Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA Clara tot nu vorbeste. Mai este cineva in situatia asta????? |
Noi ...ce zici tu 20-30 de cuvinte sunt vis pt mine. Inca mai astept...vreau sa-l las sa se acomodeze la gradi si dupa aia merg sa-l caut
Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt
crisspy spune:
Porumbita felicitari pentru progresele lui Robert
Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt
bebelusi spune:
Porumbita, fetelor, eu am o prietena al racui copil e mai mare decat Vlad cu cateva luni bune si nu vb mai nimic, a fost cu el la logoped, si i-a zis ca nu are ce sa ii faca pana in 3 ani daca nu chiar 4, ca fiecare are ritmul lui si nu trebuie stresat
Eu sunt fff fericita ca Vlad de cateva zile face caca la olita dimineata, iar azi l-am lasat fara pampers in casa si a cerut singurel la pisu si a si facut si a cerut si la caca si a si facut, nu mai pot de drag
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Poze cu Irina
http://s964.photobucket.com/albums/ae123/cutiutacubijuuri/?action=view¤t=DSC07040.jpg
anna-mama spune:
Felicitari, Cami! Bine ai venit, Petra, sa cresti mare si sa te ocroteasca Dumnezeu!
Fetelor, legat de nevorbit. Vreau sa va zic cazul unei cunostinte al carui copil nu a vorbit deloc pana pe la 4 ani. L-a dus la mai multi logopezi care i-au spus acelasi lucru, copilul este perfect normal, o sa vorbeasca, nu avem cu ce sa va ajutam acum... Acum copilul are 5 ani jumate si vorbeste la nivelul copilului meu. Problema ei urgenta este ca mai are putin si ar trebui sa-l dea la scoala, asa ca a inceput din nou sa-l duca la medici, i s-au facut controale, copilul este perfect normal...verdict: un blocaj emotional. Asa ca i s-a recomandat terapie comportamentala si dupa doua luni sa inceapa cu un logoped. A inceput cu logopedul si dupa 3 sedinte de evaluare i-a spus ca e prea tarziu sa mai fie recuperat in timp util pt scoala
Da, ziceti si voi, cred ca e mai bine sa-i ducem din timp cand suspectam o deficienta decat sa ajungem in astfel de cazuri.
Bebelusi, felicitari pt facutul la olita, ai baiat mare! Al meu inca nu vrea sa faca la olita
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Bebelusi, este superba Irina
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bebelusi spune:
Anna nici Vlad nu a facut pana acum 3 zile, sa nu zicem "hop pana nu sarim parleazul"