Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Unde LORI, tot pe site-ul cu colaceii? Mai pune un link pls ca eu l-am, pierdut, sa mai arunc si eu un ochi.

Mai, eu am deja o pb cu shopping-ul online, de cand cu sarcina sunt addicted, pe bune! Vin baietii de la Fan Courier ca la ei acasa:) Am cel putin o comanda pe saptamana...dam faliment

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mirela o s ate sune tipa! Mrsi! Apropo d e"lot mare" noi nu mai bagam comenzi de astea mari, comune?

am vazut bavetici superbe si multe alte chestii

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

nu, ca sunt multi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ROXX superbe pozele! Catalina e de vis, voi tineri si fericiti, nasii mici haiosi rau. Un botez foarte frumos!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

ROXX superbe pozele! Catalina e de vis, voi tineri si fericiti, nasii mici haiosi rau. Un botez foarte frumos!

Multumim Ai vazut si ursitoarele cu ocazia asta!!
Mai am sa ma delectez cu filmarea am vazut-o pe sarite asa, au facut baietii astia cu foto-video o super treaba, o sa avem amintiri taare frumoase!

(marturisire: dupa replica ta cu "am o varsta", m-am dus pe prima pagina sa vad cati ani ai...puteam sa jur ca nu ai mai mult de 27-28, esti o mamica tinerica si frumusica foc!)

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Pe mine m-a cam luat putin raceala si am stat mai mult in pat.iau niste homeopate, beau mult ceai, diseara fac o baie fierbinte cu sare, si maine o sa fiu ca noua . bine ca am avut un bebe cuminte si a dormit si el cu mine toata ziua.
Multumim de aprecieri, in realitate e mult mai frumoasa rochia...oricum machiata,coafata si cu rochita stramtata, o sa fiu PIESA ! abia astept. ce modesta sunt
La multe lunite bebe Tudor de Ariana
La multi ani Gabiu
adryii,loutzy si eu am fost stresata 2 zile cu laptele, stiti voi. stiu cum este, foarte stresant ...la mine manca prea des si ma gandeam ca nu se satura...la voi nu prea mananca...au si ei perioada, atata timp cat iau in greutate si sunt vioi, e totul ok.
deaa o bebelina colicioasa si racita.sa se faca bine repede, iar tu mami sa vii mai des pe la noi
anca bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine, te asteptam mai des
wow tunde felicitari pt Mario ! e f important ca a stat cumintel la dentist. baiatul lui sormea are 6 ani si nici acum nu a reusit sa il duca, si are ceva carii.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Multumim Ai vazut si ursitoarele cu ocazia asta!!
Mai am sa ma delectez cu filmarea am vazut-o pe sarite asa, au facut baietii astia cu foto-video o super treaba, o sa avem amintiri taare frumoase!

(marturisire: dupa replica ta cu "am o varsta", m-am dus pe prima pagina sa vad cati ani ai...puteam sa jur ca nu ai mai mult de 27-28, esti o mamica tinerica si frumusica foc!)

_

Roxana

Botezul Catalinei

Merci!
O sa sun si eu sapt viitoare ursitoarele sa le 'angajez'.
Am uitat sa spun ca mi-au placut mult si restaurantul si tortul. Pentru cate persoane a fost tortul si cat a costat?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

maimutico nu esti singura...chiar vroiam sa deschid si eu un subiect pe aceasta tema. al meu 2 zile la rand plangea de mama focului daca il puneam jos. cum il luam in brate, cum tacea si incepea gangureala. el ca care inainte statea cu ochii la carusel cel putin o ora, dupa aceea il luam in living , statea in canapea cat imi faceam eu treaba.il laudam la toata lumea ! acum ii place la verticala , cum il pui la orizontala, zici ca il pui pe 1000 de ace . ieri dim l-am lasat sa planga vreo 20 min ca plangea asa alintat,se mai oprea, poate poate ne ducem la el. va dati seama ca ii cunosc plansul de foame,de neschimbat, etc. nu l-as lasa sa planga daca as vedea ca urla, ca tipa !
Problema acum este urmatoarea: mamici cu experienta...ce facem ? ii lasam sa planga ? s-au ii luam in brate ? cat timp ii lasam sa planga ? mie mi-e cam mila de el, dar sotul zice ca e spre binele meu si al bebelusului sa nu se invete in brate.
Si cu adormitul in pat singurel la fel...aseara de ex a adormit singur, fara plansete, si-a mancat pumnii pana a adormit, deh, daca suzi nu vrea. dar asta a fost o exceptie...de regula, nu adoarme decat cu tzatza...ce sa fac ? ca suzi nu vrea? doar nu o sa il las sa se smiorcaie asa, mi-e ca il traumatizez !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna fetele, va scriu si eu repede cat mai are chef matza sa vorbeasca cu peretii.

Am avut niste zile horror, incepand de miercuri pana azi.
Sa va povestesc
miercuri dimineata se trezeste binedispusa dupa o noapte super, mai baga un bibe, mai sta de vb cu tacsu' si baga somn pana la 11.... bun, se trezeste si incep sa o sterg pe fata, cum facem dimineatza. Dau o data si bag de seama ca are o multime de bubitze, parca dormise in urzici...... eu batuta in cap nu dau prea multa atentie , credeam ca ies in continuare cosuleti.Dupa ce baga o tura de tipete zic sa o schimb si de pampers. Doamne am zis ca mor... era plina de bubitze, pe burta,picioare,spate.... pun repede, sun doc, ii explic si ma cheama la cab. stiindu-ma cu neuronii in vacanta.
Ajung,se uita o cauta de ganglioni, se uita in gat.... nimic. Ma trimite la dermatolog.Ma duc la primul cab. particular.... verdict Piodermita.... tratament Violet de gentiana de 2x pe zi si comprese cu ceai de mesetel din 2-2 ore.Ma conformez... ajung acasa si dai pictat la copchil......vreau sa spun k copchilu' meu era mov din cap pana in picioare... soacramea era sa moara de inima, iar eu boceam cu fata in bratze..... cine m-o fi pus sa ma duc la ala nu stiu, mai de graba o sunam pe bunicamea de la inceput..... trebuie sa ii fac baie doar in ceai de musetel si trece.

Deci , concluzionez

fiimea este mov in cap, mi-am castigat numele de isterica lunii si k din cand in cand babele sunt mai tari ca doctorii... iar eu ii fac baie numai cu ceai pana ne parasesc bubele.

PS. la 6 s are 4,750 gr

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Unde LORI, tot pe site-ul cu colaceii? Mai pune un link pls ca eu l-am, pierdut, sa mai arunc si eu un ochi.

Mai, eu am deja o pb cu shopping-ul online, de cand cu sarcina sunt addicted, pe bune! Vin baietii de la Fan Courier ca la ei acasa:) Am cel putin o comanda pe saptamana...dam faliment

_

Roxana

Botezul Catalinei

Si eu la fel sunt. Cand vine acasa sotul de la servici primul lucru ma intreaba: azi ce ai mai cumparat? Azi a venit comanda de pastile si ceaiuri de lactatie, marti am luat de la posta o comanda de pe Amazon.uk, sapt trecuta o alta comanda tot de pe Amazon + comanda de Infacol englezesc ... deci eu am 2 comenzi pe saptamana.

Mergi la inceput

MADA, tortul a fost pt 60 pers. Habar n-am cat a costat, noi am avut inclus in meniu absolut tot, papa+bauturi+tort. Eu doar am fost sa il aleg, restaurantul l-a platit.

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput