A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!
Raspunsuri - Pagina 7
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 si sa va arat ce am primit si eu.....http://www.220.ro/funny/4-Gemeni-Veseli/ZOJA2B9XGg/ ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
sunt superbisi seamana mult intre ei
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor iertati-mi limbajul de aseara dar eram terminata cand am vazut petele am zis ca inebunesc, ca pana aici mi-a fost, o durere de nedescris am zis ca nu cred ca o sa mai postez pt ca durerea era mult prea mare dar va iubesc mult pe toate si nu pot fara voi asa ca am intrata sa va doau de veste ca sunt bine, eu dar nu si sarcina am fost la dr si mi-a zis ca din pacate nu are ce sa faca ca e prea mica si mai mult ca sigur a fost o oroare mult prea mare, incompatibila cu viata, o mutatie sau o problema de implantare si ca nu are absolut nici o legatura cu boala mea si sa ma gandesc ca si cum nu ar fi fost nimic asta ma calmat foarte mult, ca eu credeam ca e tot de la trombofilie, gandul asta ma termina dar mi-a zis ca asta a fost un avort menstrual si ca nici nu stiam daca nu faceam testele dar se inampla foarte des la majoritatea femeilor cel putin o data in viata si habar nu au ca au fost gravide acum astept sa se curete bine endometrul si peste doua sapt la control si am voie sa incerc linistita va multumesc foarte mult pt urarile si cuvintele frumoase asa putere mi-a dat d-na dr.....ma simt cu totul alta si voi la fel, va multumesc mult ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore, ma bucur enorm ca te-ai linistit
ma bucur ca nue de la problema ta
cu amicul meu am vb prin mesaje. e la viena. ma suna cand vine si il intreb
sa ai parte de o zi superba impreuna cu sotul tau
La multi ani inca o data!!!
lilimara spune:
Lorena ma bucur ca a reusit doctorita sa te linisteasca.Iti doresc o aniversare placuta cu sotiorul tau
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
lorena_86 spune:
moni, ajuta-ma te rog
putem vb pe mes
urgentttttt
trebuie sa-i dau un raport sefului, eu l-am conceput dar vreau sa verifici tu daca am scris corect sa nu ma fac de ras
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
lili
racheel, pai sunt toti gemeni
fetele uitati-va la link-ul pus de mine sa vedeti 4 minunatii
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
moni, daca ai timp si daca poti
scuze cun mesajul meu, paream cam posesiva
alina_loca spune:
Buna seara fetelor...sunt noua pe forum, dar va citesc de ceva vreme. Felicitari fetelor insarcinate si sa dea Dumnezeu sa va impliniti toate acest vis, si eu, ca de asta sunt aici.Am si eu nevoie de ajutorul vostru in urmatoare problema am o menstruatie lunga de cand ma stiu intre 32 si 40, 45 de zile si incerc de ceva timp sa raman insarcinata, dar nu am reusit.Am luat branca ursului de aprox 3 luni cu pauza dupa ovulatie + luna asta vitamina E si acid folic. Am fost si la medic, care mi-a recomandat niste analize hormonale, pe care le-am facut in ziua 3 de menstruatie (deci faza foliculara. Azi le-am luat si observ ca estradiolul si FSH-ul sunt sub limita normala adik : estradiol 29 (f. foliculara 39-189 Ul/ml, Fsh3,21 (f.foliculara 4-13 Ul/ml).LH-ul este la valoare normala, la fel si testosteronul si prolactina.Momentan astept rezultatul altor analize facute azi (ziua 24 pt. mine): progesteronul, ft3, ft4, FSH, Ac anti tireoglobulina(nu inteleg prea bine).Va rog frumos sa-mi spuneti cine stie sau cine s-a mai confruntat cu aceasta problema ce inseamna FSH-ul si estradiolul mic.
lilimara spune:
Ai rezolvat cu raportul Lore?totul bine?
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
ioana_iasi spune:
buna lore ma bucur ca esti ok,fa si tu comanda la o pizza si fugi la o cofetarie si ia un tort si masa-i gata
:) e romantic,te si aniversare frumoasa.
4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
corina_s spune:
lore, ma bucur tare mult ca esti bine si ai sa vezi ca vine si bebe
sa ai o aniversare frumoasa cu sotul
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png