A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, eu sunt un pic trista..pana acum am avut sanii umflati, tari si sfarcurile dureroase rau
in seara asta nu mai sunt decat umflati
asta nu e semn bun,nu?

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Nu se stie, cate zile ai de la ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Miha nu stiu ce sa spun despre chist ,ma gandeam ca daca se spargea venea si menstra.fa si tu maine un test si daca nu este bb ia 5 zile utrogestan

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Da anca mersi mi-am cumparat deja test si maine din prima urina il fac.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Nu se stie, cate zile ai de la ovulatie?

Alina
cam 10-11 zile DPO

Mergi la inceput

Miha te asteptam cu vesti bune maine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Lore imi pare tare rau, poate totusi este alarma falsa.
Paula, Corina bafta multa.
Lia, Walkira, Ela, Felicity sarcina usoara. ca sa ma molipsesc.
Kitty iti tin pumnii, ma bucur ca nu ti-au venit inca medicamentele alea pt ca luna asta ai mari sanse de bebe, deci nu-l ierta pe sot. Aseara eram mai bine dar azi, dupa 6 ore de vorbit in continuu, m-a luat iar gatul. Eu sunt a doua luna de branca ursului, luata o sg data in zi, de frica tensiunii prea mici, si de luna asta am inceput calciu, magneziu, zinc, vitamina E si omega 3, sa vedem ce o iesi acum. Cred ca nu ma duc nici luna asta la doc. E si scump dar recunosc ca-mi este o frica de mor. Deci mai amanam, poate vine totusi pana in vara fara HSG sau laparo. Fetele nu dati cu biciul, imi e frica, recunosc.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Katy sa speram ca o sa fie bine si nu te teme ca am auzit ca nu e dureros.

Mergi la inceput

Alina
cam 10-11 zile DPO

Pai eu sunt in a-5-a zi de la ovulatie, nu stiu sigur, nu am facut teste de ov, dar majoritatea pers. pe care le cunosc nu au avut absolut nici un simptom pana la intarzierea menstruatiei asa ca nu te stresa. Am postat ceva pe pagina trecuta , o intrebare poate stii tu sa ma ajuti cu un raspuns, o sugestie, etc. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

Citat:

Kitty iti tin pumnii, ma bucur ca nu ti-au venit inca medicamentele alea pt ca luna asta ai mari sanse de bebe, deci nu-l ierta pe sot. Aseara eram mai bine dar azi, dupa 6 ore de vorbit in continuu, m-a luat iar gatul. Eu sunt a doua luna de branca ursului, luata o sg data in zi, de frica tensiunii prea mici, si de luna asta am inceput calciu, magneziu, zinc, vitamina E si omega 3, sa vedem ce o iesi acum. Cred ca nu ma duc nici luna asta la doc. E si scump dar recunosc ca-mi este o frica de mor. Deci mai amanam, poate vine totusi pana in vara fara HSG sau laparo. Fetele nu dati cu biciul, imi e frica, recunosc.

buna fetele!!!
katy ma bucur ca esti mai bine...si este foarte bine ca ai inceput sa te bazezi pe naturiste...ceea ce iei tu iau si eu...plus multe altele,

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

Citat:

buna fetele!!!
katy ma bucur ca esti mai bine...si este foarte bine ca ai inceput sa te bazezi pe naturiste...ceea ce iei tu iau si eu...plus multe altele,

ASPIRANTA LA BEBE

Spune-ne si noua kity, ce iei tu pt. a ramane mai repede insarcinata?

Mergi la inceput

Lorena imi pare bine ca te simti mai bine, imi pare foarte rau ca sa intamplat asa dar ia si tu exemplul ioanei ca a ramas din prima luna, poate asa o sa fie si la tine. Acum cum te simti? Ai menstra normala?.Iti doresc sa ai parte de o seara romantica si o revedere cat mai placuta cu sotul tau.

Mergi la inceput