Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 8
IRINA.C spune:
La multi ani Cristi! iti doresc doar atat: sanatate pt cel mkic dupa experienta urata cu varicela.
Patricia mobilul meu de conex mi a ramas prin geanta , eu am avut 2 garzi joi si sambata, deci am dormit o noapte din ultimele 3.Sper ca sunteti bine acum. Va pup si o asteptam pe Cami!
La multi ani retroactiv si Roxanei si lui Crisspy!
bpaula spune:
La multi ani Cristi, cu intarziere. Ieri nu eram in stare de functionare nici astazi nu pare sa fie mai bine dar sa nu uit sa zic. Sanatate multa si pentru baieteii tai!
micola spune:
La multi ani Cristinelor sarbatorite! Sa fiti sanatoase, sa va traiasca piticii si sa va umple viata de bucurii! Si bebeii din burtici, sa vina sanatosi si iubitori de fratiori!
eu sunt dezamagita de fosta firma la care am lucrat...
cand am primti actele pt somaj, de la firma, am aflat cu stupoare, ca in cartea de munca sunt Secretara!!! M-am angajat ca secretara, dar peste 6 luni am fost avansata ca Translator, cu acte aditional, c marire de salariu, tot tacamul..de atunci, in toate adeverintele si cererile si in orice act oficial de la acea datascrie ca sunt translator..insa, in cartea de munca sunt doar Secretara tot timpul...
am dat mail, astept raspuns...daca s-o mai putea face ceva, ca deja nu mai lucrez acolo de o luna..
pacat...nu am nimic altceva de reprosat, ba chiar am fost incantata toata perioada cat am lucrat, plus acum, dupa, cand mi-au bagat bani la care nu ma mai asteptam...
parerea mea e ca persoana care trebuia sa se ocupe de schimbarea functiei pe cartea de munca e de vina...
Stiu ca nu vor mai fi carti de munca, ci baze de date electronice, dar si acolo va fi scris ce e acum in cartea de munca..
Eu chiar am dat tot ce am putut, din punct de vedere profesional, in perioada lucrata la ei, de aceea asteptam acelasi lucru inapoi...
PLus ca in CV am scris ca din decembrie 2007 am fost Translator...firma care ma va angaja va avea acces la informatiile reale despre mine si cand vor vedea acolo ca am fost Secretara...in timp ce eu am scris translator in CV...
alinuk spune:
fetelor pe aceasta tema am participa vineri la o conferinta
..ca sa nu uit mi-am luat notite
aplicam pe alocuri tehnicile, dar va spun ca functioneaza
(cel putin acestea legate de relatiile dintre frati)
Cand cei doi frati au un conflict nu e bine sa arbitrezi, sa stabilesti tu care dintre ei are dreptate. Daca incerci asta, nu faci decat sa opresti eventual pe moment acel conflict dar pe termen mediu sa generezi unul nou... si tot asa. Pt ca indiferent care dintre copii are dreptate, unul pierde (evident capata ranchiuna pe frate) celalalt castiga (motiv in plus pt acesta sa genereze un alt conflict care sa-i aduca un nou castig, nu?). De cele mai multe ori motivele si disputele lor sunt pe lucruri fara insemnatate, asa incat pozitia categorica a parintelui, egala fata de ambii copii, e singura in masura sa descurajeze pe viitor situatii de conflict. Astfel, se pot lua masuri care sa anuleze recompensa ..dar obligatoriu pt amandoi. Adresarea si tonul ferm e necesar sa se faca directionat catre ambii.
mai multe sunt pe blogul de la linkul meu
saptamana linistita tuturor
si va invit la
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
crisspy spune:
'Neata,
CRISTI sanatate multa si sarcina usoara in continuare. Cum te mai simti?
Cadia mersi de info legate de Diamond Club. Si eu ma gandeam sa-si faca Adi abonament sa mearga cu Razvi macara o data la 2 saptamani. Noi nu avem probleme cu acomodatul cu apa, noi avem probleme la iesitul din apa ca nu mai vrea sa iasa .
Vero si eu zic la fel ca si Miere sa incerci sa o dai pe Alice la gradinita mai devreme, sa nu coincida cu venirea fratiorului / surioarei. Eu il duc pe Razvi la gradi de la inceputul lui mai pentru acelasi motiv. Si Razvi este dragastos cu noi amandoi, e cel mai fericit dupa ce ne pupa pe obraz pe amandoi ne pune sa ne pupam intre noi (eu cu Adi) dar sa ne pupam musai pe buze, pe obraz nu se accepta. Pentru mine singura problema este faptul ca nu este sociabil, se retrage repede cand vede pe cineva necunoscut fie ca e vorba de adult, fie ca e vorba de copil. Pana la urma se obisnuieste, dar este foarte reticent la inceput.
Noi ne gandim acum cine sa-l duca la gradinita: eu sau Adi. Pana acum cateva luni, eu eram pionul principal. De cateva luni incoace e lipit de Adi, tot week-end-ul asta a stat agatat de el ca o mamutica. Cum lipsea Adi din camera incepea sa strige: tata, tata. Abia cand il vedea ii venea sufletul la loc.
Vero te rog sa nu mai pomenesti de kg ca eu deja am luat mult prea multe . Cred ca depasesc 25kg cate am luat la Razvi. Cand ma duc la dr data viitoare o sa o intreb daca poate fi de la vitaminele prenatale ca de mancat nu mananc cu mult mai mult ca inainte sa raman insarcinata. Si ma enerveaza ca acum vine caldura si eu si asa nu o suport, daramite cu o gramada de kg in plus .
Bebelusi sanatate multa si tie si lui Vladutz .
Paula sper totusi sa treaca repede starile astea de rau .
Irina ce mai face Andrei? Sunteti bine?
Micola eu zic sa nu disperi...si eu eram trecuta intr-un fel in cartea de munca si de fapt in 2008 am facut schimbare de functie care insa nu figura in CM. Am sesizat ITM-ul si imediat s-a facut schimbarea, insa eu aveam copie dupa actul aditional vizat de ITM.
L-am tuns pe Razvi in week-end, o sa pun poze sa vedeti.
si o zi usoara tuturor
Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt
flowerbee spune:
La Multi Ani, Cristi! Sanatate si fericire iti doresc!
Micola, parerea mea este sa faci o solicitare scrisa la fostul angajator pentru a-ti opera rectificarea in cartea de munca. Cere numar de inregistrare, pentru ca sa fie obligati sa iti dea un raspuns. Ataseaza toate actele justificative, chiar daca fostul angajator le are. Ei au obligatia de a-ti rectifica informatia din cartea de munca, dat fiind faptul ca in perioada respectiva ai fost angajatul lor. Daca nu vor, fa o sesizare la ITM, atasand totodata toate documentele justificative.
Sunt la serviciu. Fug la treaba.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
Fetelor, ia uitati ce minunatie de rochita ii comand Alexiei. Au aparut modele noi pe site-ul cu rochite.
http://www.7art.ro/ro/Rochii/Rochii-baby/Rochie-fete-Roz-cu-imprimeu-floral-model-1097/
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
Cu intarziere zic si eu LA Multi ani pentru crisspy si cristi!
Sa fiti sanatoase si sa vina bebelusii cu bine!
Eu sunt rupta de oboseala, tot we am strans lucrurile in vederea mutarii. Doamne, cate pot fi intr-o casa! Nici nu am terminat, mai strange Octavian zilele astea si we viitor ne mutam.
M-am despartit cu durere de apartamentul asta, l-am luat cand eram gravida cu Ioana, acolo am dus fetele mici
Eh, in fine, sper sa ne poarte noroc si noul apartament.
Care a iesit superb!
Nadia a inceput sa stea numai dupa mine, daca sunt casa nu se dezlipeste. Zice "Dadia sta numai cu mami ei". Of, a avut si Ioana o faza din asta, de mergeam si la WC cu ea, nu puteam altfel.
In alta ordine de idei, a inceput sa folosesca "eu" si e tare mandra de realizare (pana acum ea era "tu"). Vine si ne arata incontinuu "uite ce am eu", subliniandu-l pe "eu".
bee ce masura ai luat rochitele?
Eu i-am luat Nadiei 18-24 luni si-i e marisoara.
miere, lisa sanatate copiilor!
asparagus felicitari pentru promovare.
vero asa e Ioana mea. E tare greu sa te descurci cu un copil din asta, mie mi se pare mult mai usor cu nebunatica Nadia. Trebuie sa o pregatesti pentru venirea lui bebe, iar cand va veni sa nu o neglijezi nici macar o secunda, altfel vai si amar. O sa vezi ca oricum va socoti ca ea nu e bagata in seama, ca il iubiti mai mult pe bebe. nu vreau sa te speri, doar sa sti la ce te poti astepta.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia