A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!
Raspunsuri - Pagina 6
elenusht spune:
Walkiria, ce bine ca esti bine!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Hello fetelor, pe unde sunteti? Cu ajutorul lui DD sunt |
hello,
eu am fost toata ziua in intalniri
acum m-am intors
si am o groaza de treaba
fac maine
ma duc acasa acum ca am muncit prea mult
vorbim mai pe seara
lorena_86 spune:
buna fetelor
iertati-mi limbajul de aseara dar eram terminata
cand am vazut petele am zis ca inebunesc, ca pana aici mi-a fost, o durere de nedescris
am zis ca nu cred ca o sa mai postez pt ca durerea era mult prea mare dar va iubesc mult pe toate si nu pot fara voi asa ca am intrata sa va doau de veste ca sunt bine, eu dar nu si sarcina
am fost la dr si mi-a zis ca din pacate nu are ce sa faca ca e prea mica si mai mult ca sigur a fost o oroare mult prea mare, incompatibila cu viata, o mutatie sau o problema de implantare si ca nu are absolut nici o legatura cu boala mea si sa ma gandesc ca si cum nu ar fi fost nimic
asta ma calmat foarte mult, ca eu credeam ca e tot de la trombofilie, gandul asta ma termina dar mi-a zis ca asta a fost un avort menstrual si ca nici nu stiam daca nu faceam testele dar se inampla foarte des la majoritatea femeilor cel putin o data in viata si habar nu au ca au fost gravide
acum astept sa se curete bine endometrul si peste doua sapt la control si am voie sa incerc linistita
va multumesc foarte mult pt urarile si cuvintele frumoase
asa putere mi-a dat d-na dr.....ma simt cu totul alta
si voi la fel, va multumesc mult
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
si sa va arat ce am primit si eu.....http://www.220.ro/funny/4-Gemeni-Veseli/ZOJA2B9XGg/
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
fetelor cred ca doamne doamne ma iubeste mult......chiar ma simt foarte bine din punc de vedere sufleteste.....ma simt implinita desi nu credeam
sotul e inca pe drum, abia la 9 ajunge
chiar imi e tare dor de el
si sa va zic surpriza....m-a sunat fosta sefa de care v-am povestit si m-a chemat urgent la clinica.....surpriza, cadou, flori, felicitari
s-a purtat cu mine de parca eram cea mai buna angajata
cred ca regreta mult ce mi-a facut si o mustra constiinta
asta e
eu pricum am iertat-o
madabout2003 spune:
Lorena ma bucur ca te simti mai bine si ca doctora a reusit sa te linisteasca si sa iti de'a speranta ca o sa fie bine si ca bbele tau o sa te gaseasca cat de curand!
Sa ai o seara de aniversare minunata!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
lorena_86 spune:
mada
merci, chiar ma simt foarte bine
merg sa pregatesc cina pt sot
din pacate nu am facut nimic dulce.....nici tort, nimic
dar e dulce dragostea noastra si e de ajuns....
cixinica spune:
lorena ma bucur ca esti bine si linistita sufleteste, ai sa vezi ca in curand DD iti va da pe care ti-l doresti, pentru ca esti un om bun si meriti. La multi ani si sa ai parte de multe bucurii
madabout2003 spune:
Pai pana la 9 mai ai timp
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07