pe luca parcat pe terasa 2 ore! si acum am fost cu el in parc la plimbare in toata regula inca o ora! inutil sa mai spun ca a picat absolut lat!!! doarme lemn
tare mult sper sa o tina tot asa vremea ca tare frumos e la plimbare cu bebe
noi l-am scos imbracat cu un body cu maneca lunga, pantalonasi si invelit in paturica, si tot cred ca i-a fost cald! am vrut eu sa il scoatem in costumul de fas dar pana la urma sotul a zis ca e prea cald afara...si bine am facut ca si asa cum a fost imbracat s-a incins un pic la spate.
Mami fericita de Luca Andrei