Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 9
asparagus spune:
Cristi
Numai bucurii si fericire alaturi de cei dragi, si vorba Irinei, in special multa sanatate tie si celui mic din burtica!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Fetelor, ia uitati ce minunatie de rochita ii comand Alexiei. Au aparut modele noi pe site-ul cu rochite. http://www.7art.ro/ro/Rochii/Rochii-baby/Rochie-fete-Roz-cu-imprimeu-floral-model-1097/ Bee Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Tocmai ce am adus-o acasa! E superba, e un pic mai intensa culoarea fata de poza, dar e frumoasa!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
alinuk spune:
La multi ani Cristi!
multe bucurii si multa sanatate!
fetelor de prin zona bucuresti
daca vreti sa veniti la un concert duminica la Atheneu
dati un mail pt un voucher gratuit la adresa:
cef@clock.ro
cu detaliile:
> numele complet al adultului care face rezervarea:
> numarul de copii pentru care se face solicitarea:
> numarul de adulti:
> un numar de telefon de contact:
iata aici detaliile complete
http://www.clasicefantastic.ro/instrumentele-de-percutie/
sau aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161573
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ada_coman spune:
Micola ai copia dupa actul aditional? Atunci e fff simplu de rezolvat. Marirea de salariu e trecuta in cartea de munca? Daca da, ar fi trebuit sa fie trecuta si schimbarea de functie.
Naty mii de felicitari pt mutarea in noul apartament! Eu am luat 2-3 pt Karina, o probam acusi...
Dariei i-am luat modelul asta http://www.7art.ro/ro/Rochii/Rochii-pentru-fete/Rochie-fete-cu-imprimeu-multicolor-si-cordon-model-1012B/ E sublima!
Sunt asa multe si frumoase, m-am uitat putin printre ele!
Bee vezi ca au si un nr de mobil unde poti suna, zicea dna ca nu e tot timpul la birou si nu poate raspunde mereu la tel fix.
Miere, Lisa sanatate multa lui Aidan si Anei.
Paula sa treaca repede starea de rau.
Cami
Dark multa sanatate!
Crisspy lasa kg, voi sa fiti sanatoase! Pupici lui Razvi!
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada_coman Micola ai copia dupa actul aditional? Atunci e fff simplu de rezolvat. Marirea de salariu e trecuta in cartea de munca? Daca da, ar fi trebuit sa fie trecuta si schimbarea de functie. |
Da, am si copie dupa actul aditional, cu marirea de salariu si modificarea functiei, si da, in cartea de munca e mentionata, la data respectiva marirea de salariu, dar la functie e doar Idem, adica tot Secretara
inca astept raspuns la mail, mai stau cateva zile
multumesc tuturor de raspunsuri
crisspy spune:
Micola inclin sa cred ca a fost o greseala, mai ales daca ati avut cartile de munca la ITM. La cata hartogaraie e pe acolo, catodata e de inteles.
Sunt sigura ca se rezolva
Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt
ada_coman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micola
Da, am si copie dupa actul aditional, cu marirea de salariu si modificarea functiei, si da, in cartea de munca e mentionata, la data respectiva marirea de salariu, dar la functie e doar Idem inca astept raspuns la mail, mai stau cateva zile multumesc tuturor de raspunsuri mamici si licurici Am o din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !! |
Inseamna ca doar a gresit cel care a facut modificarile in cartea de munca. Sunt sigura ca se va rezolva.
Daria
Karina
POZE
miereamara spune:
Buna dimineata!
Multumim pentru urari, Aidan e bine, adica nu mai tuseste rau si nici nu ii mai curge nasul. I-a ramas doar o tuse reziduala. Sambata si-a bagat un bob de orez din ala lung in nas, am stat cu frica pana l-a suflat afara:))
E un smecher, ma distreaza la culme, ieri dimineata a bagat un degetel in cafeaua mea care era calduta, nicidecum fierbinte si s-a vaitat toata ziua ca si-a fript degetul, venea la mine smiorcaindu-se (asa de spectacol) ooohhh mamaaaa, eu i-am intrat in joc: ce s-a intamplat iubitul?? el: oooo mama, hurts...eu: ce? el: my finger hurts (si imi arata degetul mic, el bagase in cafea aratatorul), eu: cum? de ce? el: I put my finger in mommy's coffee and it was hot!!! you need to kiss my finger, ii pup degetul si il intreb daca e mai bine, el cu o voce plangacioasa: yeah...si scena s-a reptat de vreo 4 ori toata ziua numai ca de fiecare data era alt deget
Eu am niste greturi oribile, pana si noaptea mi-e greata, aseara m-am dus la culcare la 8 sperand ca nu o sa-mi mai fie rau, de unde, de la 1 la 3 am umblat besmetica prin casa.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+
Naty spune:
ada si eu tot modelul ala i l-am luat Ioanei (cel pe care l-ai luat Dariei)
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia