Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelusi spune:
Ada, asta i a placut lui Mircea pentru Irina ptr botez
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
M-ati imbolnavit cu rochitele voastre. Am gasit si eu una potrivita pt un nou-nascut dar imi e ca o pierd pe Donsoara printre faldurile rochitei
Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt
Porumbita spune:
salutare!!
sper ca nu ne-ati uitat
pur si simplu nu mai am timp nici sa citesc darmite sa scriu;
multumesc pt cuvintele si aprecierile de pe FB
la multi ani sarbatorilor si sarbatoritilor (mari si mici)!!!!
noi suntem bine, robert in curand face luna de cand doarme si el de la 9-10 seara pana dimineata cu maxim o trezire; mai are si nopti proaste dar per ansamblu e f bine;
in rest vorbeste multtttttt de ilmai rog uneori sa ia o pauza; insa stalceste mnulte cuvinte si pt linsitea mea vreau sa il vada un logoped pt ca in cazul in care da semne sa fie sssit sa facem din timp exercitii;
asa ca dc aveti o recomandare de logoped pt copii mici va rog dati un mail sau pm
se dezbraca singur, mananca singur, inclusiv supa; e f energic si vesel;
eu am reusit sa imi rezolv partial problemele de sanatate asa ca speram ca de luna viitoare sa incercam iar pt bb2
sotu vrea de luna asta da e totusi postul Pastelui
Porumbita spune:
a, si vroiam sa va mai intreb care din voi ati facut VARILIXUL?
noi nu am facut varilixul si prevenarul
ma gandesc sa facem intai varilixul si apoi celalalt (preveranul l-am lasat special dupa 2 ani ca sa ii facem o siungura doza);
stiu ca va avea 98% imunitate dupa varilix insa imi pare ca dc ar face acum boala ar fi f naspa sa il tin in casa si sa il opresc sa se scarpine la bubite (si am in preajma o persoana care a ramas cu semne pe fata de la bioala facuta la 4 ani)
au fost reactii adverse?
flowerbee spune:
CAMI, FELICITARI! ITI DORESC REFACERE USOARA SI FORTA! IAR MICUTA PETRA ANDREEA SA FIE SANATOASA SI FERICITA, BINECUVANTATA DE BUNUL DUMNEZEU CU TOATE DARURILE!
Crisspy, sunt rochite si pentru nou nascuti...deci ai de unde alege, si nu numai de pe site-ul acela.
Porumbita, daca Robert vorbeste, nu cred ca este cazul sa mergi la logoped. Toti copiii stalcesc cuvintele. Si Alexia mea pare nitel sasaita, insa cred ca e prea devreme pentru ca sa imi dau seama dc e o problema sau nu.
Au venit rochitele si mama spune ca sunt de vis. Abia astept sa ajung acasa sa le vad.
Fug la treaba, ca am o multime de chestii de rezolvat.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
Porumbita, noi am facut Varilixul. Sunt insa sanse sa faca o forma usoara de varicela daca va intra in contact cu un bolnav.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
CADIA spune:
ADA, e f.f.f frumoasa rochita. De fapt, sunt atatea frumoase, ca tare greu e sa te hotarasti.Mie mi-a fost mai simplu cu cele roz alese, pentru ca am vrut ceva mai "haligant"pentru vitoarele mici nasici.
PORUMBITA, nu te-am uitat.Ce bine ca Robert este asa vorbaret si activ.
Noi am fost la un logoped in Budimex.Dar a zis ca deocamdata e Ok, sa mai revenim la un consult peste cateva luni.Iti trimit pe PM, datele de contact.
Muuulta bafta la BB2.
Clara tot nu vorbeste.
Mai este cineva in situatia asta?????
Adica zice vreo 20-30 cuvinte, formate din 2 silabe: apa, ata, aca (ac), mama, tata, ata, papa, pa-pa, mami, tati, Eia (Eliza), nana (matusa mea), deta (bunica Geta),gaca(gasca), nani(somni).....
Naty spune:
porumbita eu nu i-am facut Varilixul dar intentionez sa i-l fac. Ioanei i l-am facut, nu a avut reactii.
bee ai primit rezultatele?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia